Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#693996
mjacob έγραψε:
Zorz έγραψε:Στο Mega χτες το βράδυ πάντως ήταν λίγο πιο subtle το ξέπλυμα, σε μίνι βιογραφικό του Λιγνάδη έλεγαν εν συντομία ότι κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια, είχε ταλέντο, τις κατάλληλες σπουδές και γνωριμίες στο χώρο και ήταν "προδιαγεγραμένη η ανάληξη του" στην ηγεσία του Εθνικού.

Εγώ πιστεύω πως όντως αυτό είναι το σενάριο και δεν χρειάζεται να έχει γίνει κάτι υποχθόνιο.
Κατάλληλη οικογένεια, κατάλληλες σπουδές, κατάλληλο παρεάκι, σε όλα τσεκ κάνει ακριβώς για την πορεία που είχε. Καλώς, κακώς, ιδιαίτερα σε αυτό το χώρο έτσι [θα φανταζόμουν πως] πάνε αυτά τα πράγματα.


Συμφωνώ με αυτό, εννοείται ότι υπάρχουν παρεάκια, old boys networks κλπ και όχι μόνο σε αυτό το χώρο. Κάθε άρθρο τέτοιου είδους όμως πρέπει να διαβάζεται και ανάμεσα στις γραμμές, για να μην χάνουμε τη σκοπιμότητα του. Η οποία είναι ΙΜΟ να ξεχάσει ο κόσμος ότι ο Λιγνάδης τοποθετήθηκε εκεί από το παράθυρο. Όχι εξαιτίας μιας Qanonικής συνωμοσίας, αλλά σίγουρα υπάρχει βαρειά αμέλεια και πολιτική ευθύνη επειδή δεν έκαναν το due diligence τους.

(Για τα υπόλοιπα που γράφεις, θα τα μεταφέρω και απαντήσω στο κατάλληλο θέμα για να μην βγαίνουμε :offtopic: )


diplomat έγραψε:Δε μας είπαν όμως πού μένει, τί ομάδα είναι, κι αν δέρνουμε Μπόχουμ.

Δημοσιοκαφρία στο γιουνάνισταν στο (εθνο)σωτήριο 1585, εχμ, 2021.

Θλίψη.

Τι ομάδα είναι δεν μας ενδιαφέρει, το dog whistle 'Ζαίος δικηγόρος' (και η άσχετη σύνδεση με το τρομοκράτη) είναι για να κυλίσει το νερό στ'αυλάκι του αφηγήματος 'πολιτική σκευωρία'. :iconcool: Πάντα έπιανε το κόλπο αυτό, ειδικά σε άρρωστες κοινωνίες. Πχ:
https://en.wikipedia.org/wiki/Scottsbor ... _arguments

By the time Leibowitz closed, the prosecution had employed anti-semitic remarks to discredit him.[79] Wade Wright added to this, referring to Ruby's boyfriend Lester Carter as "Mr. Caterinsky" and called him "the prettiest Jew" he ever saw. He said, "Don't you know these defense witnesses are bought and paid for? May the Lord have mercy on the soul of Ruby Bates. Now the question in this case is this—Is justice in the case going to be bought and sold in Alabama with Jew money from New York?"[79]

:s_sad
Άβαταρ μέλους
By markvag
#694062
ArrowsFA1 έγραψε:Σοβαρή δημοσιογραφία λέμε
https://www.in.gr/2021/02/24/greece/pro ... ia-viasmo/


Άρα αυτομάτως δεν υπάρχουν στοιχεία, είναι αθώος, είναι όλα πολιτικά, φταίνε οι συριζομαδουραίοι, για το Μάτι δεν λέτε κάτι, μας έκλεισαν τις τράπεζες και μας κόστισαν 20000000δις, ο Ρουβίκωνας, Κουφοντίνας, κτλ :rtfm:


Προφανέστατα και δεν παίζει να υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας, εάν στην υπόθεση εμπλέκεται δικηγόρος που κάποτε έκανε το λάθος να γραφτεί σε κομματική νεολαία. :rtfm: Ούτε εάν υπέγραψε κείμενο που ζητάει να τηρηθούν οι νόμοι του κράτους! Τί σκατά δικηγόρος είναι αυτός που θέλει ισονομία και τήρηση των νόμων για όλους;;; :x


Με συγχήσατε πρωινιάτικα! :x
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#694063
markvag έγραψε:
ArrowsFA1 έγραψε:Σοβαρή δημοσιογραφία λέμε
https://www.in.gr/2021/02/24/greece/pro ... ia-viasmo/


Άρα αυτομάτως δεν υπάρχουν στοιχεία, είναι αθώος, είναι όλα πολιτικά, φταίνε οι συριζομαδουραίοι, για το Μάτι δεν λέτε κάτι, μας έκλεισαν τις τράπεζες και μας κόστισαν 20000000δις, ο Ρουβίκωνας, Κουφοντίνας, κτλ :rtfm:


Διαφωνεις σε κατι δλδ απο τα παραπανω? Αν τα εκανε ο Κουλης αυτα ακομα θα ποσταρες :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#694069 Εσύ Γκεάκο μας είχες πρήξει τα σκώτια 4 χρόνια που είχαμε Τσίπρα ότι "φτάνει με τους άλλους, τώρα κυβερνάει ο Τσίπρας". Οπότε αν έχεις κάτι να σχολιάσεις για τους τωρινούς, κάντο αλλιώς πίσω στη Φ1.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#694070 Σωστόστ.

Γενικά στα 6.5 χρονάκια που είμαστε εδώ (ας πούμε ότι το παλιό παραγράφεται, clean slate etc.), τα ποστίνια κριτικής (or lack thereof) υπάρχουν. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#694077 Σε μια χώρα που όποιος τολμάει να διαμαρτυρηθεί, μπουζουριάζεται επί τόπου και τον σέρνουν στην Ασφάλεια, που μπουκάρουν τα ΜΑΤ στα πανεπιστήμια για να εφαρμόσουν δια πυρός και σιδήρου το νόμο (προς αγαλλίασιν όσον δεν κατάφεραν ποτέ να φοιτήσουν σε αυτά...), τέτοιες πρωτοβουλίες μέσα από τα social media που δεν ακούγονται καν από τα μεγάλα μέσα και την τηλεόραση, εκτός από εξυπνες, ίσως καταφέρουν πολύ περισσότερα από μια διαμαρτυρία με κλασικά μέσα.

Δημήτρης Κουφοντίνας: "Όχι νεκρός απεργός πείνας στη χώρα μας" - Χιλιάδες πολίτες ζητούν παρέμβαση Σακελλαροπούλου
https://www.news247.gr/koinonia/dimitri ... 53485.html

Είναι τραγικό, η κυβέρνηση με τους χειρισμούς της , για το κυριολεκτικά τίποτε, πάει να μας βάλει στην μαύρη λίστα των χωρών που οδήγησαν σε θάνατο απεργό πείνας. Και δεν κουνιέται φύλλο πουθενά, μόνον οι αμόρφωτοι επιχαίρουν.
Κανείς δεν πρέπει να πεθαίνει από τα χέρια του Κράτους. Αυτό στις πολιτισμένες κοινωνίες, είναι κατάκτηση που δεν πρέπει να μπαίνει καν σε συζήτηση ΠΟΤΕ.

Ας ελπίσουμε πως έστω την ύστατη στιγμή, θα αντιληφθούν τι πάει να γίνει. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#694097
Corto Maltese έγραψε:Εσύ Γκεάκο μας είχες πρήξει τα σκώτια 4 χρόνια που είχαμε Τσίπρα ότι "φτάνει με τους άλλους, τώρα κυβερνάει ο Τσίπρας". Οπότε αν έχεις κάτι να σχολιάσεις για τους τωρινούς, κάντο αλλιώς πίσω στη Φ1.


+1
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
#694178


Θύελλα για τον καταδότη πρύτανη










https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/28 ... ti-prytani



ηπιος αντιπολιτευτικός λόγος ,απόψεις, ηθος κλπ
Aντε με το καλό και documento
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#694185 Είναι ενυπόγραφο πάντως, κατά συνέπεια τίμιο. Δε νομίζω ότι πλασαρίστηκε ποτέ ως "αστράτευτο" μέσο το συγκεκριμένο.

Απροπό, ο διάλογοc ακόμη και με τουc κoυκoυλοφόροι μπαίνει στα essential hits. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#694200 Η συνολική πόλωση έχει στείλει το 90%+ όσων γράφει η efsyn σε συστράτευση δυστυχώς. Απλώς, αναγκαστικά είναι από τα πολύ λίγα έντυπα που θα δημοσιεύσει κάτι που αλλού δεν υπάρχει ούτε στις μέσα σελίδες...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#694442
diplomat έγραψε:Εικόνα

HMAΡΤΟΝ


εχει και καλυτερο
https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-lignadi/