Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#656281 Το τεστακι αυτό παιζει να είναι η μεγαλύτερη παπατζα στο κομμάτι οτομοτιβ πριτς.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#656287 Μα γιατί το λες αυτό.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#656288 Turanza, μια ζωή χάλια.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#656290
mirage έγραψε:Μα γιατί το λες αυτό.


Βλέπω μια ποικιλία στις συνθήκες πραγματοποίησης των δοκιμών που το παλιό ορθόδοξο drive δείχνει Engineering Journal μπροστά τους.

eddieτ: επειδή έχω οδηγήσει τη νέα Γκόλφω δεν είδα τον όλεθρο που παρουσιάζουν οι θυντροφοι.
Ίσα ίσα.
Άβαταρ μέλους
By krom
#656293 Tι εννοάς εδουάρδε, δεν σου αρέσουν οι σουπερσταθερές συνθήκες, που η άσφαλτος είναι η ίδια εδώ και 10 χρόνια, που σε μερικά τεστς δεν στρίβει καν τη 2η φορά ή αργεί να στρίψει και βαράει κώνους, ή το ότι στρίφουνε καλοκαίρι χειμώνα με random καιρό? (παίζει να είχα δεI και ένα βίντεο με ψιλοβρεγμένη άσφαλτο -ISO από τη σανταμπαρμπαρα φάση) Λες να είναι για το HYPE?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#656343 Για μένα η πραγματική αποθέωση της ομορφιάς είναι το παρακάτω.



Θα το είδε ο Πατέλος και θα δάκρυσε.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#658038 Μου έλεγε σήμερα συνάδελφος που έκανε Leasing το Touareg πριν 2 χρόνια πως έχει καταραστεί τη στιγμή που το πήρε... Έρχεται από Mercedes C που ήταν ευχαριστημένος με καταναλώσεις και ταχύτητες κ τώρα λέει πως του έχουν αλλάξει και τις 4 αεραναρτήσεις μέσα στον πρώτο χρόνο... Από συντήτηση, όταν άλλαξε δισκόπλακες (έχει 75.000 χλμ σε 2 χρόνια) έδωσε ένα μπιλετάκι 2.700 € !!! Τα λάδια μόνα τους 600€. Και από κατανάλωση στα 12-15 λίτρα. Βέβαια αυτό πιάνει τα 240 χαω, αλλά τότε γράφει κατανάλωση 25 λ/100χλμ. Εγώ τη θεωρώ καλή για το μέγεθος του αυτοκινήτου, απλώς είναι υπερβολική για την τσέπη :help:

Του έκανα στο τέλος τη πιο βασική ερώτηση: "είσαι ευχαριστημένος με την αγορά?"
Απ.: τις πρώτες 3 εβδομάδες ναι, έκτοτε όχι...

Που θέλω να καταλήξω: προσέχουμε πολύ κ ελέγχουμε συναισθήματα και ελέγχουμε αντικειμενικά τί αγοράζουμε... όσο μπορούμε βέβαια... αλλά είναι κρίμα στο τέλος να δίνεις τόοοοσα λεφτά και να μην τα ευχαριστιέσαι... Αυτά να το ακούει ο dimik !
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#658047
red_monster έγραψε:Δεν κάνουν αυτά τα αυτοκίνητα για φτωχούς ιατρούς :lol:

μπορεί κ να έχεις δίκαιο... είναι σαν τα μεταξωτά βρακάκια!

Αυτό με τις αεραναρτήσεις το έχω ακούσει και για τα XC90 πάντως... Και εντάξει, δεν πληρώνεις, αλλά είναι τρελό φάουλ να έχεις αμάξι ολοκαίνουριο κ να χρειάζεται να μπει συνεργείο...
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#658055 Τι leasing είναι αυτό που πληρώνει συντήρηση μόνος του;

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#658057 Ευρωπαϊκό. Και στην Ελβετια ετσι ειναι αλλα εδω συνήθως υπαρχει και πακετο δωρεάν service για Χ χρονια και Χ χιλιόμετρα και που καλύπτει και αναλώσιμα για Χ/2 χιλιομετρα και χρόνια ή κατι αναλογο. Το πακέτο service συνηθως καλυπτει τα πάντα εκτός από τα "υγρα" που τα πληρώνεις.
Αλλιώς πας για αμαξι με συνδρομή που καλύπτει τα πάντα όλα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#658067 Εδώ τα leasing σου καλύπτουν τα πάντα πάντως και σε κάποια παίζει ακομα και καύσιμο inclusive :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#658080
PeterPan έγραψε:Που θέλω να καταλήξω: προσέχουμε πολύ κ ελέγχουμε συναισθήματα και ελέγχουμε αντικειμενικά τί αγοράζουμε... όσο μπορούμε βέβαια... αλλά είναι κρίμα στο τέλος να δίνεις τόοοοσα λεφτά και να μην τα ευχαριστιέσαι... Αυτά να το ακούει ο dimik !


Ότι είμαι συναισθηματικός αγοραστής είμαι, δεν το αρνήθηκα ποτέ, προτιμώ να αγοράσω κάτι που μου αρέσει και να μου βγει σκάρτο παρά να ζοριστώ συναισθηματικά για να κάνω αντικειμενική αγορά. :innocent:

Το θέμα είναι να το κάνεις συνειδητά και εντός budget, αν δεν ισχύει κάτι από τα 2 και μετά κλαίγεσαι είσαι άξιος της μοίρας σου.

Σαν γενικότερη άποψη, σπαταλάμε τον χρόνο μας στην δουλειά για να βγάζουμε χρήματα και να τα σκορπάμε ως εκεί που μας παίρνει και να μας δημιουργεί ικανοποίηση, δεν θέλω μιζέρια και "συνετές" αγορές. :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#658082 Στο Κατάρ δοκίμασα ένα Touareg 6 κύλινδρο, αυτόματο ψοφιο ουσιαστικά σε αυτοκινητόδρομους εκεί. Το V8 έλεγαν ότι είναι αξιοπρεπές, ίσως. Τόσα λεφτά και να βγάζει τέτοιες βλάβες... Χίλιες φορές Stelvio.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#660297


https://www.volkswagen.gr/el/models-and ... ag32B9cCdY