Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
11%
1
11%
3
33%
0
N/A
1
11%
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
1
11%
1
11%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#658876
BARHonda έγραψε:@Corto
Εάν έβαζαν Ham πρώτο, θα περνούσε τον Bottas με undercut.
Εκεί τι θα ακουγόταν για την εύνοια της ομάδος προς τον Lewis?

Corto Maltese έγραψε:Θα πω ότι έχω ακούσει πολλές φορές box opposite to Vettel στο παρελθόν. Όχι χθες.


Και τα 2 εχουν λογικη. Γενικα ολοι υποθεσεις κανουμε. Δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι στην προκειμενη φαση!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#658878 Φως φαναρι οτι ειναι λετζιτ, τι φωτοσοπια τωρα. :rtfm:

Για ρωτα και τον Γκεακο, απο εκει που το αλιευσε αν γραφουν τιποτα περιεργο στα σχολια. :roll:

Πχ

Γιατί δεν είναι ποινή: Αρχικά στο σύστημα δεν επεμβαίνει ανθρώπινο χέρι, μέτρηση ή κρίση. Υπάρχει ένας αυτόματος σενσορας όπως ακριβώς της εκκίνησης που μετράει την ταχυτητα από τη γραμμή μέχρι ένα άλλο σημείο πιο μέσα, αν υπάρχει παράβαση δίνεται αυτόματα αν δεν υπάρχει συνεχίζει κανονικά.



Χμμμ, θα του διεφυγε μαλλον :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#658888 Εκτός των άλλων υπάρχει μια υστέρηση σε αυτό που πραγματικά ισχύει με αυτό που βλέπουμε στο εικονικό κοντέρ.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#658911 Τι σχέση έχουν οι προηγούμενοι αγώνες ρε Geo πραγματικά απορώ.
Σε αυτόν τον αγώνα είπα η Red Bull ήταν μακράν το καλύτερο μονοθέσιο. Δεν είχε ποτέ και πουθενά πρόβλημα με τα ελαστικά όσο και αν πίεζαν.
Μετά το πρώτο pit stop των Mercedes ο Verstappen με παλιά σκληρά έριχνε ένα δευτερόλεπτο σε Bottas και Hamilton με τα καινούρια. 6-7 γύρους αργότερα ήταν ήδη κατεστραμενα τα ελαστικά των Mercedes. Στο ίδιο διάστημα και οι RP ήταν σαφώς γρηγορότερες από τις Mercedes ενώ ο Albon περνούσε από παντού γράφοντας και αυτός fastest laps. Όλοι φυλούσαν λάστιχο και ο Albon πήγαινε τάπα μέσα σε κίνηση.
Ο ίδιος μετά τον αγώνα δήλωσε ότι ο ρυθμός ήταν απίστευτος. Και όπως είπα αν δεν έκαναν το λάθος να τον τραβήξουν μέσα από τον 5ο γύρο θα ήταν πιο ψηλά.

Όσον αφορά την στρατηγική:
Στα δοκιμαστικά πρώτα, οι ομάδες είχαν μόνο δύο σκληρά ελαστικά για το ΣΚ. Δεν ήθελαν να χαλάσουν κανένα από αυτά και δεν είχαν λόγο καθότι έτσι κι αλλιώς πρέπει να βάλουν κάποια στιγμή στον αγώνα τα κίτρινα. Τα δοκίμασε μόνο ο Verstappen γιατί είναι δεδομένος 3ος και πάντα προσπαθεί να είναι σε διαφορετική στρατηγική από τις Mercedes αφού ξέρει ότι θα ξεκινάει πίσω τους.
Ακόμα και από αυτούς που είχαν ελεύθερη επιλογή μόνο 2 επέλεξαν τα σκληρά για να ξεκινήσουν.
Στον αγώνα τώρα ο Hamilton πάντα θα έχει διαφορετική στρατηγική από τον Bottas όταν είναι πίσω του. Γιατί πολύ απλά μετά το 2016 όπου πέρασε μισή χρόνια πίσω από τον Rosberg να παρακαλάει να του αλλάξουν στρατηγική τους έχει εξηγήσει ότι 1+1 κάνει δύο πριν υπογράψει. Ξέρει ότι είναι πολύ δύσκολο να περάσεις με ίδιο μονοθέσιο και ξέρει ότι είναι καλύτερος σε ρυθμό αγώνα από τον Bottas που είναι εξαιρετικός στα δοκιμαστικά. Ακόμα και με χειρότερη στρατηγική έχει ελπίδες να τον περάσει ενώ με ίδια δεν έχει. Κάθε φορά που θα το πετυχαίνει θα υπάρχουν τα τσιφτι :shifty: για το πως τον ευνόησαν.
Με τον Bottas πήγαν με την νορμάλ στρατηγική για να χτυπήσουν στα ίσια τον Max αλλά δεν είχαν ελπίδα σε αυτόν τον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#658970
Bayern7 έγραψε:Με γλυκάνισο ήταν το τσίπουρο Ρος ή χωρίς;

Εικόνα


Τι να κανει και αυτος ρε Παγερ. Εχει ενα προιον να πουλησει, οφειλει να τα λεει αυτα μπας και ψηθει κανεις να σκασει 50ευρω στο f1TV :shifty:

Κατι που δεν ειδα να σχολιαζεται ειναι ο διαλογος του Ολλανδου με τον μηχανικο του.

" Κρατα λαστιχο παιδακι" του ελεγε ο αλλος, "βαστα τοιχο θα σπρωξω" απανταγε ο ΕΠΑΛιτης. :superman:

Για εμενα εκει ειναι το "προβλημα" με την σημερινη Φορμουλα, ουτε ΦΙΕΣ και παραγκες και κρυφες συμφωνιες :shifty: :shifty:

Too much tactics.

Ο Χαμιλτον πηρε τα πρωταθληματα με ως επι το πλειστον αποστειρωμενη οδηγηση (για εμας τους θεατες εννοω). Αλλα ολοι οι αγνοι φιλαθλοι αναπολουμε τα βελουδινα σφυρια που εδινε στον Μασσακο ( και κατ επεκταση σε ολο το προσωπικο του συμπαθους Ετρουσκικου σωματειου. ) :inlove: