- Προηγούμενη
- 131 Δημοσιεύσεις
- Σελίδα 5 από 9
- 1 ,
- 2 ,
- 3 ,
- 4 ,
- 5 ,
- 6 ,
- 7 ,
- 8 ,
- 9
- Επόμενο
Geo f1 έγραψε:Την Ρενω δεν την βλεπω καλα...Θα μαρτυρισει ο Αλονσαρος εκει του χρονου. 2022 αργει...
Η τραγωδία είναι ότι με το πρόσχημα του COVID καθυστερούν οι αλλαγές έναν χρόνο ακόμα. Δηλαδή άλλη μια χρονιά περιπάτου για τη Μερκ. Αντίο να ανακατέψουν την τράπουλα και ότι γίνει. Από το να δίνεις τεχνικές αναπνοές στο πτώμα ας φροντίσουν να μην πεθάνει.
Corto Maltese έγραψε:Geo f1 έγραψε:Την Ρενω δεν την βλεπω καλα...Θα μαρτυρισει ο Αλονσαρος εκει του χρονου. 2022 αργει...
Η τραγωδία είναι ότι με το πρόσχημα του COVID καθυστερούν οι αλλαγές έναν χρόνο ακόμα. Δηλαδή άλλη μια χρονιά περιπάτου για τη Μερκ. Αντίο να ανακατέψουν την τράπουλα και ότι γίνει. Από το να δίνεις τεχνικές αναπνοές στο πτώμα ας φροντίσουν να μην πεθάνει.
Μπορει οταν αρχισε η Mercedes να φτιαχνει τους υβριδικους κινητηρες 1-2 χρονια πριν τις αλλες ομαδες, να υπογραψανε συμβολαιο με τη FIA για 10 χρονια τσοντας χωρις σταματημο. Τους δωσανε λεφτα, τους δωσανε και μερικα SC και ασθενοφορα και ειναι ολες οι πλευρες ικανοποιημενες Κορτο μου
Corto Maltese έγραψε:Geo f1 έγραψε:Την Ρενω δεν την βλεπω καλα...Θα μαρτυρισει ο Αλονσαρος εκει του χρονου. 2022 αργει...
Συμφωνω!! Το μονο που σωσει καπως το 2021 ειναι οι μεταγγραφες που εχουν ηδη ανακοινωθει..Αλλα η ουσια θα παραμεινει η ιδια.
Fiat Panda 7,6l/100km
BARHonda έγραψε:Ο κακός της υπόθεσης πάντως ΔΕΝ είναι η Mercedes. Να λιθοβολήσουμε δηλαδή τους εργαζόμενους στο Brixworth και στο Brackley επειδή κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα από τους υπόλοιπους εδώ και 7 χρόνια?
Σωστο αυτο γενικα. Θα μπορουσαν παντως να δεχθουν την προταση για ανακατεμα του grid στους διπλους αγωνες, με το σπριντ κλπ. Βλακεια, σαν κανονας, να αλλαζει "τεχνητα" η σειρα εκκινησης, αλλα μιλαμε για μια βαρεμαρα ανευ προηγουμενου, κατι πρεπει να γινει.
Επισης θα μπορουσε (επρεπε) η Μερκ να βαλει διπλα στον Λουη εναν πιο δυνατο τιμ μέιτ. Καλο να εχουν εναν ησυχο χαρακτηρα, χωρις κοντρες, αλλα να ειναι τουλαχιστον καπως κοντα σε αποδοση. Πχ οπως εγινε με τον Μπατον
(ή τον Ροζμπεργκ
) Ο Ρικιαρντο ξερωγω ή ακομα και ο Σαινθ πιστευω θα ηταν καλυτεροι του Μποτας και θα ειχαμε ισως καποιο ενδιαφερον για τον πρωταθλητη. Καταλαβαινω ότι ειναι εταιρεια και κοιταει τα συμφεροντα της. Και οσο παιρνει τα νταμπλ, δεν εχει λογο να ανακατεψει την τραπουλα. Αλλα, κινησεις σαν τις παραπανω, θα βελτιωναν και το προϊον συνολικα (αρα και την αξια και αποδοση της επενδυσης τους) και τη φημη και εικονα της εταιρειας ως fair competitor.
Προσωπικα ειναι η πρωτη χρονια που δεν εχω δει ακομη αγωνα, και δεν σκοπευω κιολας.
Όσο για το θέμα του ομόσταυλου, πάθανε και μάθανε μετά την τριετία (14-16) Rosberg - Hamilton. Οι επαφές ανάμεσά τους ήταν πιο συχνές απ’ όσο θα ήθελαν και όταν σκας 400-600εκ το χρόνο, το τελευταίο που θες είναι 2 εγωισμούς να στα μαμάνε όλα
Πάλι καλά να λέμε που δεν είναι μία κόπια Σουμάχερ - Μπαριτσέλο να λένε στον Bottas από τον 5ο-6ο αγώνα να κάνει στην άκρη
Η ευκαιρία υπήρξε το 17-18 για τη Ferrari να πάρει την κούπα και ίσως να είχε αλλάξει η μετέπειτα πορεία
< >
Τα 7 χρόνια της παντοκρατορίας της Μερκ η κοντινότερη απόσταση που βρέθηκε μη Μερτσέντες οδηγός σε τίτλο ήταν 46 βαθμοί (δηλαδή 2 εγκαταλείψεις του Χάμιλτον συνδυασμένες με νίκες του ανταγωνιστή) και μόλις άλλη μία φορά η διαφορά ήταν κάτω από τους 100 πόντους (δηλαδή 4 - ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ εγκαταλλείψεις). Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σπορ παγκοσμίως που δε θα έπαιρνε μέτρα για το ζήτημα. Ούτε ένα. Και εδώ όχι απλά δεν παίρνονται μέτρα, όχι απλά δεν υπάρχει καμία μέριμνα σε κανένα επίπεδο, αλλά επιτρέπονται ομιχλώδεις κανόνες υπέρ του κυρίαρχου, αυστηρότητα εναντίον των διωκτών (και εσείς ΟΚ μη βλέπετε πτώση και στη Χόντα - καληνύχτα), παρατείνεται η κατάσταση για έναν χρόνο χωρίς λόγο. Και ούτε καν δεν υπάρχει πολιτική πίεση ή κάποιου είδους πίεση για να έχει τουλάχιστον εσωτερικό ανταγωνισμό ο Χάμιλτον.
Η πλάκα είναι ότι νομίζουν κάποιοι ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, εγώ θα πω σκατά. Όσο αναστρέψιμη είναι στο WRC που μετά από 15 βαρετές σεζόν έγινε 2 χρόνια τώρα πρωταθληματάρα μεταξύ συγγενών και φίλων. Γιατί το προϊόν ήδη καταστράφηκε στο ευρύ κοινό. Δεν ξέρω τι συμφωνία έγινε με τη Μερτσεντέ, ξέρω ότι δεν έχει αξία. Το προϊόν καταστρέφεται και όσο και να αγνοούμε τον πρώτο και δείχνουμε τις μάχες στην 12η θέση δεν μπαλώνεται.
Corto Maltese έγραψε:Έχει λιώσει αυτή η καραμέλα. Νισάφι. 5 χρόνια τότε μας είχατε ζαλίσει τα παπάρια για το θάνατο της Φ1, όλες οι ομάδες ήταν ενωμένες μαζί με την ομοσπονδία, λαστιχάδες, το σύνολο του μη ιταλικού τύπου και όλους τους μη Φερράρι φανς για το θάνατο του αθλήματος. Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια τα 2 είχαμε μάχη του Σουμάχερ με οδηγό άλλης ομάδας για τον τίτλο οδηγών, τη μία φορά ο τίτλος κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα.
Τα 7 χρόνια της παντοκρατορίας της Μερκ η κοντινότερη απόσταση που βρέθηκε μη Μερτσέντες οδηγός σε τίτλο ήταν 46 βαθμοί (δηλαδή 2 εγκαταλείψεις του Χάμιλτον συνδυασμένες με νίκες του ανταγωνιστή) και μόλις άλλη μία φορά η διαφορά ήταν κάτω από τους 100 πόντους (δηλαδή 4 - ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ εγκαταλλείψεις). Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σπορ παγκοσμίως που δε θα έπαιρνε μέτρα για το ζήτημα. Ούτε ένα. Και εδώ όχι απλά δεν παίρνονται μέτρα, όχι απλά δεν υπάρχει καμία μέριμνα σε κανένα επίπεδο, αλλά επιτρέπονται ομιχλώδεις κανόνες υπέρ του κυρίαρχου, αυστηρότητα εναντίον των διωκτών (και εσείς ΟΚ μη βλέπετε πτώση και στη Χόντα - καληνύχτα), παρατείνεται η κατάσταση για έναν χρόνο χωρίς λόγο. Και ούτε καν δεν υπάρχει πολιτική πίεση ή κάποιου είδους πίεση για να έχει τουλάχιστον εσωτερικό ανταγωνισμό ο Χάμιλτον.
Η πλάκα είναι ότι νομίζουν κάποιοι ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, εγώ θα πω σκατά. Όσο αναστρέψιμη είναι στο WRC που μετά από 15 βαρετές σεζόν έγινε 2 χρόνια τώρα πρωταθληματάρα μεταξύ συγγενών και φίλων. Γιατί το προϊόν ήδη καταστράφηκε στο ευρύ κοινό. Δεν ξέρω τι συμφωνία έγινε με τη Μερτσεντέ, ξέρω ότι δεν έχει αξία. Το προϊόν καταστρέφεται και όσο και να αγνοούμε τον πρώτο και δείχνουμε τις μάχες στην 12η θέση δεν μπαλώνεται.
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο με τα bold
Fiat Panda 7,6l/100km
Βγαζουμε το καπελο στους Γερμανους, αλλα βαρεθηκαμε αυτη την ιστορια. Ας τους κοψουνε τη φορα καπως, γιατι εχει ξενερωσει ολος ο κοσμος και παει κατα διαολου η υποθεση.
George_Prix έγραψε:+1 σε ολα Κορτο.
Βγαζουμε το καπελο στους Γερμανους, αλλα βαρεθηκαμε αυτη την ιστορια. Ας τους κοψουνε τη φορα καπως, γιατι εχει ξενερωσει ολος ο κοσμος και παει κατα διαολου η υποθεση.
Άγγλοι
Αρχικά, το λάθος του Max ήταν χαζό λάθος. Δε θα τον σταυρώσουμε αλλά σίγουρα και ο ίδιος θα ενοχλήθηκε από τον εαυτό του. Το ότι δεν αποτέλεσε σοβαρό λάθος (από άποψη συνεπειών στα πρωταθλήματα) οφείλεται εξ' ολοκλήρου σε μηχανικούς και στην τύχη. Οι μηχανικοί δε, μάλλον έκαναν έναν άθλο - ήταν η πρώτη φορά που με ενθουσίασε φέτος η ομάδα. Πολύ καλή κίνηση να καθυστερήσουν τον Max έναν γύρο (από την προπορευόμενη Racing Point). Στον αγώνα ο Ολλανδός είχε πολύ καλή επίδοση συνολικά και πράγματι αυτή την στιγμή είναι ο μόνος που μπορεί να φτάσει τα Mercedes... όταν κάνουν λάθη/έχουν προβλήματα. Η καλύτερη εμφάνιση του Albon στον αγώνα από ότι την Παρασκευή, θετική αλλά δεν αρκεί.
H RBR φέτος ήταν σχετικά πιο ‘φωναχτή’ για το πρωτάθλημα από οτι ήταν συνήθως. Εγώ κάθε χρόνο πέφτω θύμα αλλά φέτος το πίστευα πραγματικά. Το πρόβλημα του μονοθεσίου φαίνεται να έχει ομοιότητες με την εικόνα των μονοθεσίων των Ταύρων τα τελευταία χρόνια - τους παίρνει αρκετά GP για να το καταλάβουν. Η RB16 φαίνεται να είναι όμως αρκετά πιο απρόβλεπτη και skittish από ότι οι προκάτοχοί της.
Όπως αναφέρθηκε, αν δεν έχουμε κάτι ιστορικό, η Mercedes πηγαίνει για περίπατο που προσωπικά δεν έχω δει στην F1. Στο Silverstone συγκεκριμένα, βρίσκονταν από πέρυσι σε άλλη κατηγορία. Φέτος, αν δεν συμβάλει ο καιρός, δεν νομίζω ότι υπάρχουν ελπίδες για τον ανταγωνισμό. Το μόνο ένδιαφέρον θα είναι στην μάχη μεταξύ McLaren & Racing Point & Albon εκτός και αν απειλήσουν και τον Max
Φυσικά σε όλο αυτό, είναι άδικο να κατηγορήσουμε τους ανθρώπου στο Brackley και στο Brixworth. Οι υπόλοιποι και ειδικά Red Bull & Ferrari φταίνε κατά την γνώμη μου. Ειδικά από την ομάδα που υποστηρίζω, είμαι απογοητευμένος και ενοχλημένως ακόμη και με την σχετική χαλαρότητα που βλέπω στις δηλώσεις τους σε αυτούς τους 3 αγώνες.
Ευκαιρίες υπήρξανε ( όπως ευκαιρίες ή παράθυρα υπήρξαν μεταξύ 2000-2006 )
Η μόνη πρόταση δηλαδή είναι τα reverse grid races?
< >