Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#694690 Με πρόλαβε άλλος :oops:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#694700
Same_old_story έγραψε:Με πρόλαβε άλλος :oops:

Δεν κατάλαβα γιατί έκανες quote το δικό μου πάντως. Επίσης, επειδή το διάβασα, ποια ακριβώς θύματα εκπροσωπεί το άρθρο;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#694701
ArrowsFA1 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που το κείμενο είναι ανυπόγραφο. Από εκεί και πέρα, δεν βλέπω σοβαρή απάντηση επί των νομικών ζητημάτων.



Λογικά να μην υπάρχει σοβαρή απάντηση επι των νομικών από ένα έγγραφο που υπογράφεται από τους συγγενείς των θυμάτων για τρομοκρατία.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#694702
ArrowsFA1 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που το κείμενο είναι ανυπόγραφο. Από εκεί και πέρα, δεν βλέπω σοβαρή απάντηση επί των νομικών ζητημάτων.


Αν έχω καταλάβει σωστά δεν μπορουσε να διεκδικήσει νομικά το δίκιο του γιατί δεν έδινε το υπουργείο ένα έγγραφο ή έγγραφα.

Αν αυτό δεν εχει ακομα λυθεί γιατί οι φιλοι της εφαρμογής των νόμων δεν πιέζουν την κυβέρνηση να επιτρέψει τη νομικη διευθέτηση της υπόθεσης αλλα πιέζουν για την αποδοχή του αιτήματος υπό την απειλή της απεργίας πεινας;
Δε θα ήταν πιο σωστό ένα τέτοιο αίτημα για κάποιο γνήσιο νομολαγνο;

Διόρθωσε με αν δεν έχω καταλάβει σωστά.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#694707 Νομολαγνος";

Σοβαρά τώρα;
Έχουμε έναν άνθρωπο που γράφει με απλό τρόπο για νομικους όρους και διαδικασίες και του απευθυνεσαι έτσι;

Παρόλα αυτα:
Χρειάζεται τέτοιος για να καταλάβεις ότι η δικηγόρος του, άλλοι νομικοί, ο Συνήγορος του Πολίτη, ζητουν τα έγγραφα αλλά ο κατάδικος κάνει την απεργία πεινας μόνος του;

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#694709 Νίκο Παππα αναφέρομαι σε ένα μεγάλο γκρουπ ατόμων, κομμάτων, πολιτοφυλακων, συμμοριών που αυτή τη στιγμή διαμαρτυρονται υπερ Κουφοντινα και οχι στον Arrows.
Κάποιοι από αυτούς οντως το κάνουν από αγνο ενδιαφέρον για την τήρηση των νόμων άλλοι το κάνουν συνοδεία μολότοφ.
Θα μου επιτρέψεις λοιπόν το νομολαγνος.

Η απορία μου είναι ειλικρινής.
Καταλαβα οτι η κυβέρνηση δεν επέτρεψε στον Κουφοντινα να διεκδικήσει νομικά το δίκιο του.
Γιατί το αίτημα προς τη χούντα δεν αφορά αυτό το σκέλος αλλα πάει κατευθείαν στην ικανοποίηση του αιτήματος.

Νομιζω οτι μια δικαίωση Κουφοντινα στο δικαστήριο θα αποτελούσε την υπέρτατη ηδονή για κάποιον που ενδιαφέρεται για την τήρηση των νόμων.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#694710
Παραιτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να αποφύγει να διαχειριστεί το τσουνάμι που έρχεται να πνίξει και να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Που η πτώση της δεν πρόκειται να συμβεί επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταφέρει οτιδήποτε άλλο πέρα από το να συκοφαντηθεί ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία, ούτε επειδή όσοι θα κατέβουν στους δρόμους θα μπορέσουν να συναγωνιστούν τις δυνάμεις καταστολής σε αγριότητα. Ούτε καν επειδή, το ένα μετά το άλλο, ιστορικά στελέχη της ΝΔ διαφοροποιούνται από την κυβερνητική γραμμή και άντε να τους κατηγορήσεις όλους αυτούς ότι είναι αντιεξουσιαστές που μισούν τη δημοκρατία και δεν σέβονται τη Δικαιοσύνη. Η οποία μέσω της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, καθώς και με κείμενο που υπέγραψαν πάνω από χίλιοι δικηγόροι και νομικοί επιστήμονες, επισήμανε εγκαίρως ότι είναι ανεπίτρεπτη κυβερνητική αυθαιρεσία ο επικείμενος θάνατος απεργού πείνας στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το τι εγκλήματα έχει κάνει και πώς αντιλαμβάνονται το κράτος δικαίου τα ακροδεξιά ούγκανα που δεν έχουν περάσει ούτε έξω από τη Νομική.

Η πιο ανάλγητη και διεφθαρμένη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο από το 1974 μέχρι σήμερα θα πέσει όταν ξεσπάσουν οι αντιδράσεις από το εξωτερικό. Ό,τι και να λένε οι Πορτοσάλτε και οι Τατιάνες, και όσο και να λυσσάνε τα έμμισθα τρολάκια του Άδωνι και του Βορίδη, όταν θα σκάσει η διεθνής κατακραυγή από ΟΛΑ τα έγκυρα ΜΜΕ του κόσμου, το Ευρωκοινοβούλιο, την Κομισιόν, τη Μέρκελ αυτοπροσώπως (και πάω στοίχημα για αυτό), τον ΟΗΕ και όλους τους διεθνείς οργανισμούς που ασχολούνται με ανθρώπινα δικαιώματα, το πολιτικό κόστος θα είναι τέτοιο που κανένας παρακρατικός λακές που κατεβάζει λογαριασμούς στο Facebook με πρόφαση ότι υποστηρίζουν την τρομοκρατία δεν θα μπορεί να μειώσει.

Οι μόνοι που λογικά θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την απόφαση της κυβέρνησης να τιμωρήσει με παράτυπη θανατική ποινή έναν καταδικασμένο δολοφόνο που ελάχιστοι ως τώρα είχαν σε κάποια εκτίμηση θα είναι οι ΗΠΑ, που κι αυτές πολύ πιθανόν να πουν "δεν ανακατευόμαστε έτσι που τα κάνατε τώρα, καλή σας τύχη να επιβιώσετε πολιτικά από μόνοι σας".

Μέχρι κι ο Ερντογάν θα βγει να σας γλεντήσει, ανόητοι. Και είναι πέρα για πέρα τραγικό το ότι θα καταφέρετε να πέσετε για κάτι τέτοιο την ώρα που το ΕΣΥ έχει ξεπεράσει τα όρια θραύσης του λόγω της αδιανόητα κακής σας αντιμετώπισης της πανδημίας, ενώ παράλληλα έχετε εξοργίσει όλο τον ελληνικό λαό με την εμμονή σας να ξεπλένετε έναν παιδεραστή που σκανδαλωδώς φυτέψατε σε πόστο ευθύνης και δεν παραιτήθηκε κανένας για αυτό.

Αντίο.


https://www.facebook.com/10417057775327 ... /?sfnsn=mo
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#694711 Το κείμενο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμός της κ Ντορας Μπακογιάννη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#694713 Άρα, εκπροσωπεί την Μπακογιάννη και κανέναν άλλο, αφού κάνεις άλλος δεν το προσυπογράφει. Ενδοοικογενειακή ιστορία...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#694719 Μπούσε ο Ερντογάν θα μας γλεντήσει με τον χειρότερο τρόπο. Θα δώσει συγχαρητήρια.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#694729 Τα εξηγεί ωραία η δικηγόρος του ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#694732 Όσον αφορά την υπόθεση Κουφοντίνα η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του κρατουμένου και η συνεχής διεύρυνση του μετώπου που απαιτεί την αλλαγή πολιτικής με σκοπό να αποσοβηθεί ένα δραματικό τέλος σε αυτήν την ιστορία έφτασε ακόμα και στο επίκεντρο της οικογένειας Μητσοτάκη. Με ανάρτησή του στο facebook ο πατέρας του . Δημητριάδη, δηλαδή του Νο. 2 του Μαξίμου και του εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανατρέπει τα δεδομένα. Ο Σπύρος Δημητριάδης, δικηγόρος και πρώην σύζυγος της Κατερίνας Μητσοτάκη, αδερφής του πρωθυπουργού, προχώρησε σε μία μη αναμενόμενη παρέμβαση για τη διάσωση του Κουφοντίνα. Στην ανάρτησή του επισημαίνει:

«Σήκωσα την σορό τού Μπακογιάννη στους ώμους. Πόνεσα. Αλλά συνεργός σε φόνο Κε Μητσοτάκη ΔΕΝ θα γίνω. Έστω τώρα κάντε κάτι!»

Εικόνα

https://www.zougla.gr/politiki/article/ ... o-maksimou
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#694737 Το διάβασα κι εγώ, αλλά μάλλον δεν θα γίνει κάτι. Ο Μητσοτάκης θεωρεί πως δεν έχει να χάσει κάτι με τον θάνατό του, έχει δει πως οι ψηφοφόροι του έχουν μετακινηθεί τέρμα δεξιά και θέλει να πετάει το μήνυμα πως τέλος οι αντιρρήσεις, οι διαδηλώσεις κλπ, τώρα μόνον ξύλο και τυφλή υποταγή.
Προς το παρόν του βγαίνει. Η παραίτηση του Ταραντίλη όμως κάτι λέει.