Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#685431
Ove20 έγραψε:Ποια διαφήμιση; Βλέπετε εσείς διαφημίσεις αλά πρώτη καραντίνα;
Φυσικά. Παρά πολλές διαφημίσεις, σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και σε αλλά μέσα, που διαφημίζουν την κυβέρνηση.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#685446
saxon_747 έγραψε:
Ove20 έγραψε:Ποια διαφήμιση; Βλέπετε εσείς διαφημίσεις αλά πρώτη καραντίνα;
Φυσικά. Παρά πολλές διαφημίσεις, σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και σε αλλά μέσα, που διαφημίζουν την κυβέρνηση.


Α! εσύ λές το ανελέητο γλύψιμο. :lol: Εγώ νόμιζα ότι εννοείτε τα σποτ αλα Παπαδόπουλο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#685477 Η διαφήμιση με τον Αντετοκούμπο είναι καλή αλλά άρχισε να παίζει υπερβολικά αργά (τέλος Νοεμβρίου νομίζω --> καληνύχτα).

Επίσης προσωπική γνώμη, στην προηγούμενη καραντινα αυτά που έκαναν δουλειά ήταν τα animated βίντεο/βανερς με οδηγίες για μέτρα προστασίας που παίζανε φουλ digital.
Ο Παπαδόπουλος ήταν η βάση της καμπάνιας αλλά πιο πολύ να διασκεδάσουμε την κατάθλιψη βοηθούσε.

Καλά τα επόμενα (Σταυροπούλου κι ένας άλλος ινφλουετσερ) ήταν φρικαλεότητες.

ΥΓ: προς αποφυγή παρεξηγησης τα φράγκα του Πέτσα ήταν σιχαμενες βρωμιες των βρωμερων σιχαμενων --> κρίνω μόνο το υλικό καθαυτό.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#687131 Κακοκαιρία: Καλύφθηκε κατά 70% από χιόνι η χώρα - Πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο

https://www.msn.com/el-gr/news/national ... d=msedgntp
"Η εκτεταμένη η χιονοκάλυψη στην Ελλάδα καταγράφεται από την δορυφορική φωτογραφία που δημοσιεύει το meteo.gr"
Εικόνα

:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#687239
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αποδοκιμασία του για τις δηλώσεις του πρώην διαιτητή και νυν τηλεκριτικού κ. Τάσου Κάκου, που για μια ακόμη φορά στοχοποιεί τους αθλητικούς συντάκτες.


Ο κ. Κάκος κατά την εμφάνισή του σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, και για ''δημοσιογράφους που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο'' και ότι ''δεν έχουν οι δημοσιογράφοι δικαίωμα να κάνουν κριτική''.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στον πυρήνα του δημοσιογραφικού λειτουργήματος βρίσκεται και η άσκηση κριτικής πάνω σε θέματα επικαιρότητας, σε πρόσωπα και πράξεις, προκειμένου να ενημερώνεται το κοινό. Συνεπώς, τέτοιες συστάσεις περί αποχής από την κριτική, καθώς και οι τυχόν χαρακτηρισμοί συναδέλφων δεν είναι μόνο άκαιροι και ατυχείς, αλλά είναι κυρίως απαράδεκτοι και υποβολιμαίοι.

Το Δ.Σ. καλεί τον κ. Κάκο να ανακαλέσει τις δηλώσεις αυτές και να απέχει στο εξής από προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά δημοσιογράφων».


https://www.sport-fm.gr/article/podosfa ... fxAIYYNBjo

Υπόψιν αυτό το ατομίδιο έχει δηλώσει (δημόσια) ότι εργάζεται αμισθί ενώ έχει μόνιμο στασίδι στο κανάλι του Ρώσου ολιχάρχη Ιβάν Ιγκατίεβιετς Σαμπιντί.
Κάνει μπαμ το δημοκρατικό μενταλιτέ του καναλιού, που έχει εμποτίσει όλα τα αμισθί τσιράκια.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#687354 Δηλαδή, για να καταλάβω...

Ο δημοσιογράφος του ενός μαφιόζου πρεζέμπορα κατηγορεί τους δημοσιογράφους του άλλου μαφιόζου πρεζέμπορα ότι έχουν καταστρέψει το άθλημα;;; :lol: :lol:


Εικόνα


Ξέχασε βέβαια να συμπεριλάβει και τους μαφιόζους πρεζέμπορες, αλλά είναι μία καλή αρχή... :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#687379 Πάμε σε κάτι άλλο, πιο διασκεδαστικό (αν και σχετικό εν μέρει). Θυμάστε τον Καλογρίτσα, που προσπάθησε να φτιάξει κανάλι και αυτοκινητόδρομο και απέτυχε και στα δύο; Οι γνωστές αστειότητες με τις τηλεοπτικές άδειες που τελικά καταλήξαμε να έχουμε δύο υπόδικους με κανάλια πανελαδικής εμβέλειας (φοβερή πετυχεσιά ο ΣΥΡΙΖΑς...).
Σε αυτό λοιπόν, ο Καλογρίτσας ξαναχτυπά:

Νέο υπόμνημα Καλογρίτσα και νέες «βόμβες» για Νίκο Παππά: Τον κατηγορεί για 6 αδικήματα για τον «στημένο τηλεοπτικό διαγωνισμό»
https://www.mononews.gr/politics/neo-ip ... diagonismo
Ένα συμπληρωματικό υπόμνημα «αφιερωμένο» στον πρώην υπουργό Νίκο Παππά κατέθεσε χθες στον εισαγγελέα ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Για πρώτη φορά (μετά τη μήνυση και το πρώτο υπόμνημα της εταιρείας του αλλά και τη δική του προφορική κατάθεση) ο επιχειρηματίας κατηγορεί για σωρεία συγκεκριμένων αδικημάτων τον τότε υπουργό που ήταν ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τον πρώτο τηλεοπτικό διαγωνισμό που κατέληξε σε φιάσκο:

Δωροληψία πολιτικών αξιωματούχων σε βαθμό κακουργήματος, παρακώλυση συναγωνισμού, παράβαση καθήκοντος, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση, υφαρπαγή ψευδούς βεβαιώσεως και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Ο επίδοξος καναλάρχης που, μέσα από τις καταγγελίες του, παραδέχθηκε πως είχε μόνο βοσκοτόπια και καθόλου δικά του χρήματα για να διεκδικήσει άδεια για έναν τηλεοπτικό σταθμό, εξαπολύει νέες «βόμβες» σε βάρος του Νίκου Παππά, «ξεχνώντας» ωστόσο σε αυτό το συμπληρωματικό του υπόμνημα το «White House» (Μέγαρο Μαξίμου) και κάθε άλλο τότε κυβερνητικό στέλεχος.


Διαβάστε όλο το άρθρο, είναι πολύ καλό!

Επιπλέον όμως και ετούτο:
Καταγγελίες Καλογρίτσα για το στημένο τηλεοπτικό διαγωνισμό: Εξηγήσεις από την οικογένεια Χούρι – Δικαίωση του ομίλου από ελληνικό δικαστήριο
https://www.mononews.gr/politics/katang ... dikastirio
Με την ιδιότητα του υπόπτου για τα αδικήματα που τους αποδίδει ο επίδοξος καναλάρχης Χρήστος Καλογρίτσας έδωσαν εξηγήσεις οι εκπρόσωποι του λιβανέζικου ομίλου CCC, συμφερόντων της οικογένειας Χούρι.

Με υπομνήματα αρνήθηκαν τις κατηγορίες του μηνυτή τους για εικονική σύναψη συμφωνίας, υπό την καθοδήγηση της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργού Νίκου Παππά.

Την ίδια ώρα απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας δικαιώνει τους ισχυρισμούς του λιβανέζικου ομίλου. Δέχεται ότι τα 3 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στην εταιρεία Καλογρίτσα ήταν μέρος της συμφωνίας τους για κατασκευαστικό έργο, επικυρώνει την απόφαση του ελβετικού Διαιτητικού Δικαστηρίου και καλεί την οικογένεια Καλογρίτσα να επιστρέψει άμεσα τα χρήματα στον λιβανέζικο όμιλο, με όλους τους τόκους και επιπλέον τα δικαστικά έξοδα.

Πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να αποφασιστεί εάν η δικογραφία με τις βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος του Νίκου Παππά θα διαβιβαστεί στη Βουλή για να αναζητηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του.


Επιπλέον πληροφορίες εδώ:
https://newpost.gr/ellada/5fea273ec0afb ... o-stin-ccc

Βλέπουμε λοιπόν πως ενώ τα δικαστήρια έχουν απορρίψει αυτό που επικαλείται ο Καλογρίτσας και τον υποχρεώνουν να πληρώσει την CCC, εντούτοις η δικογραφία πάει στην Βουλή. Πιθανόν γιατί έτσι πρέπει, αλλά στο δικό μου μυαλό, δεν γίνεται και τα δύο να συμβαίνουν. Γιατί αν τελικά αυτά που ισχυρίζεται ο Καλογρίτσας δεν ισχύουν και η σύμβαση ήταν με την CCC ένα κλασικό εργολαβικό, τότε για ποιο λόγο στέλνουμε την δικογραφία στην Βουλή οεεο;
:s_biggrin

Το αφήνω στην φαντασία του αναγνώστη. :s_laughat
Φυσικά, σε κάποια άλλα site, ούτε καν γίνεται αναφορά στην υπόθεση με την CCC, πχ αγαπημένο ΠΘ:
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -upomnima/
:s_biggrin

Καθίστε εσείς τώρα και τσακωθείτε ποιου παράγοντα το κανάλι θα δείτε.... :s_hang :s_shout
Άβαταρ μέλους
By 224v
#687389 Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες... Ας πρόσεχε με ποιον αποφάσισε να κάνει δουλειές, με τον Νίκο Παππά......

< Note >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#687390 Άλλο Χούρι άλλο αχούρι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#687393 :s_wacko :s_wacko
Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν κάποιοι σχολιαστές εδώ μέσα όντως διαβάζουν τι ποστάρει ο άλλος. Ελπίζω ειλικρινά πως στην πραγματικότητα δεν διαβάζουν τίποτε, γιατί διαφορετικά μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατανόησης κειμένου.
:help: :lipsealed:

Στην τελική, γιατί όχι; Όπως νιώθει και περνάει ο καθένας καλά! :metalo: :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#687494 Πάμε και σε κάτι πολύ διασκεδαστικό (ή και όχι).
Χωρίς ευρώ από το ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ λόγω Φουρθιώτη δεκάδες υψηλόμισθοι εργαζόμενοι
https://www.mononews.gr/society/choris- ... ergazomeni
Η αφορμή για την επιβολή πλαφόν ήταν η αποκάλυψη από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ότι ο παρουσιαστής τηλεοπτικού σταθμού περιφερειακής εμβέλειας Μένιος Φουρθιώτης δήλωνε υπέρογκους μισθούς στο πρόγραμμα επιδότησης της εργασίας, προκειμένου να πληρωθεί ποσά «μαμούθ» από το Δημόσιο.

Όπως διαπίστωσαν οι αρμόδιοι, ο συγκεκριμένος εργαζόμενος από 1.000 ευρώ μεικτά τον Μάιο του 2020 με σύμβαση εργασίας σε δύο εταιρείες παραγωγής βρέθηκε ξαφνικά, λίγο πριν από το δεύτερο lockdown και εν μέσω πανδημίας, με αποδοχές της τάξης των 80.000 ευρώ για να «εκτοξευτούν» τελικά στις 340.000 ευρώ τον Οκτώβριο.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του προγράμματος επιδοτείται το 60% του μισού μισθού σε περίπτωση μείωσης ωραρίου 50%.

Οπότε, στην προκειμένη περίπτωση η επιδότηση θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και τις 18.000 ευρώ ή και τις 24.000 ευρώ.

Για να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα, το υπουργείο Εργασίας προώθησε τη συγκεκριμένη ρύθμιση και πάγωσε όλες τις καταβολές αναδρομικά για τους μήνες που δεν είχαν αποπληρωθεί.

Το πρόγραμμα θεσμοθετήθηκε για να ενισχυθούν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, η πλειοψηφία των οποίων λαμβάνει μισθό έως 1.000 ευρώ και αναγκάστηκε με το lock down να απασχολείται και να λαμβάνει τα μισά 500 ευρώ και από τα υπόλοιπα 500 ευρώ το κράτος να επιδοτεί καταβάλλοντας το 60%, δηλαδή 300 ευρώ και το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών για το διάστημα που δεν απασχολούνται.



και

Μάλιστα ο παρουσιαστής είχε το θράσος μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης να σπεύσει στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και να ζητήσει τον λόγο που δεν πιστώθηκε στο λογαριασμό του η επιδότηση του 60% από το κράτος για το τμήμα του μισθού που λόγω της πανδημίας έχασε…

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ εντόπισαν κι άλλες περιπτώσεις κατάχρησης του προγράμματος με μισθούς έως 70.000 ευρώ, όπως για παράδειγμα εταιρεία στο χώρο της ενέργειας, της υπόδησης, κ.α.



Φουρθιώτης μλκ μου, τον ακουμπάς και λερώνεσαι. :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By g8777
#687499 Εικόνα

-Καταργηση του αναχρονιστικου portrait mode σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσιες του Δημοσιου. ΔΕΣΜΕΥΣΗ.



:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl



Τι θα ψηφισετε ρε μλκες; :s_shout