Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#642480 Που έξω; Στο Πεδίο του Άρεως; Σταμάτησε να λειτουργεί το κράτος; Πότε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#642483 Στα πάρκα; Χαζό είσαι παιδάκι μου;
Άβαταρ μέλους
By mirage
mousatos έγραψε:η οδική βοήθεια δουλεύει;
Γιατί να μην δουλεύει;
Άβαταρ μέλους
By mirage
mousatos έγραψε:αν δουλεύει, η απαγόρευση είναι παράλογη
Γιατί είναι παράλογη; Υπαρχει κόσμος που δουλεύει και πρέπει να μετακινηθεί με το αυτοκίνητο του.
Hellenic Tifosi για το τι θα γίνει στο μέλλον ρίξε μια ματιά σε όσους ανοίγουν σιγά σιγά στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#642492 Μαλτέζε θες να πεις ότι το φιάσκο του φυτευτου® του mitsotakeiku aka Τσιοδρας aka ιεροψάλτης που άργησε να κλείσει σύνορα, Εκκλησίες και προσπαθούσε να δικαιολογήσει την έλλειψη ετοιμότητας της τεθωρακισμένης® υγείας του Κικίλια θα πρέπει να θεωρείται θετικό;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#642493 Δεν ξέρω, ποια απάντηση πρέπει να δείξεις στον Νεούκτη; :hmmm: Να βοηθήσουμε :)
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
mirage έγραψε:
mousatos έγραψε:αν δουλεύει, η απαγόρευση είναι παράλογη
Γιατί είναι παράλογη; Υπαρχει κόσμος που δουλεύει και πρέπει να μετακινηθεί με το αυτοκίνητο του.
Hellenic Tifosi για το τι θα γίνει στο μέλλον ρίξε μια ματιά σε όσους ανοίγουν σιγά σιγά στην Ευρώπη.

Ναι βρε δε διαφωνώ, απλά λέω ότι για εδώ δεν έχουμε κάτι επίσημο του τι θα ανοίξει πρώτο και τι όχι.

Φαντάζομαι ότι ίσως πρώτα σταματήσει ο περιορισμός κυκλοφορίας με τα SMS στον Χαρδαλιά, έπειτα η μικρή λιανική, έπειτα η εστίαση με περιορισμούς(ίσως μόνο εξωτερικά τραπεζοκαθίσματα με αποστάσεις) και τελευταία εμπορικά και σχολεία; Λίγο πολύ η αντίστροφη σειρά που έκλεισαν δηλαδη.

Ίδωμεν....
Άβαταρ μέλους
By mirage
#642496 Η εστίαση θα είναι μάλλον η τελευταία που θα ανοίξει. Οι αποστάσεις κλπ ειναι ενα θέμα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#642497 Η ερώτηση μου αφορά αυτό που είπες.

Το κράτος έχει πάει καλά ΜΟΝΟ στο σημείο που δεν είχε να αποφασίσει κάτι ουσιαστικό. Γιατί το να πεις "κλείνουν τα πάντα" δεν έχει καμία δυσκολία στην εφαρμογή, απλή αστυνόμευση είναι.

Θα περίμενα από σένα να μην παρασυρεσαι από το περιτύλιγμα 'ιεροψαλτης/καλουλης/πράος'

Σε αυτό λοιπόν που λες διευκρινιζω ότι δεν τα πήγε καλά.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
mirage έγραψε:Η εστίαση θα είναι μάλλον η τελευταία που θα ανοίξει. Οι αποστάσεις κλπ ειναι ενα θέμα.

Πρώτα λες σχολεία και μετά εστίαση;

Συζητώντας για μέσα Μαϊου κι έπειτα, ουσιαστικά μπορείς εύκολα να επιβάλλεις ότι ανοίγουν μόνο με εξωτερικά τραπέζια, μειώνοντας ίσως και την πυκνότητα μεταξύ τους.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
EDDIE_147 έγραψε:Η ερώτηση μου αφορά αυτό που είπες.

Το κράτος έχει πάει καλά ΜΟΝΟ στο σημείο που δεν είχε να αποφασίσει κάτι ουσιαστικό. Γιατί το να πεις "κλείνουν τα πάντα" δεν έχει καμία δυσκολία στην εφαρμογή, απλή αστυνόμευση είναι.

Θα περίμενα από σένα να μην παρασυρεσαι από το περιτύλιγμα 'ιεροψαλτης/καλουλης/πράος'

Δε με απασχολεί ποιος κάνει τις ανακοινώσεις κάθε απόγευμα. Θα μπορούσε να είναι και η Μενεγάκη. Τι να κρίνω τον Τσιόδρα; Αν μας λέει με αρκετά πράο και γαλήνιο ύφος τα νούμερα; Σα γιατρός που ξέρω τι κάνει; Όχι εγώ, ο οποιοσδήποτε.