Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#702750 Αδικο να παρει ολη την δοξα ο Δενδιας. :thumbsdown:

Υπαρχουν αφανεις ηρωες που δεν επιζητουν δημοσιοτητα και τσιμεντωμα τοιχων της πολης για να τους υποδεχθουν οι νοικοκυρηδες.

Απο τουτο δω το μετεριζι, το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε ειναι μια μικρη αναφορα, μια τοση δα γραμμη. :s_roses


(Πολυ Χρονης Μισσιος βγηκε αυτο, πα ν' αυτοκτονησω :s_hang ).
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#702906 Επειδή βλέπω παντού σηκωμένες πούτσες, μπορώ να μάθω τί ακριβώς κερδίσαμε; Θα πάμε στα 12 μίλια; Θα μπορούμε να βγάλουμε γεωτρύπανα στο Αιγαίο; (δε μιλάω για άλλες θάλασσες) Θα σταματήσουν οι υπερπτήσεις; Θα σταματήσουν οι προσφυγικές ροές; Θα ακυρωθούν οι ερευνητικές αποστολές της Τουρκίας στη Μεσόγειο; Θα ακυρωθεί η συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης; Τί ακριβώς κερδίσαμε χθες;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#702937
Corto Maltese έγραψε:Επειδή βλέπω παντού σηκωμένες πούτσες, μπορώ να μάθω τί ακριβώς κερδίσαμε; Θα πάμε στα 12 μίλια; Θα μπορούμε να βγάλουμε γεωτρύπανα στο Αιγαίο; (δε μιλάω για άλλες θάλασσες) Θα σταματήσουν οι υπερπτήσεις; Θα σταματήσουν οι προσφυγικές ροές; Θα ακυρωθούν οι ερευνητικές αποστολές της Τουρκίας στη Μεσόγειο; Θα ακυρωθεί η συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης; Τί ακριβώς κερδίσαμε χθες;


Τίποτα.
Ανυψώθηκε λίγο το εθνικό παπάρι κάποιων. Παράλληλα έχει βιαστεί κάθε συνταγματικό δικαίωμα την κορονοχρονιά, αλλά πέφτει τουμπέκα.
Μισό λεπτό να στείλω sms να βγάλω τον σκύλο να χέσει. :)

Για να το πάω λίγο παραπέρα, εμένα η χθεσινή αλλαγή στάσης, δεν μου φαίνεται φυσιολογική. Θέλω να ευχηθώ απλά να μην έχουμε "χάσει" κάτι και όχι να ψάχνω τι "κερδίσαμε". Αναρωτιέμαι τι εγγυήσεις είχε ο Δένδιας για να το παίξει τόσο άνετος μέσα στο σπίτι τους.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#702939
Scotch έγραψε:https://fb.watch/4VuvpptP0k/
Θα καθίσω το ΣΚ να δω τις δηλώσεις με ησυχία. Από τα μέχρι τώρα που έχω δει, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που τα είπε και όσα είπε.

Αν παρατηρήσετε, δεν ανέβασε πολύ τον τόνο της φωνής για να μαλώσει, δεν έχασε την ψυχραιμία, τα είπε χωρίς να κομπιάσει, είχε λόγο καθαρό και ήταν ετοιμόλογος.

Οι Τούρκοι είναι από τους καλύτερους διπλωμάτες στον κόσμο, εδώ όμως ο Δένδιας τον πέρασε.

Δε θα γίνει τίποτα πιστεύω εν τέλει. Παρόλα αυτά προτιμώ έτσι όπως τα είπε από το να έκανε την κότα και να τον περιγελούσαν όλοι οι Τούρκοι. Επίσης αυτό που έκανε θέλει και κάκαλα, μην το ξεχνάμε... Από εμένα παίρνει ένα «Μπράβο», ακόμη και ας μην αλλάξει πολλά.


< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#702947 +1

Ο Δένδιας δεν χάραξε κόκκινες γραμμές μόνο ενώπιον των Τούρκων. Ουσιαστικά, δεσμεύει και το ελληνικό πολιτικό σύστημα, μεγάλα τμήματα του οποίου κινούνται σε άλλο μήκος κύματος. Αυτό ισχύει και για την αξιωματική αντιπολίτευση και για την κυβέρνηση.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#702956 Θυμάμαι τη μέρα που είχαν σηκωθεί αριστερές ψωλές. Τότε με το wow του Ντάισενμπλουμ. Τί ωραία που τα είπε ο ΓιάΝης, πόσο ήρεμα τον έβαλε στη θέση του, τί αγέρωχος που ήταν. Πόσο διαφορετικοί νομίζετε είστε από τους ανόητους που χαιρόταν εκείνη τη μέρα; Οι διπλωμάτες υπάρχουν για να φέρνουν αποτελέσματα όχι για να μιλάνε προκατ ώστε να βγούνε τα βιντεάκια της ομάδας αλήθειας.

Όσο για τις κόκκινες γραμμές, φτάνει. Χορτάσαμε κόκκινες γραμμές από τη σκληρή δεξιά σε εθνικά θέματα. Μακεδονία πχ. Όποιος πάει στη διαπραγμάτευση με κόκκινες γραμμές είναι είτε βλάκας είτε |λογοκρισία|.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#702958 Εν τω μεταξύ οι ΗΠΑ έστειλαν 2 Αντιτορπιλικά στην Μαύρη Θάλασσα και η Ρωσία ως απάντηση έβγαλε όλον τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας, συν πλοία από τον Στόλο της Βαλτικής, με αποτέλεσμα τα πλοία των ΗΠΑ να ρίξουν αραξοβόλι στον Βόσπορο, κι εμείς ασχολούμαστε με το τι είπε ο Δένδιας και ο Τσαβούσογλου. :lol: Οι Ρώσοι έχουν περί τα 100.000 άτομα στρατιωτικό προσωπικό σε Κριμαία και σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας και ως εκ τούτου ο Μπάιντεν πρότεινε συνάντηση με τον Πούτιν σε ουδέτερο έδαφος. Αυτά πρέπει να κοιτάμε, όχι αν έκανε μουτράκια ο Νίκος στον Μεβλούτ... :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#702960
Corto Maltese έγραψε:Θυμάμαι τη μέρα που είχαν σηκωθεί αριστερές ψωλές. Τότε με το wow του Ντάισενμπλουμ. Τί ωραία που τα είπε ο ΓιάΝης, πόσο ήρεμα τον έβαλε στη θέση του, τί αγέρωχος που ήταν. Πόσο διαφορετικοί νομίζετε είστε από τους ανόητους που χαιρόταν εκείνη τη μέρα; Οι διπλωμάτες υπάρχουν για να φέρνουν αποτελέσματα όχι για να μιλάνε προκατ ώστε να βγούνε τα βιντεάκια της ομάδας αλήθειας.

Όσο για τις κόκκινες γραμμές, φτάνει. Χορτάσαμε κόκκινες γραμμές από τη σκληρή δεξιά σε εθνικά θέματα. Μακεδονία πχ. Όποιος πάει στη διαπραγμάτευση με κόκκινες γραμμές είναι είτε βλάκας είτε |λογοκρισία|.
Θύμισε μας ως τι ψωλη κουνάς το δάχτυλο?

Οι διπλωμάτες συζητάνε και προσπαθούν να φέρουν αποτελέσματα γύρω από τραπέζια σε κλειστές αίθουσες.
Φυσικά έχουν κόκκινες γραμμές από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Από την άλλη οι υπουργοί εξωτερικών σε δημόσιες δηλώσεις πουλάνε συμβολισμό και μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.





< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#702974 Η Διεθνής κοινότητα πλέον δεν μπορεί να λέει δεν ήξερα πάνω σε θέματα διεθνών συνθηκών. Οι Αμερικανοί που πλέον πήραν επάνω τους την Τουρκία θα πρέπει να δώσουν λύση σε όλα τα θέματα που αυτοί έχουν δημιουργήσει σε όλη τη περιοχή. Το να κάνουν το χαλίφη σε όλους τους μουσουλμάνους κανείς δεν το δέχεται.
Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί η ΕΕ κρατάει αυτή τη στάση με την φασιστικη Ουκρανία. Δεν τολμάνε να κάνουν δηψηφισμα ώστε να φανεί η δύναμης των ρωσοφωνων εκεί.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#702995 Οι Ευρωπέοι δε θέλουν να τους χρησιμοποιούμε άλλο για τα εθνικά μας θέματα .μπούχτισαν με τα σενάρια πολέμου το καλοκαίρι, τους χαλάμε τις μπίζνες με την Τουρκία. Γι'αυτό μας οδήγησαν ξανά πίσω στις ανούσιες δημερείς συζητήσεις όπου ο Τούρκος ζητάει ότι του καπνίσει. Καλά έκανε ο Δένδιας κι έριξε μπουρλότο για να καταδέιξει για ακόμη μια φορά οτι δε βγαίνει άκρη έτσι.