Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#621206 Σε καταλαβαίνω dimitrisB, κατά καιρούς κάνουμε τραπέζια από 8 ατομα- 4 ζευγάρια η κάτι ανάλογο. Έχουμε κάνει και για 40!!! Με συμμαθητές από το γυμνάσιο και το ΕΜΠ. γείτονες από την πολυκατοικία κλπ. Η σύζυγος το κάνει κέφι και έτσι στήνουμε ξεστηνουμε τραπέζια κλπ μαζί. Μαγειρεύει μόνη και στολίζει κάθε φορά διαφορετικά.
Μας ανταποδίδουν αρκετοί αλλά δεν περιμένουμε κάτι ανάλογο από κάποιο ζευγάρι που δεν έχει χώρο να το κάνει. Τώρα, είναι και το οικονομικό, αλλά το κόστος του φαγητού είναι το λιγότερο. Δεν έχουμε και τα παιδιά πλέον οπότε δεν μας δεσμεύει ο χρόνος προετοιμασίας και μαζέματος.
Χαιρόμαστε να έρχονται φίλοι στο σπίτι γιατί σε μαγαζιά έξω υπάρχουν δεσμεύσεις χώρου και ποιότητας συν το κόστος που δεν συγκρίνονται.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#621218
Άβαταρ μέλους
By Chris
#621222 Ασε μας ρε καμπαλα που θα μαγειρευω μια ωρα για τηγανητες πατατες. Δεν παιρνω απο τα μακντοναλτς καλυτερα. Για να μην πω για το εγκλημα να τσιγαρισει κρεμμυδακια πιπεριες και να τα πεταξει. Φαγητα για ινστραγκραμ (εχει βαλει σλοου μοσιον να κοβει τις πατατες ο αστειος) και αμερικανους που μαλωνουν ποιος πετυχαινει καλυτερα το μακ εν τσιζ. Ιταλιακια με εκανες με αυτο το βιντεακι. Ανεβασε μου ενα με μυστικα για σουτζουκακια να σε παραδεχτω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#621237
Chris έγραψε:Ασε μας ρε καμπαλα που θα μαγειρευω μια ωρα για τηγανητες πατατες. Δεν παιρνω απο τα μακντοναλτς καλυτερα. Για να μην πω για το εγκλημα να τσιγαρισει κρεμμυδακια πιπεριες και να τα πεταξει. Φαγητα για ινστραγκραμ (εχει βαλει σλοου μοσιον να κοβει τις πατατες ο αστειος) και αμερικανους που μαλωνουν ποιος πετυχαινει καλυτερα το μακ εν τσιζ. Ιταλιακια με εκανες με αυτο το βιντεακι. Ανεβασε μου ενα με μυστικα για σουτζουκακια να σε παραδεχτω.
ΔΕΝ είναι όλες οι τηγανητές πατάτες ίδιες.
Όχι ότι συμφωνώ με το βίντεο αλλά παίζουν πατάτες καλύτερες και από σουτζουκάκια.

Btw το μυστικό είναι λιπαρός κιμάς και αρκετό ψωμί

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#623189

δε μπορεί να είναι τόσο ηλίθια :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#623552 Απο εδώ --> viewtopic.php?p=623525#p623525 και συγκεκριμένα :
Asimov έγραψε:εεπ με 16 ευρώ το άτομο παίρνεις το καλυτεροτερο κετερινγκ στο γαλαξία

Μιά κοπή πίτας με καλό μπουφέ, στοιχίζει περί τα 12€/άτομο max (εφόσον έχουμε >50 άτομα), συμπεριλαμβανομένου εξοπλισμού-προσωπικού (όχι τραπεζοκαθίσματα, αφού συνήθως είναι μπουφές, αλλά ρεσώ-σερβίτσια κλπ) : https://www.cateringcatering.gr/caterin ... F%8E%CE%BD
Η συγκεκριμένη εταιρεία μάλιστα, είναι και απ΄ τις ακριβές του χώρου, αλλά είπα να κάνω μία ενημέρωση.... έτσι, "εγκυκλοπαιδικά" βρε αδερφέ ! :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#623613 Σκέψου τώρα ότι σε ένα τμήμα που εφημερεύω θέλουν να κόψουν πίτα εδώ στα Γιάννενα σε μαγαζί και η χρέωση είναι 18€ το άτομο για μια σαλάτα και φλογέρες ανά 4 άτομα, μία μερίδα κοντοσούβλι και με ελεύθερα ποτά(αναψυκτικά, μπύρες, χύμα κρασί). +2€ λέει για την βασιλόπιτα. Μάλλον τους έχουν πιάσει κωτσους

< Note >