Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#658505 Διαβάζω για πρόθεση έφεσης στην σημερινή απόφαση της FIA για την RP από Ferrari/McLaren/Renault

Μάλλον δεν τους άρεσε ότι θα συνεχίσει η ομάδα να τρέχει με κάτι το οποίο η FIA απεφάνθη ότι ήταν παράνομα σχεδιασμένο

Τρεχαγυρευόπουλος η υπόθεση


< >
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#658506 https://www.formula1.com/en/latest/arti ... g0wVG.html

“We can confirm that we have just stated our intention to appeal against this morning's FIA Stewards' decision regarding Racing Point,” a Ferrari spokesperson said.

Whether Ferrari will be the only team to appeal the decision is unclear. Earlier on Friday several team bosses expressed surprise at the severity of the punishment, and the fact that Racing Point were allowed to continue running the offending parts.

With a 24-hour window with which to appeal, we may yet see more teams join in, while Racing Point themselves may choose to appeal the decision to punish them in the first place.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#658512
Geo f1 έγραψε:Καταντια. Ολοκληρη FERRARI ασχολειται με την RACING POINT :s_rofl :s_rofl

Η Φεράρι δεν ασχολείται με την Racing Point, απαιτώντας να ξετυλιχτεί το κουβάρι θέλει να φτάσει η υπόθεση εκεί που πρέπει.

Βασικά πιέζει τη FIA που δε θέλει ούτε ο λεφτάς να φύγει ούτε το βαρύ όνομα της Aston Martin να χαθεί και θα αναγκαστεί να κάνει παραχωρήσεις. Την ίδια FIA που με ανοησίες και μισόλογα κατέστρεψε τόσο την εξέλιξη και την υπόληψη της Φεράρι όσο και το σπορ τουλάχιστον μέχρι το 2022. Ο Ελκάν αυτό είπε για όσους δεν κατάλαβαν. Εμείς εξέλιξη για το 2021 δε θα κάνουμε, βρείτε άλλο κορόιδο έτσι που τα κάνατε. Πίεση μέχρι τέλους.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#658513 Δυστυχώς, η συγκεκριμένη περίπτωση της RP δεν είναι μονοδιάστατη

Στη βάση της βέβαια, το σίγουρο είναι ότι όταν έγινε η αγοραπωλησία των σχεδίων το 2019, ήταν 100% νόμιμη

Τώρα το γιατί κάτι που έχεις στα χέρια σου νόμιμα το 2019, καθίσταται παράνομο να το χρησιμοποιήσεις το 2020 ( ενώ ένα κομμάτι αυτού που αγόρασες και χρησιμοποίησες το 2019 μπορείς να το χρησιμοποιείς νόμιμα το 2020 ) είναι απλά ένα τεράστιο mindfuck, κάτι που μόνο η ανικανότητα της FIA έχει επιτρέψει να συμβαίνει


< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#658518 Διόρθωση.

Διαχρονικά αν το δεις, το σπορ έχει "καταστραφεί" από τους εσαεί νταβαντζηδες του που το θεωρούν κληρονομικό τους απόκτημα, aka Φερράρι.-

Γιατί πες πες πες, όλο και κάτι μένει και θα πιστεψουν ευτυχώς και τα ζώα ότι χθόνιες δυνάμεις της Μόρντορ κυνηγάνε με λύσσα τους κακομοιρους τους χόμπιτ από το μαρανελλο . :iconcool:

Καταστράφηκε η υπόληψη της Φερράρι λεει :lol:
Ε, ας βγεί τότε να καθαρίσει την υπόληψη της. :iconcool:
Φερράρι είναι, τί έχει και ποιόν να φοβηθεί. :rtfm: Αύριο κιόλας να ανεβάσει σε τορρεντ το pdf με την συμφωνία που έκανε με την μαFIA. Το ζητάει επιτακτικά ο λαός. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#658544 Έπιστρέφοντας στο προηγούμενο θέμα, έχει μεγάλη πλάκα το πως έχουν πέσει όλοι πάνω στον Hamilton που θα σπάσει τα ρεκόρ με μόνο αντίπαλο τον καημενούλη τον Μπότα κλάψ, σνιφ.
Καθότι ο Ηamilton δεν είχε για teammates τους ΤΙΤΑΝΕΣ που είχε ο προηγούμενος κάτοχος των ρεκόρ. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Για την Racing Point η απόφαση είναι ολίγον τι κωμική; :help:
7.5 πόντους λέει. Για 8.32 μου φάνηκε εμένα. :slap:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#658550 Τζι μου η Φεράρι έχει πλήρη συνείδηση ότι το όνομα της είναι ταυτόσημο με τη φόρμουλα 1. Αναγκαστικά θα πάθει και κάποια ζημιά προκειμένου να προστατευθεί το άθλημα. Κάποιοι glory hunters θα χαίρονται. Ας χαίρονται. Η σκουντερία θα είναι εδώ και θα δοξάζεται όταν όλοι αυτοί θα είναι πίσω στα λαγούμια τους.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#658552 Ε, είπαμε να πάθει και καμιά ζημιά ρε Κόρτο, όχι και 12 χρόνια όμως .

Είμαι σαν εκείνο που είχε πει ο Αντρέας

"Είπαμε, να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του,οχι ομως και 100 εκατομμύρια". :shifty:

Τώρα από την άλλη δεν ξέρω, μπορεί να ξαναφύγουν οι Γερμανοί όπως το 55 και να δαφνοστεφανωθει ξανά η ομάς του Αλογοφορου Σωματείου. Τι να πω, υπομονή.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#658554
mikeerfol έγραψε:



Εικόνα



Να τα λεμε όλα Μικερφολη , καλά ΛΥΣΣΑΣ στα pm για τους συγγενείς Α βαθμού των φιλαθλων συμπαθους σωματείου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την παραλία του Αριλλα Κερκύρας. :lipsealed:


We did have a relationship with another team, as Haas and Toro Rosso do, where they were running others’ brake duct designs forever.

“Haas, I don't think has ever run a brake duct design that wasn't Ferrari's, ever. They never designed their own.

"We've always designed our own. And we started the process of getting some data legally from Mercedes on brake ducts in 2018, before they were even contemplating moving them from non-listed to listed, and now we're in breach of a sporting regulation process that says, because we started with some data that we legally obtained from Mercedes, we're in breach.

“It's just ridiculous. That is the frustration. And you look at people like Haas, and Toro Rosso, who forever have been getting not just data but brake ducts and designs and everything, and they're all okay, but we're not? That's a frustration.”


https://www.motorsport.com/f1/news/f1-team-bosses-trade-insults/4851764/?ic_source=home-page-widget&ic_medium=widget&ic_campaign=widget-1



Εικόνα


ΛΕΙΠΕΙΣ.

:(
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#658596
g8777 έγραψε:...
Γιατί πες πες πες, όλο και κάτι μένει ....


Πάντως στη φάση αυτή που κατηγορείται η Racing Point για αντιγραφή, πώς γίνεται να βλέπω αρκετούς στο "πες πες" για... τη Ferrari :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#658651 ‘I’d trade 7th world championship for greater diversity in F1’, says Hamilton
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... hk2Qn.html

Με χει κουρασει λιγο ολο αυτο. 1,2,3,4 δλδ θα φτασουμε στο Αμπου Νταμπι και θα γκρινιαζει ο Λουης που δεν γονατιζουν ολοι???