Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#708819 Πήγαινε σε κάνα συνοικιακό μαγαζάκι. Αυτοί θα έχουν να προτείνουν κάτι τέτοιο. Η γυναίκα μου επειδή βαριόταν πήγε στην Wind επειδή ήταν δίπλα στο σπίτι, έχουν κι αυτοί. Καλύτερα όμως να πας σε κάνα μαγαζάκι με θήκες, κλπ που και ποικιλία έχουν και καλές τιμές.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#709742
Dimitris_P έγραψε:Λέω ν'αλλάξω βάση από βεντούζα σε αεραγωγού γιατί με τις ζέστες πέφτει συνέχεια αλλά και τρώει όλο τον ήλιο το κινητό, αλλά του Honda είναι λίγο ιδιαίτερος, έχει μια κλίση. Επίσης δεν θέλω να του κάνω ζημιά από το βάρος του S20

Αυτός της Spigen φαίνεται ενδιαφέρον μιας και αλλάζει κλίση

Είναι σταθεροί όμως οι μαγνήτες σε μεγάλες διαδρομές με σκαμπανεβάσματα, λακούβες κλπ;


Τελικά πήρα την παραπάνω Spigen και τη δοκίμασα σε ταξίδι το Σ/Κ. Μια χαρά, δεν έπεσε τίποτα κάτω, και ο μαγνήτης έπιανε μια χαρά δυνατά μέσα από την θήκη. Μια αντίστοιχη baseus που έχω στης :inlove: δεν πιάνει καλά ο μαγνήτης αν είναι μέσα απ'την θήκη. Οι θήκες είναι spigen και οι δύο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#709764 Έχω βεντούζα, το άλλο το ήθελα για το καλοκαίρι να μην τρώει όλο τον ήλιο το κινητό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#709765 Γιατι δεν αγοραζεις ενα ψυχομενο ντουλαπακι;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#709767 Ερώτηση ...φίλος αγόρασε από παμπλικ ένα τάμπλετ για μια συγκεκριμένη χρήση . Τελικά δεν του κάνει όχι σαν τάμπλετ συγκεκριμένα μοντέλο αλλά γενικά . Έχει δικαίωμα να το επιστρέψει και να αγοράσει κάτι άλλο ? Του λένε τα κλασικά όχι δεν γινεται επειδή έχει ανοιχτεί αλλά αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει νόμος επ αυτού κάτι περί υπαναχώρησης ? Για βοηθήστε

sony
Άβαταρ μέλους
By drdino
#709769 Πόσο καιρό το έχει;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#709774 Εως 14 ημερες απο την αγορα μπορει να το επιστρεψει ακομα και αν εχει ανοικτει η συσκευασια.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#709780
g8777 έγραψε:Εως 14 ημερες απο την αγορα μπορει να το επιστρεψει ακομα και αν εχει ανοικτει η συσκευασια.


Αυτό ισχύει σίγουρα για ηλεκτρονικές (online) αγορές. Για αγορές με φυσική παρουσία δεν το θυμάμαι. g8777, ποια από τις δύο περιπτώσεις έχεις στο μυαλό σου γράφοντας αυτό;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#709790 Δεν νομίζω να γίνεται διαχωρισμός Σερφ.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#709791
g8777 έγραψε:Δεν νομίζω να γίνεται διαχωρισμός Σερφ.
Υπάρχει διαχωρισμός. Σε ηλεκτρονικές αγορές μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν εντός 14 ημερών αρκεί να έχει χρησιμοποιηθεί όπως αν ήσουν στο κατάστημα: πχ, έχω αρνηθεί επιστροφή κινητού γιατί ο άλλος το έχει φορτίσει τουλάχιστον μία φορά. (Βέβαια είχε πετάξει και όλα τα σακκουλακια, ζελατίνες κτλ). Επίσης, αν υπάρχει κατεστραμμένη ταινία ασφαλείας με υδατογράφημα, δεν επιστρέφεται. Επιπλέον, επιστροφές δε γινονται σε προϊόντα που άπτονται της προσωπικής υγιεινής, πχ ακουστικά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#709792 :s_howdy :s_howdy :s_howdy


Μονο σε εμενα δεχτηκες πισω το τονερ μετα απο 5 μηνες γιατι ειχε πεσει σε ποιοτητα εκτυπωσης. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#709793 saxon_747, αν κάποιος σου επιστρέψει κινητό με ανοιγμένο κουτί βγαλμένη και ξανα βαλμένη ζελατίνα χωρίς να το έχει φορτίσει το δέχεσαι? Και αν το δεχτείς εσύ μετά πως διαχειρίζεσαι ως καταστημα το πακέτο που έχει ανοίξει η ταινία ασφαλείας? Γιατί εγώ ήξερα ότι το 14 ημερο επιστροφής ισχύει όταν δεν το έχεις ανοίξει. Δηλ το πήρες και χωρίς να το ανοίξεις το μετάνιωσες και το επιστρέφεις.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#709807
Ove20 έγραψε:saxon_747, αν κάποιος σου επιστρέψει κινητό με ανοιγμένο κουτί βγαλμένη και ξανα βαλμένη ζελατίνα χωρίς να το έχει φορτίσει το δέχεσαι? Και αν το δεχτείς εσύ μετά πως διαχειρίζεσαι ως καταστημα το πακέτο που έχει ανοίξει η ταινία ασφαλείας? Γιατί εγώ ήξερα ότι το 14 ημερο επιστροφής ισχύει όταν δεν το έχεις ανοίξει. Δηλ το πήρες και χωρίς να το ανοίξεις το μετάνιωσες και το επιστρέφεις.
Εξαρτάται. Μπορεί να το δεχτώ αλλά έχω και το δικαίωμα να μην το δεχτώ.

Ακριβώς όπως θα έκανα στο κατάστημα: αν ήθελε ένας πελάτης να το δει από κοντά και να το περιεργαστεί, θα έπρεπε να με ρωτήσει πριν ανοίξει τη συσκευασία, σωστά;