Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#665761 Εικόνα

Βασικά είχα γράψει νωρίτερα τι είστε αλλά δε βαριέσαι...


Τριντέντ ούτε εγώ ούτε και συ έχουμε δει ξωκλήσι με χάρτινη εκτύπωση του ξανθού χαιτά Ιησού, αλλά καταλαβαίνω το ποσό άβολα νιώθεις. Περαστικά.

Φυσικά δεν αναφέρθηκα καν στην ουσία που λέει ότι παραδοσιακά οι εκκλησίες είναι χώρος ασύλου για τους κατατρεγμένους αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους πιστούς της θρησκείας της αγάπης.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#665784 Το άρθρο λέει ξεκαθαρα ότι έχει βανδαλιστει ξανά τον Φλεβάρη.


Για του λόγου το αληθές.
https://youtu.be/194IxfOwofE

Όποτε τζάμπα κόπος η ιστορία με τις χάρτινες εικόνες, είναι λογικό να μην έχουν αντικατασταθεί.

Βασικά ήθελε το Πρώτο Θέμα να κάνει ντόρο με πιασαρικο άρθρο και δεν βρήκε τίποτα άλλο να γράψει εκτός από μια χάρτινη εικόνα και τα σκουπίδια, σεντόνια κλπ που παράτησαν.

Σύγκριση βεβηλωσης οποιουδήποτε τόπου λατρείας σε ευρωπαϊκή χώρα εν καιρό ειρήνης με τζαμιά που πωλήθηκαν μεταπολεμικά από το κράτος και αρπαγές περιουσιών επί κατοχής απλά δεν υπάρχει,

< >
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#665798
Anonymous Founder έγραψε:Μια χαρά σχέση έχει με το παραπάνω ποστ. Άρα μια χαρά σχέση έχει και με το θέμα το θέμα. Το ότι επιτρέπουμε ακόμη σε κάποιους να βγάζουν στο τοπικό φασίζουσα συμπεριφορά, δεν ξέρω αν έχει βέβαια σχέση...
Κάποιοι έχουν καταλάβει σίγουρα κάποια πράγματα λάθος. Και εσύ μεταξύ αυτών, παρόλο που πάλι κάνεις τον έξυπνο. Βλέπε εξυπνακίστικο ποστάκι για Πακιστάν.


Εφοσον νομιζεις οτι εχει σχεση, καλως. Εγω σου ειπα πως το βλεπω.

Το σχολιο περι "φασιζουσας συμπεριφορας, ισως θα πρεπει να μου το εξηγησεις λεπτομερεστερα, γιατι δεν το αντιλαμβανομαι. Εννοεις οτι εχω διαφορετικη αποψη?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#665799 Εννοώ πως έχεις φασίζουσα συμπεριφορά. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός. Και δεν είσαι ο μόνος δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#665867
trident1971 έγραψε:Που λετε παιδες, προπερσι που ειχα πεταχτει μεχρι το Πακισταν, μπηκα περνωντας τα συνορα χυμα.
Οι ντοπιοι με υποδεχθηκαν, και αφου αφησα ψευτικα στοιχεια με εβαλαν σε ενα καταυλισμο με αλλους ομοεθνεις και ομοθρησκους. Σε μια φαση μπηκαμε σε ενα τζαμι και στρωσαμε να φαμε, και μετα το καναμε ροϊδο γενικως.

"Dax bro" μου ειπαν οι Πακιστανοι, "δεν τρεχει τιποτα, μη μασας, καποτε ειχε περασει ο Μεγαλεξαντρος απο τα μερη μας".


Ωραία η ιστορία, δώσε μας τώρα και ένα παράδειγμα που να έχει σχέση με το προσφυγικό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#665873 Παρακάτω βλέπουμε μια κυρία που έδειξε σεβασμό στα εκκλησάκια μας και δεν τα βεβήλωσε με το να πάει να κοιμηθεί εκεί με το παιδί της. Και μπράβο της. Εγώ στην θέση της θα είχα πάει.
Εικόνα
https://www.huffingtonpost.gr/entry/e-f ... 9caefa610d
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#666171 Δεν έχω λόγια (disclaimer: ακολουθεί link Εφ.Συν):
Πολιορκημένα 39 ασυνόδευτα στα Καμένα Βούρλα - Να φύγουν απαιτούν οι κάτοικοι
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/26 ... i-katoikoi
Οργισμένες ξενοφοβικές αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η φιλοξενία σε παλιό ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα 39 ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων από τα νησιά, λίγο πριν μετεγκατασταθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Τα προσφυγόπουλα μεταφέρθηκαν εκεί στα μέσα της εβδομάδας για να φιλοξενηθούν μέχρι να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τη μετεγκατάστασή τους.

Ωστόσο, κάτοικοι και επαγγελματίες που αντιδρούν στην παρουσία των παιδιών στην περιοχή, δεν επέτρεψαν, σχηματίζοντας μπλόκα, ούτε κι αυτήν ακόμη τη μεταφορά φαγητού και κλινοσκεπασμάτων για το ξενοδοχείο που, όπως καταγγέλλουν, ήταν ανενεργό για πολλά χρόνια, ενώ χθες Πέμπτη προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδού και σήμερα σε νέα κινητοποίηση στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας. Το βράδυ της Πέμπτης σημειώθηκε ένταση γύρω από το ξενοδοχείο, με ομάδες συγκεντρωμένων να αναγκάζουν τα προσφυγόπουλα να μείνουν εγκλωβισμένα μέσα.

Σε έκτακτη συνεδρίασή του την Τετάρτη, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την άμεση απομάκρυνση των προσφύγων από τον αστικό ιστό και να κλείσουν τα σχολεία της περιοχής. Αλλά και ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ιωάννης Συκιώτης προειδοποιούσε για «σοβαρές επιπτώσεις στη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας, της ασφάλειας, της ποιότητας ζωής των κατοίκων, μονίμων και επισκεπτών, τόσο στη Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων όσο και στην ευρύτερη περιοχή».



Ειλικρινά ελπίζω να μην πατήσει ποτέ ξανά κανείς πόδι στην σκ...Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων. :s_shout
Άβαταρ μέλους
By markvag
#666174 :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Ούτε φαγητό στα παιδιά, γαμώ τη σκατοψυχία τους μέσα;;; :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#666188 Σε πιάνει η καρδιά σου με τέτοιες ειδήσεις

Τώρα θα πείτε ότι προμοταρω πάλι το χωριό μου, αλλά δείτε εδώ μια αντιμετώπιση που σου δίνει ελπίδα

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες να βρεις τραπεζοκομους κτλ να εργαστούν στην εστία του χωριού, παρόλαυτα το προσπαθούμε

https://www.amna.gr/macedonia/article/3 ... fugopoula-
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#666189
Geralt έγραψε:Σε πιάνει η καρδιά σου με τέτοιες ειδήσεις

Τώρα θα πείτε ότι προμοταρω πάλι το χωριό μου, αλλά δείτε εδώ μια αντιμετώπιση που σου δίνει ελπίδα

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες να βρεις τραπεζοκομους κτλ να εργαστούν στην εστία του χωριού, παρόλαυτα το προσπαθούμε

https://www.amna.gr/macedonia/article/3 ... fugopoula-

:thumbsup: Μπραβο σε ολους!

Παντα το ελεγα, σαν την φιλοξενια στην Δυτικη Μακεδονια δεν εχει.