don't panic
don't panic
A-Viper7 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:(είχε βέβαια και ένα πολύ καλό μονοθέσιο).
![]()
George_Prix έγραψε:Πολυ χαρηκα για τον Τσεκο. Αξιζε μια ευκαιρια γιατι εκανε πραγματι καλη χρονια φετος.
Επισης χαρηκα γιατι ενδεχεται να ζορισει το Μαξ, οποτε να τον κανει ακομα καλυτερο. Οταν εχεις μπροστα σου το διαστημοπλοιο, ευκολα σκεφτεσαι "τοσο παει το δικο μου, δεν πιανονται με τιποτα αυτοι" και χαλαρωνεις ελαφρως. Οταν βλεπεις ομως τον ομοσταβλο σου με το ιδιο μονοθεσιο να σε ζοριζει, ξερεις οτι καπου εκει εξω ειναι καποια σκορπια δεκατακια που εισαι υποχρεωμενος να βρεις.
Εκτος βεβαια αν ντεφορμαριστει του χρονου κι ο Περεζ ,οποτε μετα η μονη μας ελπιδα για να ζοριστει ο Μαξ και να ανεβασει επιπεδο θα ειναι να τον δουμε ομοσταβλο με κανεναν 8ακις
g8777 έγραψε:Πονηρος ο βλαχος (που λενε και στα Τζουμερκα οταν περναει ο Τζιμ Κλαρκ με παντιλικια).
BARHonda έγραψε:ΕΑΝ η ομάδα ενδιαφέρεται για το #2 της, θα τον στηρίξει περισσότερο από όσο φάνηκε να στηρίζει Gasly - Albon. Τι εννοώ με αυτό? Εάν υποθέσουμε ότι στην εξέλιξη του μονοθεσίου ακούνε τον Μαξ και όχι άλλους, με αποτέλεσμα το μονοθέσιο να έχει μεν ταχύτητα, αλλά μόνο για τον Μαξ και όχι για τον εκάστοτε #2, τότε ας ακούσουνε και την γνώμη/input ενός οδηγού με αρκετά μεγαλύτερη εμπειρία
Δεν νομίζω να έχει κανείς αυταπάτες για το ποιος θα επικρατήσει του χρόνου μεταξύ των 2, οριακά (δύσκολο) ή μη (το πιο πιθανό). Το επιθυμητό για την RB είναι (και θα εξαρτηθεί και από το πως θα εμφανιστεί και η Ferrari του χρόνου, κανείς δεν φαίνεται να την υπολογίζει για top3), είναι να είναι τουλάχιστον top4 σε κάθε αγώνα, υπό ΚΣ
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]