Hellenic tifosi έγραψε:bibendum έγραψε:Να και μαζεμενα καποια στοιχεια περι μπαρουτοκαπνισμενου Νταισελμπλουμ που εσπευσαν να υπερασπισουν ολοι οι δεξιουληδες στα social media
http://www.kathimerini.gr/484332/articl ... iselmploym
Το ζήτημα μας εδώ βεβαια δεν ειναι το να συμφωνήσουμε εμείς μεταξύ μας για το ανεπαρκες βιογραφικό του Ντάισελμπλουμ ή για το αν η Τρόικα είναι παράνομη και να αλληλοσυγχαιρόμαστε.
Το μεγάλο στοίχημα είναι να έχουμε τα διεθνή ερείσματα για κάτι τέτοιο(κοινώς lobbying) και να προσπαθήσουμε να πείσουμε με ένα τεκμηριωμένο Βusiness plan.
Επειδή όμως αυτά προϋποθέτουν πρωτίστως αποτελέσματα που να ΔΕΙΧΝΟΥΝ προς την κατεύθυνση αυτή, μήπως θα ήταν καλό να μην αρχίσουν οι εξαγγελίες αμέσως;
Ερωτηση Νο4: Βρειτε ποιες απο τις bold εννοιες ΔΕΝ συναντωνται σχεδον καθολου στην Ελληνικη πολιτικη σκηνη της τελευταιας 50ετιας.




" καλύτερα να αποφεύγονται
. Αν αύριο κόψει η ΕΚΤ την κάνουλα της χρηματοδότησης στις ελληνικές τράπεζες (όπως και δικαιούται) τότε 2 εναλλακτικές θα υπάρχουν είτε δανεισμός από τις αγορές με επιτόκιο πιστωτικής κάρτας είτε η με δική μας αίτηση έξοδος από ΕΕ και ευρώ και κόψιμο εθνικού χρήματτος.

, δεν αναφερεται στον Soti αλλα στο υαλουρονικο οξυ)
και χρυσές βροχές για 10 γιούργια/ ώρα
. Καταραμένο μνημόνιο. Τίποτα δεν άφησε όρθιο