https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
otso έγραψε:g8777 περα απο την πλακα , καπνιζεις; περιστασιακα καποιο καλο τσιγαρο καπνο η πουρο μετα απο καλο φαγητο γλυκο ,η το μηχανικα κανα 2 πακετα την μερα; Δεν ειναι υποχρεωτικο να απαντησεις.

saxon_747 έγραψε:Καπνίζει περιστασιακά 2 πακέτα Κάμελ την ημέρα. Ότι άλλο σου πει είναι ψέμα.
g8777 έγραψε:Μάλλον θα τρελλαθουμε όμως. Είναι ο ορισμός της ρουφιανιας. Και το ξεφτιλικι είναι ότι είσαι τόσο μηδέν ως πολίτης, τόσο ραγιάς, που το πατσαβουρι ελληνικό κράτος αφενός σου επιστρέφει στα μούτρα την αρμοδιότητα που εσύ του έχεις αναθέσει, αφετέρου ( μιας και κατά βάθος όλοι ξέρουμε τί σκουπίδι είναι ο νεοέλληνας ) αισθάνεσαι και περήφανος που ασκείς μια ψευδοεξουσια στον συμπολίτη σου. Της πλάκας ιστορία λαός κύριε Νίκο Παππά μου.
Α, επειδή από κατανόηση κειμένου το πετρολχεντζ είναι ολίγον τί πίσω, εννοείται ότι είμαι κατά του καπνίσματος σε δημόσιο χώρο.![]()
Όπως και τών πολεοδομικών παραβάσεων.
Όπως και στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Όπως καί στην έκδοση αποδείξεων.
Σύντομα θα υπάρχει ένα 4ψηφιο και για αυτά.Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλιώς ρουφιάνος είναι και αυτός που παίρνει την αστυνομία γιατί του κλέβουν το αμάξι.
Μέχρι να ποινικοποιηθεί με ποινή φυλάκισης το κάπνισμα βρες άλλο παράδειγμα, αυτό είναι άστοχο.
markvag έγραψε:otso έγραψε:g8777 περα απο την πλακα , καπνιζεις; περιστασιακα καποιο καλο τσιγαρο καπνο η πουρο μετα απο καλο φαγητο γλυκο ,η το μηχανικα κανα 2 πακετα την μερα; Δεν ειναι υποχρεωτικο να απαντησεις.
Ένα θα σας πω κύριε ότσο μου, η φωτογραφία παρακάτω είναι από το δέντρο στο σαλόνι του
Δύο μέρες μετά το δέντρο έγινε καπνός...![]()

otso έγραψε:markvag έγραψε:otso έγραψε:g8777 περα απο την πλακα , καπνιζεις; περιστασιακα καποιο καλο τσιγαρο καπνο η πουρο μετα απο καλο φαγητο γλυκο ,η το μηχανικα κανα 2 πακετα την μερα; Δεν ειναι υποχρεωτικο να απαντησεις.
Ένα θα σας πω κύριε ότσο μου, η φωτογραφία παρακάτω είναι από το δέντρο στο σαλόνι του
ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ κυρ ΜΑΡΚΟ καποιο μερα θα ηθελα να ανοιξω ενα τοπικ και να γινει σοβαρη συζητηση επ αυτου .
Παντως ο g με τα σκληρα12ωρα που δουλευει μαλλον δεν του επιτρεπει η φυση της δουλειας να ειναι χαλαρος μονο σε τιποτα γιορτες αν και ουτε αυτο πιστευω μιας και εχει μεγαλωσει και εμπεδωσει βαθια μεσα του μικροαστικες συνηθειες και προληψεις.
g8777 έγραψε:Μπορείς να το καλέσεις. Όπως και εγώ για όσους έχουν τορρεντ client στο PC τους / στριμαρουν αθλητικά / πετάνε κροτίδες / φοράνε μαϊμού ρούχα. Εκτός και αν έχουμε κάποιον Ασπιλο αναμεσα μας, καταλαβαίνεις ότι η πρακτική αυτή όχι απλά είναι ατελέσφορη αλλά καλλιεργεί την κουλτούρα του μαυροκουκουλακη. Θα μου πεις βέβαια ότι δεν είναι έτσι, ο σπόρος θέλει και το κατάλληλο χώμα. Και θα έχεις δίκιο.

g8777 έγραψε:Όπως και τών πολεοδομικών παραβάσεων.
...
Σύντομα θα υπάρχει ένα 4ψηφιο και για αυτά.
)
g8777 έγραψε:Μάλλον θα τρελλαθουμε όμως. Είναι ο ορισμός της ρουφιανιας. Και το ξεφτιλικι είναι ότι είσαι τόσο μηδέν ως πολίτης, τόσο ραγιάς, που το πατσαβουρι ελληνικό κράτος αφενός σου επιστρέφει στα μούτρα την αρμοδιότητα που εσύ του έχεις αναθέσει, αφετέρου ( μιας και κατά βάθος όλοι ξέρουμε τί σκουπίδι είναι ο νεοέλληνας ) αισθάνεσαι και περήφανος που ασκείς μια ψευδοεξουσια στον συμπολίτη σου. Της πλάκας ιστορία λαός κύριε Νίκο Παππά μου.
Α, επειδή από κατανόηση κειμένου το πετρολχεντζ είναι ολίγον τί πίσω, εννοείται ότι είμαι κατά του καπνίσματος σε δημόσιο χώρο.![]()
Όπως και τών πολεοδομικών παραβάσεων.
Όπως και στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Όπως καί στην έκδοση αποδείξεων.
Σύντομα θα υπάρχει ένα 4ψηφιο και για αυτά.Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλιώς ρουφιάνος είναι και αυτός που παίρνει την αστυνομία γιατί του κλέβουν το αμάξι.
Μέχρι να ποινικοποιηθεί με ποινή φυλάκισης το κάπνισμα βρες άλλο παράδειγμα, αυτό είναι άστοχο.
Νίκος Παππάς έγραψε:Τετραψηφιοι παντου και για τα παντα φιλε
Νίκος Παππάς έγραψε:
Τετραψηφιοι παντου και για τα παντα
g8777 έγραψε:otso έγραψε:markvag έγραψε:otso έγραψε:g8777 περα απο την πλακα , καπνιζεις; περιστασιακα καποιο καλο τσιγαρο καπνο η πουρο μετα απο καλο φαγητο γλυκο ,η το μηχανικα κανα 2 πακετα την μερα; Δεν ειναι υποχρεωτικο να απαντησεις.
ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ κυρ ΜΑΡΚΟ καποιο μερα θα ηθελα να ανοιξω ενα τοπικ και να γινει σοβαρη συζητηση επ αυτου .
Παντως ο g με τα σκληρα12ωρα που δουλευει μαλλον δεν του επιτρεπει η φυση της δουλειας να ειναι χαλαρος μονο σε τιποτα γιορτες αν και ουτε αυτο πιστευω μιας και εχει μεγαλωσει και εμπεδωσει βαθια μεσα του μικροαστικες συνηθειες και προληψεις.
Ρε σατανά οτσο αν μου πεις καί τι χρώμα σωβρακο φοράω αυτή την στιγμή θα υποψιαστώ ότι είσαι η γυναίκα μου.

markvag έγραψε:Είναι μία πολύ λεπτή γραμμή αυτή που χωρίζει το ρουφιανιλίκι από τη σωστή συμπεριφορά. Κι εγώ το θεωρώ τραβηγμένο το να θεωρούμε ρουφιανιλίκι την κλήση της αστυνομίας για κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους, δεδομένου του ότι αυτή η πράξη (το κάπνισμα) έχει αρνητικές συνέπειες σε όλους τους υπόλοιπους. Αν ήταν κάτι που επηρέαζε μόνο αυτόν που το κάνει, προσωπικά στα @@ μου, αλλά το κάπνισμα, όπως πχ το παρκάρισμα σε ράμπα αναπήρων, επηρεάζει και τρίτους, που συχνά δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιδράσουν.
Ναι, είναι δουλειά του κράτους να το ελέγξει, αλλά δεν γίνεται το κράτος να είναι παντού. Αν υπήρχε ένας αστυνομικός σε κάθε καφετέρια και ταβέρνα νομίζω πως δεν θα μας άρεσε... Αντίστοιχα, είναι δουλειά του κράτους να ελέγχει το παράνομο παρκάρισμα, αλλά πολύ άνετα παίρνω τηλέφωνο την τροχαία για τον παπάρα που έχει πετάξει το ρημάδι του στη μέση του δρόμου και έχει φύγει, κλείνοντας 10 αυτοκίνητα...
Απλά είχαμε συνηθίσει να είναι διαφορετικά τα πράγματα, γιατί μια ζωή ακούγαμε τη μικρή μειοψηφία του ιταλάκια (και κάθε ιταλάκια) που θεωρεί δικαίωμά του να χέζει (μεταφορικά, κάποιες φορές και κυριολεκτικά) στο χωράφι του γείτονα και κανένας να μην τον πειράζει. Και αφήναμε αυτή τη μικρή μειοψηφία φωνακλάδων να κάνει κουμάντο. Τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο και στην πολιτική μας ζωή. Δυστυχώς, πολιτικά, οι ίδιοι φωνακλάδες παπαρολόγοι κάνουν κουμάντο, ας κάνουμε τουλάχιστον ένα κλικ καλύτερη την καθημερινότητά μας. Και όποιος συνεχίζει να θέλει να καπνίσει, να το κάνει ελεύθερα, αρκεί να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους που δεν θέλουν καρκίνο στα πνευμόνια τους.
Και καιρός είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε αυτή την κωλοχώρα να μάθουμε να σεβόμαστε στοιχειωδώς τον διπλανό μας, χωρίς να μας το επιβάλλει ένας αστυνόμος με το μπλοκάκι.

Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]