Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:αρεσει στον μικρο , ειναι σαν και μενα του αρεσουν τα οπλα , και λεω να του παρω ενα για πλακα , εγω προτου παω στρατο ειχα βιετναμεζικο (οχι αυθεντικο) τρελενοντουσαν τα αριστερα γκομενακια ΤΟΤΕ.

Πως είναι τα Βιετναμέζικα;

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By otso
#65835 χωριζονταν στην μεση με τρυπουλες ωστε μπορουσες να κοψεις το μισο και εγραφαν τα ιδια και πανω και κατω. τωρα σε τι χρησιμευε αυτο δεν ξερω .
τωρα που το σκεφτομαι εχει πλακα να μου την ειχαν φερει , παντως την δουλεια του την εκανε.
ειμαι σιγουρος οτι ο τριπολιτσιωτης το εχει γκουγκλαρει κιολας και με περιμενει στην γωνια να μου την φερει . αν παρ ελπιδα δεν μου την φερει θα μου ριξει καμμια βδομαδα μπαν για αναρμοστη.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#65853 Δεν μπορείς να φανταστείς σε τι χρησίμευε με τόσες νάρκες εκεί κάτω; Και λίγα ήταν τα δύο κομμάτια λολ. Και όχι δεν το έψαξα ούτε και έχω κάτι προσωπικό μαζί σου

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By g47
#70420 Ειναι νομιμη η πωληση μεμονωμενων κομματιων που αποτελουν μερος πολυσυσκευασιας και αναφερεται ρητα πανω στη συσκευασια του προιοντως οτι δεν πωλούνται μεμονωμενα?
Άβαταρ μέλους
By Cosmic
g47 έγραψε:Ειναι νομιμη η πωληση μεμονωμενων κομματιων που αποτελουν μερος πολυσυσκευασιας και αναφερεται ρητα πανω στη συσκευασια του προιοντως οτι δεν πωλούνται μεμονωμενα?

Νομίζω πως έχεις ήδη απαντήσει στην ερώτησή σου!
Άβαταρ μέλους
By trident1971
g47 έγραψε:Ειναι νομιμη η πωληση μεμονωμενων κομματιων που αποτελουν μερος πολυσυσκευασιας και αναφερεται ρητα πανω στη συσκευασια του προιοντως οτι δεν πωλούνται μεμονωμενα?

Κοκα κολα ή caprice αγορασες? :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
προφανώς όχι αλλά το κάνουν πολλά μπακάλικα :-)

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By trident1971
PeterPan έγραψε:

Sent from space >

Η γνωμη μου για το θεμα, (περα απο το χαβαλε στον g47 :lol: ) ειναι οτι η ταμπελιτσα "να μη πωλειται ξεχωριστα" εχει να κανει με την συμφωνια/προσφορα/προωθητικη ενεργεια μεταξυ πχ της 3Ε και του μεγαλου σουπερμαρκετ, που περιεχει ειδικα για το bundle εκπτωσεις αρχικες, εκπτωσεις επι του τζιρου και διαφορα αλλα που απαντωνται στη λιανικη (πχ "βαλτο στο μεγαλο χωρο πριν τα καροτσια για να το παρουν = -1% επι του τζιρου που θα το παρεις σε κουτακια 330ml".

Τα μπακαλικακια και οι ψιλικατζηδες στις γειτονιες πολυ συχνα αγοραζουν τα προιοντα που μεταπωλουν απο το σουπερμαρκετ, αντε κανα ΜΑΚΡΟ, και οχι απο καβα/μεγαλοδιανομεα, αρα δεν δεσμευονται απο την αρχικη συμφωνια που ελεγε "αυταπανε πακετο 2, μη τα σπασεις", δεν "την κληρονομουν".
Οποιος merchandiser ή πιο κοντινος σε τετοια θεματα, ας διορθωσει.
Άβαταρ μέλους
By otso
#70592 αν βαλεις παλιο χαρτι αλλα γραμμενο με σημερινο στυλο κατω απο υπεριωδες φως για καποιο χρονικο διαστημα , θα παλιωσει την μελανι; θα φαινεται σαν παλιο γραπτο;
ξερει κανεις κατι;
θελουμε να φτιαξουμε χαρτη θυσαυρου αλλα να φαινεται σαν παλιος . για το χαρτι βρηκαμε τροπο αλλα για το μελανι δεν μπορω να βρω κατι.
Άβαταρ μέλους
By corsair
otso έγραψε:αν βαλεις παλιο χαρτι αλλα γραμμενο με σημερινο στυλο κατω απο υπεριωδες φως για καποιο χρονικο διαστημα , θα παλιωσει την μελανι; θα φαινεται σαν παλιο γραπτο;
ξερει κανεις κατι;
θελουμε να φτιαξουμε χαρτη θυσαυρου αλλα να φαινεται σαν παλιος . για το χαρτι βρηκαμε τροπο αλλα για το μελανι δεν μπορω να βρω κατι.

Χάρτη θησαυρού θές ή καμιά πλαστή διαθήκη? Γιατί διαφορά υπάρχει σε αυτα...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#70605 γατος ο κορσαιρ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
corsair έγραψε:Χάρτη θησαυρού θές ή καμιά πλαστή διαθήκη? Γιατί διαφορά υπάρχει σε αυτα...

Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά :hmmm:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By g47
trident1971 έγραψε:
PeterPan έγραψε:

Sent from space >

Η γνωμη μου για το θεμα, (περα απο το χαβαλε στον g47 :lol: ) ειναι οτι η ταμπελιτσα "να μη πωλειται ξεχωριστα" εχει να κανει με την συμφωνια/προσφορα/προωθητικη ενεργεια μεταξυ πχ της 3Ε και του μεγαλου σουπερμαρκετ, που περιεχει ειδικα για το bundle εκπτωσεις αρχικες, εκπτωσεις επι του τζιρου και διαφορα αλλα που απαντωνται στη λιανικη (πχ "βαλτο στο μεγαλο χωρο πριν τα καροτσια για να το παρουν = -1% επι του τζιρου που θα το παρεις σε κουτακια 330ml".

Τα μπακαλικακια και οι ψιλικατζηδες στις γειτονιες πολυ συχνα αγοραζουν τα προιοντα που μεταπωλουν απο το σουπερμαρκετ, αντε κανα ΜΑΚΡΟ, και οχι απο καβα/μεγαλοδιανομεα, αρα δεν δεσμευονται απο την αρχικη συμφωνια που ελεγε "αυταπανε πακετο 2, μη τα σπασεις", δεν "την κληρονομουν".
Οποιος merchandiser ή πιο κοντινος σε τετοια θεματα, ας διορθωσει.

Γεμιστα Παπαδοπουλου πηρα μιας και ηρθα Ελλαδα, φορτωνω για να παρω στο νησι. :lol:
Ακριβως κατι τετοιο σκεφτηκα αλλα το θεμα ειναι οτι το κανει μεγαλο σουπερμαρκετ της Πατρασ σε πανω απο 5 (!!) ειδη προιοντων και απ'οτι μου ειπαν οι δικοι μου, συστηματικα. Μου χτυπαει πολυ ασχημα αν απλα ανοιγει τις συσκευασιες που αγοραζει πιο φτηνα για extra κερδος και πιανει εμας κοροιδα.
Άβαταρ μέλους
By otso
mjacob έγραψε:
corsair έγραψε:Χάρτη θησαυρού θές ή καμιά πλαστή διαθήκη? Γιατί διαφορά υπάρχει σε αυτα...

Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά :hmmm:

:lol:

ωραιο

περα απο την πλακα καμμια ιδεα; corsair εσυ που φτιαχνεις πλαστες διαθηκες πως κανεις να φαινεται το μελανι παλιο;
χθες ειπα να ανεβω να σε κερασω( ειδα και κατι οσε εισητηρια 9ε ) ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ με ειρωνευεσαι .τωρα αν πω οτι θελω να ανεβω να σε δειρω αυτοι ειναι ικανοι να με διαγραψουν .

αποκριες ρε.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#70685 Ρε γμτ, "πήρα" έναν δορυφορικό αποκωδικοποιητή (univers u7000) κι έκανα μλκια στι ρυθμίσεις της εικόνας. Την άλλαξα σε format που δεν αναγνωρίζει η TV και δεν βγάζει καθόλου εικόνα να το ξαναλλάξω.
Η πιο μλκια είναι ότι δεν έχει κάποιο ρεσετ κουμπάκι κάπου να το στήσω απ' την αρχή. Τον έβγαλα απ το ρεύμα και περιμένω μπας και κάνει έτσι ρεσετ.
Καμιά άλλη ιδεα?