Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By DAP
#665928 :offtopic:
Μηπως υπαρχει ευκαιρη καμια αγορευση αυτων των δυο πολιτικων μας; Ετσι για να δουμε αν ξερουν απο βουλευτιλικι οπως ηξεραν απο μπαλα......

Συγνωμην για το :offtopic:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#665940
DAP έγραψε::offtopic:
Μηπως υπαρχει ευκαιρη καμια αγορευση αυτων των δυο πολιτικων μας; Ετσι για να δουμε αν ξερουν απο βουλευτιλικι οπως ηξεραν απο μπαλα......

Συγνωμην για το :offtopic:

Ιδού:

:s_biggrin :s_dance

Η εν λόγω, σαφώς πιο μορφωμένη από τους ποδοσφαιριστές είμαι βέβαιος. Αλλά δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο. Μην γινόμαστε ανθρωποφάγοι, η Βουλή καλό είναι να εκπροσωπείται από όλους, μορφωμένους και μη, τεχνίτες, εργάτες και ποδοσφαιριστές.
Ελπίζω κάποια στιγμή και με περισσότερες γυναίκες, και γιατί όχι και άτομα ΛΟΑΤΚΙ, μην ξεχνάμε πως τέτοιο καιρό κάποιοι σκότωσαν τον Ζακ Κωστόπουλο εν μέση οδώ επειδή ήταν τέτοιος πριν λίγα χρόνια...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#665955 Για κοίτα λίγο στον καθρέπτη σου καλύτερα...
https://www.ethnos.gr/politiki/88839_ka ... -sti-boyli
Ωστόσο γνωρίζουμε πως έχει γεννηθεί στη Μύκονο, είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα και ειδικότητα στο beauty therapist (θεραπευτική ομορφιά) και διατηρεί πάνω από δέκα χρόνια διαιτολογικό γραφείο στο Νησί των Ανέμων παρέχοντας εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης σε όσους τα έχουν ανάγκη.
Επομένως, φαντάζομαι για να τελειώσε μια σχολή και να έχει και μεταπτυχιακό, οφείλει να γνωρίζει και ανάγνωση. Αν έχει δυσλεξία, οφείλει να το έχει λάβει υπ' όψιν πριν ανέβει στο βήμα της Βουλής.
Το θέμα είναι πως μάλλον το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά το παρακάτω όπως λέει το άρθρο:
Αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι ότι δεν είχε προετοιμαστεί προκειμένου να πάρει τον λόγο. Φάνηκε σαν να μην είχε μπει καν στον κόπο να κάνει έστω μια ανάγνωση του κειμένου που της είχαν γράψει, με αποτέλεσμα να κομπιάζει σε κάθε πρόταση. Οσο άγχος και να έχεις, δεν μπορείς να αποκαλείς πολλάκις τα «υδατοδρόμια» στη γενική του πληθυντικού αριθμού ως «υδατοδρομιών», ούτε να συλλαβίζεις τις λέξεις. Και όλα αυτά όταν οι σημειώσεις σου είναι τυπωμένες μάλιστα για ασφάλεια με τεράστια γράμματα.

Μέσα σε 2 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα που διήρκεσε η ομιλία, η βουλευτής άλλαξε επτά διαφορετικές σελίδες. Στη μία εξ αυτών ήταν γραμμένες για παράδειγμα μόλις... δύο προτάσεις όπως φάνηκε στο σχετικό βίντεο. Μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά, η Κατερίνα Μονογυιού είχε καταφέρει να «κλέψει την παράσταση» και να γίνει αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού στα social media από χιλιάδες χρήστες. Οχι γι’ αυτά που είπε, αλλά για τον γεμάτο κομπασμό τρόπο που τα εξέφρασε.


Κατά τ' άλλα μένος... :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

EDIT: Ακολούθησα την συμβουλή μου και έψαξα την δυσλεξία της. Εντελώς εξαιρετικά, την αναφέρει μονον το Πρώτο Θέμα, σε ένα άρθρο λιβανιστήρι, πιθανώς και πληρωμένο. Ξαναλέω, η κα Μονογυιού ξαφνικά την θυμήθηκε την δυσλεξία όταν έγινε ο χαμούλης και γελούσε το σύμπαν;
Ακόμη και να είσαι δυσλεκτική, δεν δικαιολογείται αυτή η εμφάνιση. Απλούστατα δεν είχε διαβάσει ποτέ πριν την ομιλία της.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#665958
Anonymous Founder έγραψε:Η εν λόγω, σαφώς πιο μορφωμένη από τους ποδοσφαιριστές είμαι βέβαιος.

Μπα μην το λες, ιεκ κάτι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#665960 https://eretikos.gr/katerina-monogyioy- ... zei/289736
Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.
ΑΤΕΙ κανονικό περικαλώ. Και με μεταπτυχιακό.

Αυτό που ξέρω είναι πως στο πόθεν έσχες δήλωσε μηδενικά εισοδήματα πριν γίνει βουλευτής.
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... -010-euro/
Μάλλον όχι μηδενικά, αλλά 0,10€. Και καταθέσεις 472,10€.
Εύλογα λοιπόν προσπάθησε να γίνει βουλευτής, γιατί δεν είχε να φάει το κορίτσι. Και μπράβο της. Για τις καταθέσεις, φαντάζομαι δεν έμεινε φράγκο μιας και όταν παντρεύτηκε πήγε με Rolls στην εκκλησία.
https://www.thetoc.gr/people-style/arti ... anumfakia/
Και ήταν και 9 τα παρανυφάκια, άντε να τα ταϊσεις.
Εικόνα
Εικόνα

Κατά τ'άλλα, μένος. :s_sarcastic :s_sarcastic

Το εντυπωσιακό είναι πως η κα Μονογυιού, θα βρει πάντα αρκετούς να πιστέψουν τα παραμύθια της. Και θα την ξαναψηφίσουν με χαρά κιόλας για να συνεχίσει την προσφορά της.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#665967 Από τον τελευταίο λύγκα

Εικόνα

Α ρε Σισσάρα
:eat: :eat: :eat: :eat: :eat: :eat: :eat:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#665968
Geo f1 έγραψε:Εδω καποιοι πιστεψαν τον We have already eaten the camel, we now have the queue!
Εδω θα κολλησουμε? :s_sarcastic

Γκεάκο, έχεις κάποια φαγούρα μήπως; Θα πρότεινα να το πάρεις λίγο αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#666027
cabala10 έγραψε:https://thepressproject.gr/nea-lista-petsa-kai-malista-lefki-sta-metra-gia-tous-pligentes-apo-tin-kakokairia/


Λευκή επιταγή! :inlove: :s_devil

Θα φάτε το κομψό ταγιέρ της Μαρέβας μέχρι να ματώσετε και όχι μόνο! :s_devil
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#666140 Να και η καλή είδηση της ημέρα! :metalo:
ΥΠΟΙΚ: Δημόσιες επενδύσεις και πληρωμή φόρου εισοδήματος έσωσαν την "παρτίδα" στα έσοδα τον Αύγουστο
https://www.capital.gr/oikonomia/348336 ... n-augousto
:yahoo:

Μια χαρά λοιπόν ο Αύγουστος, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση! :s_dance
Ή μήπως;
Σε επίπεδο οκταμήνου το πρωτογενές έλλειμμα ήταν ύψους 5,484 δισ. ευρώ, έναντι στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,152 δισ. ευρώ και πρωτογενούς πλεονάσματος 2,906 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2019. Τα έσοδα από φόρους ανήλθαν σε 26,996 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 3,645 δισ. ευρώ ή 11,9% έναντι του στόχου που έχει περιληφθεί στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού 2020
:help: :help: :help:

Πού να μην είχε σωθεί και η παρτίδα δηλαδή... :s_hang
Σε 8 μήνες είχαμε 5.5 δις πρωτογεννές έλλειμμα, όταν το 2019 στο ίδιο διάστημα είχαμε 3 δις πλεόνασμα. Μόλις 8.5 δις η διαφορά δηλαδή, να γιατί σώθηκε η παρτίδα. Όλα μια χαρά.
:s_shout
Άβαταρ μέλους
By markvag
#666172 Αναφορά στα έσοδα του τουρισμού δεν βλέπω... :whistlink: