Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#658761 ripper, το "επίτηδες" είναι σχετικό.

Έτρεξε δύο συνεχόμενους αγώνες σε μια πίστα που την ξέρει σαν την παλάμη του με μια ομάδα που είναι πέντε χρόνια και ήταν και στα δύο τριήμερα συνεχώς στο πουθενά. Όχι απλώς πιο αργός από τον teammate του, αλλά πιο αργός και από τις δύο Racing Point και από τις δύο McLaren και από μία Red Bull και από μία Alpha Tauri ΚΑΙ στους δύο αγώνες.

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι δεν τον νοιάζει, δεν δουλεύει, δεν ενδιαφέρεται. Αν συμβαίνουν αυτά, τότε αναπόφευκτα σέρνεσαι. Επομένως το λες και "επίτηδες".
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#658763
ripper έγραψε:Από που προκύπτει ότι ο Vettel σέρνεται επίτηδες;
Επίσης όταν τους σώζει από (άλλη μια) μπαρούφα ολκής στην στρατηγική σε προηγούμενο αγώνα, οφείλουν να τον ακούσουν και δικαίως τους κράζει είτε είναι 5ος είτε 18ος. Χωρίς να έχω καταλάβει σε τι αναφέρεται σε αυτόν τον αγώνα.
Γενικά όταν το γυαλί έχει σπάσει είναι δύσκολο να περιμένουμε καλά αποτελέσματα, δεν νομίζω ότι γίνεται επίτηδες από καμία μεριά.


Απ' οτι διαβασα τους κατηγορει οτι τον εβαλαν να κανει 20 γυρους με τα σκληρα λαστιχα και 30 γυρους με τα |λογοκρισία|!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#658771 Δεν δέχομαι ότι ένας κορυφαίος αθλητής, που πληρώνεται το βάρος του σε χρυσάφι, απλά δεν ενδιαφέρεται. Έχει αποδειχτεί ότι ο Vettel είναι "οδηγός ψυχολογίας". Αν δεν νιώθει καλά, δεν αποδίδει. Από ότι φαίνεται νιώθει σαν ξένο σώμα μέσα στην ομάδα. Η οποία ομάδα κάνει απανωτά λάθη, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τον Γερμανό και όχι με τον Μονεγάσκο. Γενικά ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος...
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#658773 Ξεστόμισε you messed up Δλδ κατηγόρησε την ομάδα live on air και μόνο τέτοιο ποστακι Δια?
Αχχ ποσο την χαίρομαι την φάση αυτή...
Οτι έκανε σπιν παλι μονος του? Χαχαχα



.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#658783 Εμένα πάντως μου άρεσε που ο σκηνοθέτης μετά το ''messed up'' έδειξε το σπιρτούλη :lol:
Γενικά τα πράγματα είναι τραγελαφικά, αν δε τα βρίσκουν μεταξύ τους ας βρουν κάποιον τρόπο να αντικατασταθεί από κάποιον άλλο, και για τον ίδιο το Φεττελ η εικόνα είναι κακή.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#658789
panos2171 έγραψε:Εμένα πάντως μου άρεσε που ο σκηνοθέτης μετά το ''messed up'' έδειξε το σπιρτούλη :lol:
Γενικά τα πράγματα είναι τραγελαφικά, αν δε τα βρίσκουν μεταξύ τους ας βρουν κάποιον τρόπο να αντικατασταθεί από κάποιον άλλο, και για τον ίδιο το Φεττελ η εικόνα είναι κακή.


Εδω συμφωνω. Σα Ferrari τον στελνεις σπιτι του. Απλα δεν κανει για την ομαδα.

Τα λεφτα του θα τα παρει ετσι κι αλλιως. Καλυτερα να δοκιμασει ενα πιτσιρικα που θα ειναι τσαμπα ή οπως σωστα ειπε και καποιος αλλος εδω μεσα να παρει το Hulk που θα ειναι σχεδον τσαμπα. Να τον ξεφτιλισει κιολας το Γερμανο να τον πληρωνει για να καθεται, οπως ξεφτιλιζει κι αυτος το αλογακι της Scuderia.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#658802 Ναι αλλα εδω ολοκληρος ΠΡΟΣΤ την κατηγορισε και εφυγε νυχτα. Ο Φεττελ που παντα ετσι ηταν , αλλα το παιζε το καλο παιδι τι περιμενουν και δεν τον στελνουν???

Και αν εισαι ο Λωρενς (οχι της Αραβιας) αλλα ο Στρολλ γιατι να θες στην ομαδα σου εναν τετοιον???

Formula e να παει. Σπιναρουν ευκολα αυτα δεν ξερω??
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#659404 BTW παίδες έχετε ξεκινήσει να δουλεύετε στο paper σύγκρισης Vettel - L' εκλαίρ --> ακύρωσης των 4 τίτλων του πρώτου;

Τα παίρνει όλα ηθικά ο L' εκλαίρ ή μοιράζονται και άλλοι; Πως το έχετε δουλέψει;

Γκεάκο/Μαλτέζο;
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#664573