Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#670232 Eίναι να απορείς τί γραμμάτεια ξεπληρώνει η συγκεκριμένοι στα χρυσαύγουλα. Δλδ λέει και καταφανέστατα ψεύδη στην αγόρευσή της :slap:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#670245 Για ανώτερη δικαστικό μιλάμε.
Το αντίθετο θα μου έκανε εντύπωση
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#670283 Συνήθως επενδύουν σε μελλοντικές αποδόσεις. "Όλοι" το κάνουν, και κυρίως εκείνοι που τρέχουν υποθέσεις που θα μείνουν στην ιστορία.
Κι ακόμα πιο εύκολα όταν πρόκειται για πρώτου βαθμού αποφάσεις (σου λέει, ας βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά ο δικαστής στον β' βαθμό). Ακόμα και άξιοι δικαστές, χωρίς να μειώνεται η αξιοσύνη τους.
Ας μην πούμε παραδείγματα με ονόματα, αλλά η ανέλιξη κυρίως σ' αυτό το επάγγελμα στηρίζεται υπερβολικά στη φήμη και στο βάρος κάποιων αποφάσεων.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#670361 Δυνατό το doc για τις τσούπρες της χρυσαυγης. Καλογυρισμένο και θα έλεγα "ευγενικό", σεβαστικό. Αλλά αυτό που θέλει να δείξει το δείχνει απροκάλυπτα.
Και να φανταστεί κανείς ότι το θέμα προέκυψε από απόντα..
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#670478 Σημερινή είδηση, για να καταλάβουμε λίγο γιατί η ΧΑ "μεγαλούργησε" στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία.

Χτυπήθηκε άγρια εργάτης γης που ζήτησε τα δεδουλευμένα
https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiomata/ ... doyleymena
Το πιο πρόσφατο περιστατικό έρχεται και πάλι από την περιοχή της Ηλείας και συγκεκριμένα από το Βαρθολομιό, όπου την περασμένη Κυριακή ένας ακόμη εργάτης γης έπεσε θύμα της τραμπούκικης βίας του αφεντικού του. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), ο εργάτης, όντας απλήρωτος για διάστημα περίπου οκτώ μηνών, ζήτησε να πληρωθεί τα δεδουλευμένα του που αντιστοιχούσαν στο ποσό των 5.000 ευρώ. Η αντίδραση του γιου του αφεντικού του ήταν να τον σύρει σε ένα χωράφι, μακριά από το κατάστημα που λειτουργεί με τον πατέρα του στο Βαρθολομιό, και να τον χτυπήσει άγρια. Στη συνέχεια τον φόρτωσε στο αυτοκίνητό του και τον γύρισε πίσω, απειλώντας τον να μην κάνει τίποτα γιατί «δεν έχεις χαρτιά και θα μπλέξεις».

Σε αυτά τα ευλογημένα χώματα, είχαμε και τους πυροβολισμούς στους εργάτες γης για τις φράουλες της Μανωλάδας σωστά;
:s_dance

Ο φασισμός στην κοινωνία μας, δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα, η ΧΑ είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Από κάτω, υπάρχει πολλή βρωμιά. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#670488 ειναι δυνατον?

https://www.libre.gr/il-kasidiaris-o-ti ... rithmos-p/
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#670500
dimviii έγραψε:ειναι δυνατον?

https://www.libre.gr/il-kasidiaris-o-ti ... rithmos-p/

Εννοεί την γνωστή ιστορία με τον Μπαλτάκο επί κυβέρνησης Σαμαρά, όταν υπήρχαν συνομιλίες με τα χρυσάβγουλα κάτω από το τραπέζι σε μια προσπάθεια να βρεθεί εναλλακτική για στήριξη στην τότε κυβέρνηση.
https://www.efsyn.gr/stiles/ypografoyn/ ... n-mpaltako
Άβαταρ μέλους
By markvag
#670584
Anonymous Founder έγραψε:
Ο φασισμός στην κοινωνία μας, δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα, η ΧΑ είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Από κάτω, υπάρχει πολλή βρωμιά. :s_hang


Φυσικά, όσο και αν μερικοί είτε με καλές είτε με κακές προθέσεις θέλουν να πείσουν πως τελείωσε η ιστορία του φασισμού.

Είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί μία νέα ΧΑ και μάλιστα μία "σοβαρή" ΧΑ, σύμφωνα με τα υγρά όνειρα διάφορων κρυπτο-φανερο-φασιστών... Εξ΄ άλλου, ας μην ξεχνάμε από που προέρχεται ένα σημαντικό κομμάτι των ανωτέρων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος (Βορίδης, μπουμπούκος, Πλεύρης, κτλ), χωρίς κανένας εξ' αυτών να έχει αποκηρύξει τέτοιες ιδεολογίες (πχ εθνικισμό, μόνο ο Βορίδης, κατόπιν πίεσης της κυβέρνησης του Ισραήλ αποκήρυξε το αντισημιτικό του παρελθόν - και μόνο αυτό, όχι πχ τον εθνικισμό ή τα υπόλοιπα... :whistlink: ), ας μην ξεχνάμε τις συνεχείς επαφές με τα χρυσά αυγά της ΝΔ επί Σαμαρά (οδηγίες πως θα ψηφίσουν στη Βουλή, οδηγίες συμπεριφοράς, κτλ, που έχουν αποδειχθεί στη δίκη και έχουν καταγραφεί στα πρακτικά της)... Η ΝΔ δεν είναι φυσικά φασιστικό κόμμα, αλλά έχει πολλούς φασίστες (μετανιωμένους;; :hmmm: ) στους κόλπους της...

Και δυστυχώς, η μεγαλύτερη νίκη του φασισμού είναι πως σε πολλές χώρες, της Ελλάδας περιλαμβανομένης (ακόμα και επί συριζα) έχει επηρεάσει την πολιτική των κρατών και την έχει μετακινήσει, έστω και ελαφρώς, προς την αρρώστια του...

Σε μία κανονική κοινωνία, ισχυρισμοί περί ξυλοδαρμού θα οδηγούσαν άμεσα σε έρευνες για να διαπιστωθεί το τι έγινε... Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει κάτι τέτοιο και αν ο ισχυρισμός ευσταθεί το δίποδο που διέπραξε αυτή την πράξη θα τιμωρηθεί όπως προβλέπει ο νόμος, ενώ αν δεν έγινε, αυτοί που διαδίδουν τέτοιους ισχυρισμούς θα τιμωρηθούν αντίστοιχα... Βέβαια, όπως λες κι εσύ, η συγκεκριμένη περιοχή και βιομηχανία, έχει μεγάλο ιστορικό σε τέτοια (και έχουν υπάρξει καταδίκες).
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#670651 Προφανώς και έπρεπε να πάνε στην μπουζού μετά από όλα όσα έκαναν. Αυτό να γίνει μάθημα και σε όσους έχουν ξανά αντίστοιχες ορέξεις...

Ας ελπίσουμε να υπάρξουν αντίστοιχοι δικαστές και στην περίπτωση του Ζακ Κωστόπουλου,
https://www.cnn.gr/ellada/story/239322/ ... dikigoroys
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#670660 Η ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής μέσα από τον φωτογραφικό φακό του SOOC
https://thepressproject.gr/i-oloklirosi ... -tou-sooc/

Εικόνα

Εικόνα

μετα απο δεκαετιες εξαντλητικης καταγραφης και ερευνας..
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#670687 Ευτυχώς που δεν ήταν ύποπτοι φυγής....
Δεν βρίσκουν την ντροπή των Ιωαννίνων,τον υπαρχηγό Χρήστο Παππά.
https://thepressproject.gr/agnoountai-t ... chr-pappa/