Ove20 έγραψε:Τι θα γίνει ρε φλερίες, ούτε να βαρεθουμε με την ησυχία μας, δεν μπορούμε??Hellenic tifosi έγραψε:Το απολύτως κορυφαίο παντως ειναι να βλέπεις κόσμο σε μηχανάκι με μασκα, χωρίς κράνος :p
+ Οδηγός μόνος του σε αυτοκίνητο με μάσκα.
< Note 8 >
Η παράταση του lockdown μετατίθεται έως τις 11 Ιανουαρίου με στόχο να βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα και να ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην ανωτέρω ημερομηνία.
Από τις 6 το πρωί της Κυριακής 3 Ιανουαρίου έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου η απαγόρευση βραδινής κυκλοφορίας επανέρχεται στις 9 το βράδυ και θα ισχύει έως τις 5 το πρωί.Μόνη εξαίρεση οι εργαζόμενοι και όσοι έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας.
Παράλληλα, σταματά η λειτουργία καταστημάτων με τη μέθοδο του click away, καθώς και η λειτουργία βιβλιοπωλειών, κομμωτηρίων, κέντρων αισθητικής και ΚΤΕΟ. Κλειστές και οι εκκλησίες. Ωστόσο η λειτουργία των Θεοφανείων θα πραγματοποιηθεί εσωτερικά από τους ιερείς, αλλά χωρίς πιστούς, διευκρίνισε.
Επίσης απαγορεύονται και πάλι οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος.
Redmi Note 8 Pro
Fiat Panda 7,6l/100km
Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, στις 11 Ιανουαρίου μαζί με τα σχολεία επανέρχεται η λειτουργία του click away, των κομμωτηρίων, των υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, των ΚΤΕΟ και των δραστηριοτήτων κυνηγιού και ψαρέματος, όπως ίσχυαν στην περίοδο των γιορτών. Αναφορικά με τις εκκλησίες μας, η λειτουργία των Θεοφανείων θα πραγματοποιηθεί εσωτερικά από τους ιερείς, αλλά χωρίς πιστούς. Οι εκκλησίες μας, μετά τις 11 Ιανουαρίου 2021, θα υποδεχθούν ξανά τους πιστούς για τις Κυριακάτικες λειτουργίες με τους κανόνες που ίσχυαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Στο τέλος της 2ης εβδομάδας του Ιανουαρίου θα αξιολογηθεί η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και με βάση αυτή την αξιολόγηση θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις για τους υπόλοιπους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/aystir ... ta-sholeia
Γιατί όσα έλεγαν για έως τις 7/1 μόλις αναιρέθηκαν.
Αφού για 3-4 μέρες -άντε μια βδομάδα- μπορούν να προγραμματίσουν, τι ανακοινώνουν πάλι για 10 μέρες μπροστά;
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
https://thepressproject.gr/diloseis-gia ... lokntaoun/
Κι εμείς περιμενουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτους που μπλεξαμε...

Redmi Note 8 Pro
Fiat Panda 7,6l/100km
mirage έγραψε:Οι λοιμωξιολογοι μια χαρα τα λένε. Οι πολιτικοί καλούνται να αποφασίσουν με βαση τα δεδομένα που τους παρέχουν οι ειδικοί. Μαλλον αυτοί έχουν χάσει την μπάλα.
Κάνεις λάθος. Ούτε οι ίδιοι μεταξύ τους δεν συμφωνούν. Ζούμε ωραία πράγματα εδώ.
Απο εκει και περα ολες αυτές οι διαρροές δεν εξυπηρετούν απολυτως τπτ.
Μετά ανοίγουν και τα υπόλοιπα , εφόσον πάμε καλά.
Εγώ διαφωνώ με το άνοιγμα των σχολείων , δεν νομίζω οτι η διασπορά είναι μικρή αλλά μελέτες με διαψεύδουν αν θυμάμαι καλά
https://www.princeton.edu/news/2020/09/ ... =104921705
Γιατί αν στις 6 έχουμε παλι 1.300 κρούσματα στα 20Κ τεστ και στις 12 πανω απο 1.700, κανένα lockdown δεν θα αρθεί και λογικό είναι.
Αλλά να συνεννοηθούνε λίγο όμως ε;
Δεν γίνεται υπουργοί να λένε άλλα μέσα σε δυο ώρες.
Redmi Note 8 Pro
Fiat Panda 7,6l/100km

