Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
Red Garland έγραψε:Ο Μάρκος ο Πόλος είναι καλύτερος από το Game of Thrones IMHO, ναι μεν το παντεσπάνι είναι ίδιο αλλά η γέμιση και η σαντιγύ από πάνω αλλάζουν τη γευστική εμπειρία, μακράν. Στα συν του το γεγονός ότι δεν έχει 500 παράλληλες ιστορίες, με 5-6 διαφορετικές γλώσσες, 3.000 διαφορετικούς χαρακτήρες, 8 καντάρια μεταφυσική και περίπλοκα οικογενειακά δέντρα. "Με λένε Γκρέϊτ Καν και έχω παππού τον Τζένγκις Χαν", τέλος. :rtfm:
Απλή και δεμένη ιστορία, με ωραία ατμοσφαιρικά πλάνα η οποία ολοκληρώνεται(σε αντίθεση με το GOT που σέρνει αιώνες η ιστορία). Σε πολύ λίγες στιγμές φαίνεται λίγο "φθηνό" στην εκτέλεση αλλά δεν επηρρεάζεται το όλο αποτέλεσμα.

2 στα 2 με έφτιαξες γαρλανδ! :metalo:

Εξαιρετικός ο Πολος όπως και ο Πικι Μπλαϊντερ που είχες προτείνει πιο παλιά. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#62442 Είδα επιτέλους και τους 3 κύκλους του Suits (τον 4ο τον άφησα για την ώρα) και ήταν πολύ καλό!
Μπορείτε να μου πείτε κάποια άλλη καλή σειρά έτσι χωρίς σκοτώματα;
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
g8777 έγραψε:Cosmonaut ασκωτοματες ζητησες, ασκοτωματες θα λαβεις:
Εικόνα

Εικόνα

:iconcool:

I don't always agree with what I say...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#62833 Επιτέλους ρε πούστη μου! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! :protest: Αι στα διάλα με την κωλοσειρά. Επιτέλους δικαίωση. :protest:
Άπειρες διαφωνίες και καυγάδες με φίλους κολλημένους με το lost για το αν η σειρά είχε κάποιο νόημα, αν όλα ήταν τόσο μελετημένα και μπζαγμένα, και φυσικά αν το τέλος της σειράς το είχαν γράψει από την αρχή της (όπως υποστήριζαν κάποιοι).

o Nick Santora συγγραφέας του Prison Break και του Scorpion, παραδέχτηκε ωμά, ξάστερα και καθαρά αυτό που όλοι πιστεύαμε: Ότι κανείς από τους σεναριογράφους δεν είχε καμία ιδέα πως ακριβώς θα μαζέψουν την |λογοκρισία| που έφτιαξαν!

Nick Santora: Είχαμε μια έκφραση στο χώρο (σ. εννοεί μετά το λοστ) και ήταν «Όχι πολικές αρκούδες!», το οποίο ήταν μια ευθεία αναφορά στο Lost. Έχω φίλους που έγραφαν σενάρια στο Lost, δε μπορώ να σας πω ποιοι είναι. Βλέπαμε football με τον έναν από αυτούς και του έλεγα πόσο μου αρέσει η σειρά, του λέω: «Πώς θα καταφέρετε να το μαζέψετε όλο αυτό;». Με κοίταξε και μου είπε: «Δεν θα το μαζέψουμε!». Και του κάνω «Τι εννοείς δε θα το μαζέψετε;» Μου είπε, «Κυριολεκτικά, σκεφτόμαστε την πιο περίεργη |λογοκρισία| και τη γράφουμε. Και δεν πρόκειται να την μαζέψουμε ποτέ!». Τον κοίταξα και του είπα «Αυτό είναι μεγάλη ψωλιά!(σ. είπε bullshit) Γαμάτε το κοινό σας!» Θα ήθελα να σας κάνω μήνυση για λογαριασμό του κάθε ενός που έχει δει Lost όλα αυτά τα χρόνια! H Nina Hartley έχει παίξει λιγότερες |λογοκρισία| στον κόσμο από ό,τι εσείς στους θεατές του Lost!

http://luben.tv/nihilpop/popstream/48597/
Άβαταρ μέλους
By avel
#62851 Μα τι εννοείς "επιτελους";

Παλιος φαν της σειρας εδω, και ηταν γενικα γνωστο οτι τα περισσοτερα ήταν make up as we go along.... Αφου σε καποια φαση δεν γνωριζαν ποσες σεζον εχουν ακομα, ενω ειχαν και απωλειες σε δυο ηθοποιους που απελυσαν λογω DUI.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#62862 Αυτό που γράφω στην πρώτη παράγραφο.
Πολλοί υποστήριζαν ότι όλα ήταν μελετημένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Και ότι υπήρχε επιστημονικό υπόβαθρό από πίσω κλπ κλπ
Θυμάμαι ένας φίλος μετά από κάθε επεισόδιο λοστ, έμπαινε σε καμιά δεκαριά φόρουμς και μας έδειχνε αναλύσεις επι αναλύσεων του τι σημαίνει η αντίστροφη μέτρηση, τα ιερογλυφικά, ο καπνός, η κλανιά του Σόγιερ κλπ κλπ. Γιατί έγινε το ένα, γιατί έγινε το άλλο.

Τελικά ήταν μια |λογοκρισία| και μισή, που ενώ στην αρχή ξεκίνησε ωραία και φαινόταν ότι "κάπου πηγαίνει", εξελίχθηκε σε διαγωνισμό brain farts ανάμεσα στους σεναριογράφους της σειράς.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Bayern7 έγραψε:Αυτό που γράφω στην πρώτη παράγραφο.
Πολλοί υποστήριζαν ότι όλα ήταν μελετημένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Και ότι υπήρχε επιστημονικό υπόβαθρό από πίσω κλπ κλπ
Θυμάμαι ένας φίλος μετά από κάθε επεισόδιο λοστ, έμπαινε σε καμιά δεκαριά φόρουμς και μας έδειχνε αναλύσεις επι αναλύσεων του τι σημαίνει η αντίστροφη μέτρηση, τα ιερογλυφικά, ο καπνός, η κλανιά του Σόγιερ κλπ κλπ. Γιατί έγινε το ένα, γιατί έγινε το άλλο.

Τελικά ήταν μια |λογοκρισία| και μισή, που ενώ στην αρχή ξεκίνησε ωραία και φαινόταν ότι "κάπου πηγαίνει", εξελίχθηκε σε διαγωνισμό brain farts ανάμεσα στους σεναριογράφους της σειράς.

εχω κ εγω εναν τετοιο φιλο....
λιγο πιο μετα θα παω απο το σπιτι του... να φανει σαν ατυχημα
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
#62993 Μόλις τέλειωσα τις 3 σεζόν του Σπάρτακου, έχει μείνει και το Gods of the Arena. Αν και οι δυο πρώτες σεζόν ηταν καλές, η τρίτη είχε αρχίσει να κουράζει λίγο...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
KWSN-Men έγραψε:Kαι τις κατηγορίες αυτές τις έκανε σεναριογράφος του... Prison Break?

Το Prison Break το έγραψε για μια σεζον.
Οταν έκανε τρέλα νούμερα, επέμενε το κανάλι για τις υπόλοιπες σεζον.

I don't always agree with what I say...