Άντρες 2019 - Κίτρινο
Άντρες 2020- Μπλέ
Γυναίκες 2019 - Πράσινο
Γυναίκες 2020- Κόκκινο
Θα ξεμείνουμε από γυναίκες?
Amen and a-women!

MIXOStsi έγραψε:Λέτε να έχω αχρωματοψία και να μην ξεχωρίζω τα χρώματα?
Άντρες 2019 - Κίτρινο
Άντρες 2020- Μπλέ
Γυναίκες 2019 - Πράσινο
Γυναίκες 2020- Κόκκινο
Θα ξεμείνουμε από γυναίκες?
mirage έγραψε:Κανένας. Έχεις διαφορετικές γραμμές για 2019 και 2020 και για τα 2 φύλα. X αξονας ηλικίες, Y αξονας θάνατοι για όλο το έτος.
markvag έγραψε:![]()
Αυτόν τον ένα μήνα (και κάτι) που έγινε ο χαμός, δεν τον βλέπεις;
Anonymous Founder έγραψε:Θέλεις να μου πεις πως δεν βλέπεις πως σε άντρες και γυναίκες υπάρχει σαφέστατη αύξηση σε θανάτους μετά τα 85 έτη το 2020;

MIXOStsi έγραψε:Επίσης στο γράφημα που έβαλε ο HF, ποιος άξονας δείχνει τον χρόνο?

Anonymous Founder έγραψε:Ακόμη πιο χαρακτηριστικό είναι ετούτο το διάγραμμα (από το 2ο λινκ του GB, σελίδα 6).
Δείχνει την τρομακτική άνοδο της θνησιμότητας σε μεγάλες ηλικίες για το 2020 και στα δύο φύλλα, ακριβώς σε αυτούς που έχουν πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να καταλήξουν από Covid-19.

Νίκος Παππάς έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Ακόμη πιο χαρακτηριστικό είναι ετούτο το διάγραμμα (από το 2ο λινκ του GB, σελίδα 6).
Δείχνει την τρομακτική άνοδο της θνησιμότητας σε μεγάλες ηλικίες για το 2020 και στα δύο φύλλα, ακριβώς σε αυτούς που έχουν πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να καταλήξουν από Covid-19.
Μηπως ο πινακας ειναι λαθος;
Μηπως οι θηλεις 2019 ειναι η μπλε γραμμη κι οχι η πρασινη;
Οποτε οι Αρρενες 2020 ειναι η πρασινη, και ετσι εχει δικιο ο ΗΦ .
Λεω
MIXOStsi έγραψε:Κι εγώ αυτό νόμιζα ΝΠ, αλλά έβαλα τους αριθμούς του γραφήματος παραπάνω που ούτε αυτοί δείχνουν την τρομακτική άνοδο!
Απλά κάποιοι είδαν κάτι άλλο απ' αυτό που δείχνει το γράφημα...
Σηκώστε χέρι πόσοι νομίζατε ότι 2019 είναι κίτρινο και μπλε και 2020 πράσινο και κόκκινο!

Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]