- 21 Ιαν 2015, 17:33
Nikos! έγραψε:
Όχι, πάλι λάθος κάνεις.
Ούτε "ας χάσει" έγραψα ποτέ. Μη βάζεις σάλτσες. .
ουτε λαθοςκανω,ουτε σαλτσες βαζω.Εσυ προσπαθεις να δικαιολογηθεις για τη σαχλαμαρα που λες για 3 χρονια.Δεν ειπες ''να χασει'',αλλα ειπες να το πουλησει.
Εαν το πουλησει δεν θα χασει τα 10-20-30κ ευρω?
Μην παιζεις με τις λεξεις.Ξερουμε να διαβαζουμε.
Nikos! έγραψε:Όταν δεν μπορείς να συντηρείς κάτι, γιατί να το κρατάς?.
και τι συνεβει και δεν μπορει να το συντηρησει το rav των 8 ετων ετσι ξαφνικα?
πως μπορουσε 8 χρονια και τωρα δεν μπορει?
Μην πας να περασεις φυσιολογικο οτι απλα ''δεν μπορει να το συντηρησει''
Η αχρηστη κυβερνηση με τη νομοθεσια της τον κατεστησε ανημπορο να το συντηρησει.
Nikos! έγραψε: Όταν πουλάς χάνεις από την αξία (νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό) και κάποια στιγμή θα συμβεί όταν το δώσεις (θα το κρατάς για μια ζωή?) αλλά γλυτώνεις από όλα τα υπόλοιπα έξοδα. .
γιατι λες βρε πουλακι μου τετοιες σαχλαμαρες?
εχεις τοσο πολυ αναγκη να υπερασπισεις μια ηλιθια πολιτικη που σε μολις 5-6 χρονια εχασε 1,5 δις ζεστο χρημα απο τα ταμεια,και απαξιωσε εκατονταδες χιλιαδες οχηματα?
ακου επιχειρημα ''καποια στιγμη θα το πουλαγες''........
Nikos! έγραψε:Γιαυτό σου λέω, διάβασε ξανά το ποστ...
ναι ρε σωστα τα λες,εγω δεν καταλαβαινω....

Nikos! έγραψε:Sky's the limit.
το ειδαμε 6 χρονια το ιδιο λαθος,καθε χρονια εχαναν 100-130-90 μυρρια ευρω και την επομενη το ιδιο.Ουρες για παραδοση στην εφορια χρονια τωρα,αυτοι 660 ευρω για το 2λιτρο των 3000 ευρω.
Nikos! έγραψε:Το πρόβλημα μερικών όταν λένε "ας τους δοκιμάσουμε" είναι ότι έχουν πλήρη έλλειψη της κατάστασης που επικρατεί. Μόνο για πειράματα δεν είμαστε.
ποια κατασταση επικρατει ρε Νικολα? το μακαρθουρ γεματο απο κοσμο την Κυριακη δεν ητανε?
Nikos! έγραψε:Εγώ μπερδεμένος? Καθόλου. Εσύ μάλλον μπερδεύτηκες και μου λες ότι ο φόρος πολυτελείας και τέλη θα είναι καλύτερα από τη προηγούμενη κυβέρνηση. Και προσπαθώ να καταλάβω πως θα γίνει αυτό με κυβέρνηση αριστεράς.
Εσυ που το ξερεις Νικο οτι θα ειναι χειροτερα? εχεις ακουσει κατι?Εχεις ινσαιντ ινφο?
αν εχεις ακουσει στειλε μου ενα πμ μηπως προλαβω να το πουλησω και εγω.
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'