Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#665117
fokion έγραψε:παντα στην συντομη εμπλοκή μου με την ΠΑ, ειχα απορεία την τελευταια παραγραφο... Πως και κυριως "γιατι" πετας τοσα χρονια εμπειρίας (και οικονομικής επενδυσης) στο καλαθο των αχρήστων και την επομενη μα την επομενη μερα της αποστρατείας τον στελνεις να σκαλιζει τον κήπο του και να ταϊζει γατες.....

Πως ανθρωπος που μεχρι χτες ετοιμαζε Φακελους για εξοπλιστικά, τωρα η σοβαρότερη ασχολία του ειναι να παει στη λαική να ψωνίσει ντοματες...........
Εδω να μου πεις δεν υπαρχει πραγματικό και με ουσία συμβουλιο Αρχηγών..............

μικρογραφια της ελλαδας
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#666837 αερομαχίες και πράσινα άλογα. αμολάς τον πύραυλο από 100χλμ μακριά και ξεμπέρδεψες.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#666845 In other news

Σημαντική τροπή στην υπόθεση της δημιουργίας Διεθνούς Κέντρου Αεροπορικής Εκπαίδευσης στην Καλαμάτα φέρνει η Καναδική CAE με νέα αναθεωρημένη προσφορά που κατέθεσε στην Κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στη νέα αναθεωρημένη πρόταση, οι Καναδοί που διεκδικούν την ανάληψη του έργου της εκπαίδευσης αέρος των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, προσφέρουν περισσότερα αεροσκάφη εκπαίδευσης, τα JET M-346 της Ιταλικής Leonardo, περισσότερες ώρες εκπαίδευσης με άμεση χρονική έναρξη, ενώ παράλληλα η πρόταση που κατέθεσαν είναι κατά 100 εκ. οικονομικότερη.

το υπολοιπο αρθρο εδω
https://www.airnews.gr/2020/09/30/%ce%b ... ICL7VI7uHA
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#666847
mousatos έγραψε:αερομαχίες και πράσινα άλογα. αμολάς τον πύραυλο από 100χλμ μακριά και ξεμπέρδεψες.


Το πιο πιθανό είναι ότι δεν ξεμπέρδεψες καθόλου.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#666863
mousatos έγραψε:αερομαχίες και πράσινα άλογα. αμολάς τον πύραυλο από 100χλμ μακριά και ξεμπέρδεψες.

αυτο το Mentality των αμερικανων εχει περασει και σε εμας βλεπω...νομιζεις πως ο απεναντι δεν θα σου ριξει ecm στα μουτρα? ειδικα δε οταν εχουν συστηματα σαν το koral?
και εδω μιλαμε για καταστασεις που δεν υπαρχουν awacs..
αν υπαρχουν και παλι ειμαστε χαμενοι γιατι των τουρκων ειναι 4 γενιες μπροστα το aesa με GaN ενω τα δικα μας ακομη με locked tr FQ πρωτης γενιας με θεωρητικη μεγιστη εμβελεια σχεδον την μιση των τουρκων....
και δεν υπαρχει καν σκεψη αναβαθμισης τους τσαμπα λεφτα και παλι
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#669885 Το θρυλικό - αντιστασιακό κατά της Χούντας - Α/Τ Βέλος, ελλιμενισμένο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Από μια μικρή κουβέντα που έκανα με τον Σκοπό, υπάρχει πιθανότητα να μείνει μόνιμα εδώ. Τιμή και Δόξα στον Κυβερνήτη Παππά και στο ηρωικό πλήρωμά του!!! :s_howdy

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#669999 Τι έχουν βγάλει κατά καιρούς αυτοί οι Ρώσοι...

Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#670006
axel12p έγραψε:Τι έχουν βγάλει κατά καιρούς αυτοί οι Ρώσοι...



Όχι "κατά καιρούς". Τι έχουν βγάλει, γενικά!!! Το '97 στο Λιτόχωρο, τα είχαμε δει "όλα" με το Τ-90 - μας ρώτησαν οι Ρώσοι ποιο ήταν το μέγιστο βεληνεκές του πεδίου και βγήκαν 1 χλμ έξω και έριξαν Α/Τ πύραυλο κατά των αιθριών!!! Γράφαμε τις εκθέσεις και στα @@ τους πιο ψηλά, απλά έπρεπε να αγοράσουμε Δυτικό Άρμα... Το δε Λεκλέρκ είχε και κουζινάκι μέσα. Γάλλοι ρε φίλε! :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#670051 που ξεβρακωθηκε τελειως σε παγκοσμιο επιπεδο και στο αφγανισταν και στην συρια ετσι αυτο το δηθεν υπερτανκ της γερμανιας..
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#670122 Καλά, εκεί ήταν και γιωτάδες τα πληρώματα. Αλλά ναι, δεν είναι τόσο υπερ-άρμα, όσο θέλουν να πιστεύουμε.
Άβαταρ μέλους
By Pantelis
#670366 Υπεραρμα το 2Α4 σε καμία περίπτωση ...το 2Α6 είχε πολλές βελτιώσεις αλλά και πάλι σήμερα θέλει κάτι περισσότερο με τα βλήματα που υπάρχουν .


.