corsair έγραψε:κακα τα ψεμματα... αλλο να σε χτυπά το φλας της Apple και αλλο της TsamTsung... Της Apple ειναι σαν κολληριο για τα ματια... παιζει να βελτιωνει και την οραση.
Μα δεν ηθελα να βαλω φλας για τον λογο που ανεφερα..
saxon_747 έγραψε:Έχει κανείς tempered glass στη συσκευή τού; εντυπώσεις;
< μου
Επανέρχομαι στο θέμα tg μιας και τελικά έβαλα κι εγώ. Όταν πήρα το κινητό θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος τοποθέτησής του λόγω gorilla glass. Παρ όλα αυτά κάποια στιγμή διαπίστωσα μια μικρή γρατζουνιά στην οθόνη η οποία ήταν αισθητή κάτω από δυνατό φως μόνο και υπο γωνία. Το πως έγινε αυτό δεν ξέρω μιας και ήταν μονίμως σε θήκη, παίζει να ταν και εξ αρχής έτσι αλλά μικρό το κακό. Ζελατίνα δεν ήθελα μιας και όταν πήγα να βάλω αυτή που είχε μέσα έβγαζε τις εκνευριστικές φουσκίτσες οι οποίες σε 5.5 ίντσες είναι πιο δύσκολο να αποφευχθούν, έτσι πήρα ένα tempered και ησύχασα. Από θέμα απόκρισης δεν άλλαξε κάτι, δεν πιέζω πιο δυνατά την οθόνη δηλαδή, είναι σα να μην υπάρχει το tg, στα χρώματα το ίδιο, διαφορά δεν είδα, μόνο στο αισθητικό κομμάτι χάνει λίγο μιας και φαίνεται λόγω εγκοπών στην περιοχή του ακουστικού και της κάμερας η ύπαρξή του αλλά κλάιν.
Όποτε ότι άκουγα και με απέτρεπε στο να το βάλω περί απόκρισης και αλλοίωσης χρωμάτων ήταν μπούρδες, και δεν πήρα κάποιας μάρκας (nilkin ?) ένα κινέζικο των 5€ είναι.
μια ψιλοκαλή ζελατινούλα είναι οκ, αν θες κάτι τέτοιο
όσο για τις φουσκάλες φεύγουν..
αυτή είναι η πρώτη που έβαλα μόνος μου και όπως βλέπεις την έβαλα καλά (απλά έκανα ότι έκανε και ο τύπος στο μαγαζί που μου είχε βάλει την άλλη)
φουσκάλες υπήρχαν, αλλά με υπομονή φεύγουν
θαύμασε τη τέχνη μου
'έχω πάρει 2 τέτοιες με 9€ φαντάζομαι θα αντέξουν όλη τη ζωή του κινητού..

σε επόμενο κινητό θα επιστρέψω στη τακτική του "δε βάζω τίποτα" και ας τρώει γρατζουνιές, εδώ έκανα μια παρένθεση επειδή αναγκάστηκα ουσιαστικά γιατί δε γίνεται να μην έχει κάποια ζελατίνα το συγκεκριμένο και τουλάχιστον βρήκα ευκαιρία να ασχοληθώ και με tempered και με ζελατίνα
Geo f1 έγραψε:Εχω απογοητευει με την καμερα του Νοτε μεσα στο σπίτι με μετριο φωτισμο
Send from my Note 3
Όσο το είχα και μένα δεν με είχε ενθουσιάσει εντός. Το έχεις αφήσει στο αυτόματο? Δοκίμασε το με ρύθμιση στο ημίφως. Επίσης δεν θυμάμαι σίγουρα αν έχει το 3 αλλά αν έχει δοκίμασε και το hdr ενεργό. Εκεί με λίγο καθυστέρηση θα δεις άλλη ποιότητα.
@@@@
Για ζελατίνα και γυαλί έχω δοκιμάσει πολλές ζελατινες αλλά η αίσθηση του γυάλινου προστατευτικού είναι αφταστη. Αν είναι και λεπτό και η αίσθηση είναι ίδια με σκέτη την οθόνη και δεν έχεις απώλειες σε χρώματα και φωτεινότητα.
QsisVTS έγραψε:έχω βάλει και από τα 2 στο Z1 (αν και δεν ήθελα να μπλέξω με τέτοια, αλλά η sony τον έπαιζε μέχρι και το κινητό μου) και τελικά το tempered το έβγαλα και απλά έβαλα μια αξιοπρεπή ζελατίνα (αφού πρώτα μου είχαν βάλει σε μαγαζί μια λιγότερο καλή που έφαγε πολλές γρατζουνιές σχετικά γρήγορα)
αυτή είναι η πρώτη που έβαλα μόνος μου και όπως βλέπεις την έβαλα καλά (απλά έκανα ότι έκανε και ο τύπος στο μαγαζί που μου είχε βάλει την άλλη)
φουσκάλες υπήρχαν, αλλά με υπομονή φεύγουν
θαύμασε τη τέχνη μου'
έχω πάρει 2 τέτοιες με 9€ φαντάζομαι θα αντέξουν όλη τη ζωή του κινητού..
σε επόμενο κινητό θα επιστρέψω στη τακτική του "δε βάζω τίποτα" και ας τρώει γρατζουνιές, εδώ έκανα μια παρένθεση επειδή αναγκάστηκα ουσιαστικά γιατί δε γίνεται να μην έχει κάποια ζελατίνα το συγκεκριμένο και τουλάχιστον βρήκα ευκαιρία να ασχοληθώ και με tempered και με ζελατίνα
Τελικα και εγω καταργησα τις ζελατίνες (αφου μου εφυγαν καποια ευρω). Αν είναι καλο το γυαλι που τους βαζουν σπανια να χρειαστουν.

Και ναι, καμία διαφορά ούτε σε χρώματα, ούτε σε αίσθηση, και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο για γρατζουνιές.
GTS έγραψε:Τελικα και εγω καταργησα τις ζελατίνες (αφου μου εφυγαν καποια ευρω). Αν είναι καλο το γυαλι που τους βαζουν σπανια να χρειαστουν.
εγώ κανονικά δε βάζω τίποτα, αλλά επειδή η sony μέχρι και το Ζ1 (και Ζ1 compact και όλα αυτά της ίδιας εποχής) έβαζε ζελατίνα από το εργοστάσιο πρακτικά πρέπει πάντα να έχεις ζελατίνα γιατί αν αφαιρέσεις την εργοστασιακή δεν έχεις olephobic coating οπότε και δε μπορείς να χρησιμοποίησεις σωστά το κινητό έχεις σοβαρά θέματα
οπότε αναγκαστικά αφού βγάλεις την εργοστασιακή που χαράσσεται πανεύκολα πρέπει μετά να βάλεις κάτι είτε αυτό είναι άλλη ζελατίνα είτε tempered. δοκίμασα και τα 2 και τελικά επιμένω σε ζελατίνα
σε επόμενο κινητό δε θα έχω τίποτα ξανά όπως έκανα πάντα
ΥΓ από το Ζ2 και μετά στα sony πιάνεις γυαλί, κατήργησαν την εργοστασιακή τους αηδία..
μόνο τις παρακάτω έχω βολευτεί στα κινητά που έχω:

Πιάνω καμιά φορά το iphone στα χέρια μου για να παίξω μουσική ένεκα του airplay και νομίζω ότι πιάνω μπιχλιμπίδι, μου φαίνεται τραγικά μικρό
Απ την άλλη το μοτοφόλα επειδή δεν έχω μεγάλα δάχτυλα με ένα χέρι πολλές φορές δε μπορώ να το χειριστώ, αλλά τελικά βολεύει σα μέγεθος.
Μπαταρία με δικιά μου χρήση 1 μέρα και κάτι, οπότε κάθε βράδυ φόρτισμα.
Δοκίμασα και την εφαρμογή του ελτέου σήμερα για pdf μιας κι έπρεπε να στείλω κάτι σκαναρίσματα και είναι τιμιότατη