Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By drdino
#702803 Αν όντως η ίδια μονάδα που είχε τα κρούσματα πέρσι τότε είναι αυτή;
https://www.skai.gr/news/greece/kleinei ... -etaireias
Άβαταρ μέλους
By g8777
#702894
Κάποια στιγμή όταν άνοιξαν οι ειδικές ομάδες για εμβολιασμούς στις 18-19 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι διαπίστωσαν ότι είχαν τη δυνατότητα να μπουν στο emvolio.gov.gr και να κλείσουν τα ραντεβού τους. Kαι οι εργαζόμενοι στόμα- στόμα άρχισαν να δοκιμάζουν όλοι.»

Πάνω από 1.200 εργαζόμενους απασχολεί η εν λόγω εταιρεία και όπως ξεκαθαρίζει ο ίδιος, δεν υπήρξε οργανωμένο σχέδιο από πλευράς της διοίκησης αλλά οι εργαζόμενοι κατά μόνας έκλειναν το ραντεβού τους.

«Εγώ σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά. Εμείς δεν πήραμε καμία πρωτοβουλία και δεν ζητήσαμε από κανέναν ν’ ανοίξει η πλατφόρμα για να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι μας. Ένα. Δεύτερον, ότι δεν έχουμε καμία συμμετοχή και καμία εμπλοκή και καμία παράτυπη διαδικασία που να δημιούργησε αυτό το θέμα για να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι μας», τόνισε ο γενικός διευθυντής πτηνοτροφικής εταιρείας.



Το ιατρείο δεν έχει υπολογιστή για να το κάνουν από εκεί. Άλλοι τα έκαναν από το σπίτι τους, άλλοι από το τάμπλετ, άλλοι από το κινητό τους, άλλοι πήγαν στο φαρμακείο.


:s_rofl :s_rofl :s_rofl

Πώς έκλεισαν εκατοντάδες ραντεβού για εμβόλιο εκτός σειράς σε υγιείς εργαζόμενους βιομηχανίας
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#702901 Ναί ... έκανε η μητέρα μου στην Θεσ/νικη ( όπου νοσηλεύονταν για άλλο λόγο ) 1η δόση και την 2η στην πόλη μου. Όταν θα κάνεις την 1η δόση ο χειριστής της μηχανογραφισης θα σου πεί και για τις επιλογές της 2ης ( σύμφωνα βέβαια και με το σκέυασμα με το οποίο θα εμβολιαστέις )
Άβαταρ μέλους
By requiem_for_a_dream
#702902 Α ωραία...Ευχαριστώ!

Δηλαδή το σύστημα θα "εντοπίσει" αυτόματα ποιο εμβόλιο έκανες (π.χ. Moderna) και στις διαθέσιμες επιλογές στην 2η πόλη θα σε "πάει" σε Moderna επίσης;
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#702911 Η εμβολιαστικη ομάδα που πέρασε από τον οίκο αποκατάστασης που νοσηλευόταν η μητέρα μου ήξερε το εμβόλιο με το οποίο θα εμβολιαζε τους νοσηλευόμενους.

Της είπε ότι πρέπει να κάνει 2η δόση σε 2x ημέρες ( pfizer ) ... Διαθέσιμα στη περιοχή που ζω ήταν τα χι ψι νοσοκομεία. Επέλεξε ...δηλώθηκε αυτόματα στο σύστημα ...κλεστικε αυτόματα το ραντεβού ...και πήρε και μια "καρτέλα" 1ου εμβολιασμού και κανονισμένου ραντεβού .
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#702914 Καταλαβαίνω την αγωνία σου ( την είχαν και τα αδέλφια μου ) αλλά εγώ ήμουν σίγουρος ότι υπάρχει αυτόματοποιημενη διαδικασία που απλοποιεί τα πράγματα .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#702922 Ελπίζω τον Ιούνιο όταν έρθει η σειρά μου να κάνω το J&J που είναι 1 δόση και να ξεμπερδεύω .
Δώστε J&J στο λαό :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#702962 Ήρθε στη σύζυγο μου 40 ετών μήνυμα να κάνει εμβόλιο!
Δεν δουλεύει σε σώματα ασφαλείας, ούτε σε νοσοκομείο/σχολείο.

Υπάρχει περίπτωση να είναι ευπαθής ομάδα λόγω ολικής αφαίρεσης θυρεοειδούς πριν λίγα χρόνια;
Ψαχνουμε να βρούμε το λόγο :oops:
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#702965 Μήπως δουλεύει σε εργοστάσιο με κοτόπουλα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#702990
Γιώργης έγραψε:Μήπως δουλεύει σε εργοστάσιο με κοτόπουλα; :lol:


Εικόνα