Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#677725 @pro

Δεν μιλάω αποκλειστικά για ΜΕΘ, αλλά για όλο το ΕΣΥ που το άφησαν όπως ακριβώς το βρήκαν, παρά τις μεγαλοστομιες, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουν μια μεγάλη απειλή και έχοντας κερδίσει 6 μήνες σε σχέση με άλλες χώρες. Και κάπως έτσι, τον Ιούλιο με τα μηδέν κρούσματα, όλοι ξέραμε που θα πάει το πράγμα το Νοέμβριο - και όποιος ισχυριστεί το αντίθετο, λέει ψέματα.
Εκτός από κάτι πανικοβλητες εκκλήσεις στα μέσα Νοέμβρη (με τριψηφιο αριθμό θυμάτων) για έκτακτη συνεργασία με ιδιώτες γιατρούς, ούτε έκαναν κάτι ουσιαστικό ούτε μπορούσαν να κάνουν κάτι ουσιαστικό (άλλωστε όταν έχεις υπουργό υγείας έναν πολύ περιορισμένης νοημοσύνης οννεδιτη και επικεφαλής του εθνικού οργανισμού λοιμώξεων ένα ανεπαγγελτο λαμογιο, δεν είσαι για πολλά)
Ο, τι λεφτά είχαν καβατζα και κάποια που τους έδωσε η ΕΕ τα σπατάλησαν αλλού και τώρα τρέχουν και δε φτάνουν.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#677727
EDDIE_147 έγραψε:
Ντίμη όπως βλέπεις οι γιατροί αντιμετωπίζουν λίγο πιο σοβαρά τέτοιες καταστάσεις από το Γιαννάκο που παίζει την ίδια κασέτα από πριν το lockdown.


αυτοι οι ιδιοι γιατροι ειναι που αναφερουν τις ελλειψεις σε μεθ,σε υλικα,και οτι δεν προλαβαινουν να δωσουν τον απαραιτητο χρονο σε ασθενεις,και τελικα καταληγουν.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#677732 Το 'έλλειψη σε υλικά' δίπλα στο 'διαλογή ασθενών για ΜΕΘ' είναι σαν να συγκρίνεις Evo με Τουγιότα Hiace 4wd επειδή και τα δυο είναι τετρακίνητα.

Σε κάθε περίπτωση το συμφέρον μας σας πολίτες είναι εφόσον ευσταθούν τέτοια θέματα να παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης (ο πιο απλός λόγος είναι ότι ένα τσιράκι που καλύπτει τέτοιες χοντρές παρανομίες είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία).
Όπως είδες οι γιατροί δεν ντρέπονται σε κάτι τέτοια, οπότε για όποια τέτοια κατηγορία υπάρχει βάση θα δούμε τη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#677733
Anonymous Founder έγραψε:Η μηχανή υπάρχει ακόμη, έχει (μικρό ελπίζω) θέμα με τον συμπλέκτη όμως και δεν παίζουν λεφτά και χρόνος για επισκευή.


:offtopic:
Γράψτε και τίποτα σ' εκείνο το τοπικ... :(
:offtopic:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#677735
EDDIE_147 έγραψε:Το 'έλλειψη σε υλικά' δίπλα στο 'διαλογή ασθενών για ΜΕΘ' είναι σαν να συγκρίνεις Evo με Τουγιότα Hiace 4wd επειδή και τα δυο είναι τετρακίνητα.

και αυτα απαραιτητα ειναι για να γινει σωστη η δουλεια,και να μην εχεις εκατονταδες ιατρικο προσωπικο εκτος,επειδη κολλησαν τον ιο.

EDDIE_147 έγραψε:Σε κάθε περίπτωση το συμφέρον μας σας πολίτες είναι εφόσον ευσταθούν τέτοια θέματα να παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης (ο πιο απλός λόγος είναι ότι ένα τσιράκι που καλύπτει τέτοιες χοντρές παρανομίες είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία).
Όπως είδες οι γιατροί δεν ντρέπονται σε κάτι τέτοια, οπότε για όποια τέτοια κατηγορία υπάρχει βάση θα δούμε τη συνέχεια.


οποτε περιμενουμε τις αγωγες της διοικησης του εκαστοτε νοσοκομειου στις συκοφαντιες, απο το ιατρικονοσηλευτικο προσωπικο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#677743 Ντίμη τα σοβαρά θέματα έχουν σοβαρή αντιμετώπιση

https://amp.newsbomb.gr/ellada/dikaiosy ... o-ton-eody

Κορονοϊός: Εισαγγελική έρευνα για τα περί παράλληλου συστήματος καταγραφής κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ


Παρότι ο εοδυ έκανε διάψευση ενεργοποιήθηκε η δικαιοσύνη.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#677746 Δεν ανησυχούμε. Θα βγει το hoaxes και θα πει "ρωτήσαμε τον ΕΟΔΥ και μας είπανε ότι όλα καλά μπρο". ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#677747 πρέπει να γίνουν περισσότερα τεστ στον πληθυσμό
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#677758 Καθίστε σπίτια σας εσείς, περιμενετε να σκουσετε ποτε θα αρθεί το λοκνταουν, με πόσα άτομα μπορείτε να κάνετε Χριστουγεννα, ποτε θα ζήσετε κανονικά ξανά.
Άκουστε τα ΜΜΕ να κατηγορουν εσας γιατί δεν φοράτε καλά την μάσκα ή γιατί δεν κρατάτε σωστές αποστάσεις.
Κάποιοι άνθρωποι κάνουν ο,τι γουστάρουν, γιατί είναι πιο ίσοι από εμάς.

Υποθέτω πως αν φορτώσω τα ποδηλατα στο αμάξι και παω Πάρνηθα με αυτήν την φωτογραφία στο κινητό περναω ελευθερα ε;Εικόνα

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By mirage
#677762 Το ερώτημα είναι τι νούμερο έστειλαν ολοι αυτοί...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#677763
mirage έγραψε:Το ερώτημα είναι τι νούμερο έστειλαν ολοι αυτοί...


Κανένα. Είναι από μόνοι τους νούμερα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#677764
mirage έγραψε:Το ερώτημα είναι τι νούμερο έστειλαν ολοι αυτοί...
Ο Μητσοτάκης είναι ο μεσαίος ρε συ, τι νούμερο να στείλει
Οι άλλοι άθληση ξέρω γω και λογικό είναι.
Τώρα για μάσκες κλπ μην έχουμε κι απαιτήσεις
Άβαταρ μέλους
By mirage
#677765 Ξέρω ποιος είναι ο μεσαίος. Επισης δεν ήξερα πως επιτρέπεται άσκηση σε γκρουπακια.
Τεσπα αυτή η φωτογραφία δείχνει πως τα αυστηρα μετρα απο μονα τους δεν λενε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#677768 Αν είσαι ο πρωθυπουργός, τι να πουν τα μέτρα