Forum για τους Ελληνικους Αγώνες
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#670303
dimviii έγραψε:οχι εμενα το εκανε μονο στην κ8 λογω της ραμπας του κερμπ οπως σωστα ειπες.Πουθενα αλλου δεν μου το εκανε.
Πηγαινε για αρκετα μετρα στις 2 ροδες,λες και ισορροπουσε,αλλα οσο πιο μακρυα πηγαινε,τοσο πιο δυσκολα ηταν τα φρενα και η επιλογη σωστης γραμμης για την 9.


Αυτο ακριβως κανει. Αν το περασεις με αρκετη φορα, και μαλιστα βοηθαει γιατι σε κραταει εσωτερικα και εχεις αρκετο χωρο για την 9 μετα. Με το 106 δεν μαζευεις και τοσα πολλα χλμ και ειναι και χαμηλο το βαρος οποτε φρεναρεις για την 9, με τα δικα σας δεν ξερω, θα ειναι πιο δυσκολο....
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#670304
George_Prix έγραψε:
timkoul έγραψε:Η ιστορια απο τη δικη μου πλευρα, οπως υποσχεθηκα, ανεβασμενη στο blog ενος καλου φιλου:
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2020 1ος Αγώνας


Ωραια οπτικη γωνια του αγωνα Τιμο!

Και γαματο το domain του φιλου σου. Η πιο ευγενικη εκδοχη της δικιας μου αγαπημενης ατακας, "οδηγοι που βγηκαν απο φτωχα @@" :s_sad

Empty pocket εντελως ομως!! Τα παιδια εκει προσπαθουν μονοι τους να τα φτιαχνουν ολα και να βρισκουν οσο πιο οικονομικες λυσεις γινεται.

George_Prix έγραψε:
timkoul έγραψε:Θελω να σταθεροποιηθω στο 11 οχι στο 12. Νομιζω ομως οτι θελω καινουρια λαστιχα, αυτα εχουν ηδη 2 αγωνες στην πλατη τους... :lol: :lol: :lol:


Νταξ. Απλα δε βγαινουν οι χρονοι αν δε βοηθανε τα λαστιχα. Αλλα με τετοια λαστιχα που τρεχετε, που να βαζεις καινουργια σε καθε αγωνα? Χλωμο!

Αυτοι οι αγωνες θα επρεπε να γινονται με φτηνο λαστιχακι ενιαιο. Να βαζει ο κοσμος φρεσκαδουρα σε καθε αγωνα και να γουσταρει :yahoo:

Ε αυτο ακριβως. Τουλαχιστον για τις μικρες κατηγοριες. Αλλα αντε πες το αυτο. Ο καθενας θα λεει το μακρυ του και το κοντο του. Και να ξερεις, δεν ειναι και φτωχοι αυτοι, υπαρχουν και αρκετα γεματες τσεπες ακομα και στη Ν2....

George_Prix έγραψε:
timkoul έγραψε:Ειναι εντελως διαφορετικο ομως να στο κανει σε πιο κλειστο σημειο και χωρις να ακουμπησεις καπου, καθαρα και μονο απο υπερκρατημα. Εκει θελει να αλλαξεις διαφορα πραγματα, κυριως απο στησιμο αλλα μερικες φορες και απο τον τροπο που προσεγγιζεις μια στροφη.


Προσωπικα προτιμω τη γλυστρα απο το υπερκρατημα. Ψαξου με το στησιμο φιλε...


Το ψαχνω, το χω διορθωσει απλα πηγε λιγο παραπερα και το εκανα υποστροφικο, θελει ενα μικρο fine tuning....
Τελευταία επεξεργασία από timkoul και 20 Οκτ 2020, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#670306
glf έγραψε:Κάπως έτσι έγραφα κι εγώ τις εμπειρίες μου και πως πήγε ο κάθε αγώνας στα ράλι πριν χρόνια.


Τα θυμαμαι ρε συ, κι αλλοι γραφανε, ηταν ωραια!! Μετα μας εφαγε η μυστικοπαθεια....