Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#623026 Ναι, πιο αργή από την 3η που ήταν κορυφαία, αλλά μάλλον αυτό γίνεται επειδή πάνε να στήσουν αυτά που έρχονται. Πολύ καλή όπως και να έχει.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#623102 Μολις μπηκα δευτερη εγω, παραδοξως μου ειχε ξεφυγει. Αν εχετε ορεξη για τετοια, παιξτε mass effect trilogy με ολα τα dlc πανω, ακομα και στο λαπτοπ του οτσο θα τρεχει, το πρωτο τουλαχιστον. Ειναι πολυ πιθανον οι παραγωγοι σκηνοθετες δημιουργοι κλπ του expanse να ειναι φανατικοι, μοιαζουν αδιανοητα πολυ σε καποια πραγματα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#623108 Είδα στο Amazon τη σειρά Treadstone που βασίζεται στον κόσμο του Jason Bourne.
Καλό αλλά όχι σπουδαίο. Το χειρότερο είναι το τέλος που σε φτιάχνει, σε φτιάχνει και εκεί που περιμένεις να δοθεί μια λύση αφήνει όλα τα βασικά θέματα στον αέρα, cliff hanger που λέμε. Περιμένουμε την επόμενη σαιζόν.
Άβαταρ μέλους
By otso
#623160
Chris έγραψε:Μολις μπηκα δευτερη εγω, παραδοξως μου ειχε ξεφυγει. Αν εχετε ορεξη για τετοια, παιξτε mass effect trilogy με ολα τα dlc πανω, ακομα και στο λαπτοπ του οτσο θα τρεχει, το πρωτο τουλαχιστον. Ειναι πολυ πιθανον οι παραγωγοι σκηνοθετες δημιουργοι κλπ του expanse να ειναι φανατικοι, μοιαζουν αδιανοητα πολυ σε καποια πραγματα


εμεις οι παλιες καραβανες εχουμε μεινει στο elite
Άβαταρ μέλους
By melos86
#623167
kubiak έγραψε:
melos86 έγραψε:Για τους φαν του Star Wars ξεκινησε το The Mandalorian!
Πρωτο επισοδειο αρκετα καλο... Μενει να δουμε τη συνεχεια!
Το συνέχισες;
Το είδε κανείς άλλος;
Σχόλια;

Ναι το ειδα ολο! Για τους φαν του star wars ειναι ενα ωραιο ορεκτικουλι...
Εχει πλοκη, εχει σεναριο αλλα μου φανηκαν αρκετα μικρα τα επεισοδια! Περιμενουμε απο οτι ειχα διαβασει αλλες 2-3 σειρες απο την disney στο ιδιο μοτιβο!
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#624107 Θέλω να πω δυο λόγια -και πάλι- γι' αυτό τον υπέροχο δημιουργό, τον David Simon, που έχει καταφέρει και πείθει τα μεγάλα στούντιο για τις δύσκολες κοινωνικές σειρές που γράφει, με τόση αφοσίωση και τόση πιστότητα. Γιατί καμία σειρά του (μικρή ή μεγάλη) δεν ήταν "εύκολη" ή πιασάρικη, κι όσοι τις έχουμε δει μία προς μία το επιβεβαιώνουμε αυτό, αλλά είμαστε και ευτυχείς που μπήκαμε στον σχεδόν αληθινό κόσμο τους. Wire, Generation Kill, Treme, Show me a hero και εσχάτως το υπέροχο και συγκινητικό Deuce, το οποίο μόλις ολοκλήρωσα.

Μοναδική αναπαράσταση εποχής/τοποθεσίας, δεμένοι χαρακτήρες, τολμηρό σενάριο, αργή εξέλιξη (κόντρα σε ό,τι επιτάσσει το είδος) είναι τα χαρακτηριστικά του σε κάθε του σειρά. Και φυσικά, στις περισσότερες από αυτές στο πλευρό του ο πολύς (και αγαπημένος μου συγγραφέας) George Pelecanos. Εξαιρετικό δίδυμο.

Από τον Simon θα δούμε σε λίγους μήνες την ολοκαίνουρια μίνι σειρά The plot against America, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Philip Roth. Μαζί με τον Pelecanos ετοιμάζουν νέα πολεμική μίνι σειρά που αφορά στα αμερικανικά στρατεύματα στον ισπανικό εμφύλιο. Αναμένουμε με αγωνία, όσο χωνεύει μέσα μας το Deuce (θα μου λείψει!)
Άβαταρ μέλους
By sargus
#624122 Τι ωραίο πόστ!
Μου θύμισες σειρές που ήθελα να δω και πάντα το άφηνα για να είμαι σε καλύτερη φάση και να τις απολαύσω! Νομίζω και εγώ ότι ο συγκεκριμένος μόνο διαμάντια φτιάχνει.
Άβαταρ μέλους
By rafi
#624128 Μετά από πολλά χρόνια αποχής από το σπορ, όχι ότι είχα δει και τίποτα ιδιαίτερο (lost, weeds, bob, και μερικές μίνι σειρές, 4 σεζον sopranos δεν έχω εμπειρία δλδ), τελείωσα το gomorra.
Απίστευτη σειρά, ευχαριστώ τον jarnot για τα εξαιρετικά ριβιού που με έκαναν να το ξεκινήσω. Κάποιο ρόλο έπαιξε και η επίσκεψη μου στη Νάπολη βέβαια.
Στην κορυφή της δικής μου λίστας μαζί φυσικά με το αξεπέραστο band of brothers.

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#624135
rafi έγραψε:Μετά από πολλά χρόνια αποχής από το σπορ, όχι ότι είχα δει και τίποτα ιδιαίτερο (lost, weeds, bob, και μερικές μίνι σειρές, 4 σεζον sopranos δεν έχω εμπειρία δλδ), τελείωσα το gomorra.
Απίστευτη σειρά, ευχαριστώ τον jarnot για τα εξαιρετικά ριβιού που με έκαναν να το ξεκινήσω. Κάποιο ρόλο έπαιξε και η επίσκεψη μου στη Νάπολη βέβαια.
Στην κορυφή της δικής μου λίστας μαζί φυσικά με το αξεπέραστο band of brothers.

.
Τη σειρά δεν την έχω δει, αλλά η ταινία ήταν πολύ καλή :hmmm: Μάλλον πρέπει να την ξεκινήσω
Άβαταρ μέλους
By pro
#624160 Σε κορυφή λίστας δεν θα το έβαζα, αλλά σίγουρα είναι μια πολύ καλή σειρά - την είχα προτείνει κι εγώ παλιότερα. Σε όποιον άρεσε μπορεί να συνεχίσει με suburra, είναι αντίστοιχη φάση στα περίχωρα / παράλια της Ρώμης.

Deuce έχω δει πρώτο κύκλο και ήταν πολύ καλό επίσης. Η βλακεία είναι ότι το μαγαζί που ψωνίζω δεν έχει τους επόμενους. Ίσως πάω σε κανένα εμπορικό :ninja:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#624213
rafi έγραψε:Κάποιο ρόλο έπαιξε και η επίσκεψη μου στη Νάπολη βέβαια.

Χαχ, ακριβώς το ίδιο, μόνο που πήγα στα μισά της σειράς. Κάθε φορά που γκάζωνε σκουτεράκι στα στενά του ιστορικού κέντρου, νόμιζα ότι θα μου την πέσουν οι συμμορίες του Τζεννάρο ή του Έντσο :innocent:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#624416 Ξεκίνησε το Picard της οικογένειας Star trek με τον γνωστό Jean Luc Picard (Patrick Stewart). Κάθε Παρασκευή.
Μοιάζει υποσχόμενο. Πάντως όταν ο ηθοποιός είναι καλός είναι αλλιώς, χαίρεσαι να τον βλέπεις κι ας είναι γεροντάκι.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#624434
sknipper έγραψε:Ξεκίνησε το Picard της οικογένειας Star trek με τον γνωστό Jean Luc Picard (Patrick Stewart). Κάθε Παρασκευή.
Μοιάζει υποσχόμενο. Πάντως όταν ο ηθοποιός είναι καλός είναι αλλιώς, χαίρεσαι να τον βλέπεις κι ας είναι γεροντάκι.


Το είδα χθες βράδυ ....

Συγκίνηση λέμε... θυμαμαι νάναι πρωτοχρονιά και να ξεκινάει ο Αντ1 να εκπέμπει κάπου το ~90 και να βάζει διπλό επεισόδιο σταρ Τρεκ next generation που δεν το ειχα ξαναδεί κι να μου έχουν πέσει τα σαγόνια κάτω....