Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
#65753 Συμπαθέστατο το Banshee.
http://en.wikipedia.org/wiki/Banshee_%28TV_series%29

Μου θύμισε λίγο το Justified, στο κομμάτι αντισυμβατικός σερίφης/marshal αλλά με αρκετά περισσότερο σεξ
Άβαταρ μέλους
By meco
#65770 Εγώ για το Lost μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Και το τέλος ωραίο ήταν. Πώς θα μπορούσε να τελειώσει διαφορετικά μία τέτοια ιστορία; Το έχω δει δύο φορές εκτός από τον τελευταίο κύκλο όχι γιατί δεν μου άρεσε απλά γιατί δεν είχα πια τόσο χρόνο. Εννοείται πως θα τον δω και αυτόν ξανά.
Ορίστε και ένα σχόλιο από ένα γνωστό μου με το οποίο συμφωνώ σχεδόν σε όλα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#65776 Σοφά λόγια.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#65783 Είναι σαν φτιάχνεις γλυκο με περίπλοκη συνταγή και στο τέλος, αντι για κερασάκια να βάζεις κουραδες...

Και στο τέλος να περιμένεις να σε συγχαρούν...

I don't always agree with what I say...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
trident1971 έγραψε:πειτε μου τωρα οτι δε σας αρεσαν τα xfiles

Γαμουσαν!!!!

I don't always agree with what I say...
Άβαταρ μέλους
By meco
cabala10 έγραψε:το οτι βαζει το lost μαζι με τα x files και τον mcguyver δειχνει οτι δεν ξερει τι του γινεται

Chris έγραψε:Και τους απαράδεκτους με τις χάριτες στην ίδια πρόταση :dizzy:
< using some app

Ενδιαφέρον... Για πείτε μου εσείς με τι θα βάζατε μαζί το lost?
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#65803 με το ending που ειχε? ανετοτατα το battlestar galactica..

ωραια σειρα τελεια σειρα αλλα το τελος εκανε πολλους να αηδιασουν
θα εβαζα και το supernatural αλλα βλεπω οτι θα ξεπερασε το Lost σε αηδια στο τελος...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
meco έγραψε:
cabala10 έγραψε:το οτι βαζει το lost μαζι με τα x files και τον mcguyver δειχνει οτι δεν ξερει τι του γινεται

Chris έγραψε:Και τους απαράδεκτους με τις χάριτες στην ίδια πρόταση :dizzy:
< using some app

Ενδιαφέρον... Για πείτε μου εσείς με τι θα βάζατε μαζί το lost?

Κωνσταντινου και Ελενης, ειχαν το ιδιο τελος

(οκ πλακα κανω, ΔΕΝ το εχω δει το Lost, μονο το 1o επεισοδιο, σοβαρα, και τωρ που το ειπα θα κρυφτω) :ninja:

το bsg μου αρεσε το τελος ρε cabala, πως αλλιως να το τελειωναν, εκανα το τξιδι, φτασανε που φτασανα, εγιναν οι προγονοι. ΚΑΙ ΓΑΜΩ :protest:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#65807 Κοψε κατι cabala. Aκου "αηδιασουν" . :dizzy:

Μια χαρα ηταν το Lost. Eιδικοτερα οι 2 πρωτες σαιζον θα κανουν καιρο να ξεπεραστουν απο οποιαδηποτε σειρα imho.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#65867 O τύπος στο facebook έχει καταλάβει ότι αυτά με τα οποία συγκρίνει το Lost είχαν αυτοτελή επισόδεια και ένα background plot πολυυυυυυυ χαλαρό;

Μόνο το unending Song of Ice & Fire (και προφανώς και το Game of Thrones) θα ξεπεράσει τη ξενέρα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#65878 Το τέλος του lost με κανένα τρόπο δεν δικαιολόγησε το όλο hype που είχε δημιουργηθεί μέχρι τότε.

ταπαταπαλκ!