Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By babakos
#708684
NickTG έγραψε:Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω παρατηρήσει μια τάση στα μαγαζιά να μην ασχολούνται με τέτοια αλλά να θέλουν να δώσουν καινούριο νούμερο.
Δεν ξέρω τι παίζει. Ίσως άλλη προμήθεια? Κάποιο μπόνους? Δεν γνωρίζω.


Παιζουν στόχοι πωλήσεων για νέα συμβόλαια ή και φορητότητες (αλλά σε συμβόλαια). Σε όλους τους παρόχους...
Άβαταρ μέλους
By skous
#708692
babakos έγραψε:
Scotch έγραψε:Μπορείς, για παράδειγμα, αν είσαι στη vodafone με συμβόλαιο, να πας cosmote what's up και να κρατήσεις και τον αριθμό σου; Στην cosmote ισχυρίζονται πως δεν γίνεται να τον κρατήσεις :hmmm:


Ρε τι φιδια λένε στα καταστήματα... :lol: :lol:
ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ μπορείς. Aν σου πουν δικαιολογίες περί έλλειψης SIM κλπ πες τους οτι θα κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ με αιτιολογία οτι βάζουν προσκόμματα σε διαδικασία φορητότητας. Αν επιμένουν, ζήτησέ το γραπτώς.
Απλά θα πρέπει να εχει λήξει το συμβολαιό σου στην Vodafone (για να μην χρεωθείς τέλη πρόωρης διακοπής)
Ακριβως αυτό.


Sent from my phone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By nikos
#708779
sargus έγραψε:Σκέφτομαι να σταματήσω τα συμβόλαια στο κινητό και να πάω σε κάρτα. Έχω κάποιες ερωτήσεις για όποιον τα έχει ευκαιρα:
1. ισχύει ότι με 10, 10 και κάτι ευρώ κάλυπτω τις βασικές ανάγκες μου; Π.χ. Καμία 300αρια λεπτά και 1-2 gb;
2. Μπορώ να συνεχίσω να έχω τον ίδιο αριθμό;
3. Αν μου τελειώσουν τα λεφτά που έχω μέσα, μπορώ να βάλω άμεσα ονλαιν (Π.χ. με κάρτα ή με μεταφορά κτλ.);

Και γενικά, αξίζει σε σχέση με το συμβόλαιο ή έχει κάποιο μεγάλο μειονέκτημα που δε μπορώ να το αντιληφθω; δε είχα ποτέ κάρτα και δε έχω ασχοληθεί και ποτέ αλλά μου έχει δωθει η εντύπωση ότι από τα 22-25 που δίνω τώρα για αυτές τις παροχές, μπορώ να πέσω στα μισά με κάρτα.
Ναι σε ολα
Scotch έγραψε:Μπορείς, για παράδειγμα, αν είσαι στη vodafone με συμβόλαιο, να πας cosmote what's up και να κρατήσεις και τον αριθμό σου; Στην cosmote ισχυρίζονται πως δεν γίνεται να τον κρατήσεις :hmmm:
Ίδια φάση με το ίδιο νούμερο από βονταφον πήγα κοσμοτε καρτα
Άβαταρ μέλους
By HighFidelity
#708793 Οι εταιρείες έχουν βάλει το κόστος φορητότητας, μόνον αν αλλάζεις εταιρεία. Αν αλλάζεις από συμβόλαιο σε καρτοκινητό της ίδιας εταιρείας, δεν υπάρχει τέτοιο κόστος. Αν είσαι ευχαριστημένος με το σήμα, δεν έχεις λόγο ν'αλλάξεις εταιρεία. Συνήθως θα πάρει 1 μήνα.
Για μη εταιρική χρήση, η κάρτα είναι τέλεια λύση, μιλάς όσο θέλεις και αν σου τελειώσει, βάζεις από την εφαρμογή μια άλλη. Απλώς θέλει πού και πού να ελέγχεις μέσα από την εφαρμογή στην αρχή, για να δεις τι σε συμφέρει.
Για τις ανάγκες που περιέγραψες παραπάνω, έχει ένα καλό πακετάκι η Vodafone πάντως, το κάναμε πριν λίγο καιρό σε συγγενή της γυναίκας μου. Με 10€ το μήνα άντε 12€ είσαι κομπλέ.
https://www.vodafone.gr/eshop/kartokinito/c-100158/