Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#617940 Έχω αυτό εδώ και 3 μέρες. Απλά και αντικειμενικά :shifty: το καλύτερο super mini της αγοράς αυτή τη στιγμή. Ναι δεν καθόλου φθηνό αλλά ότι πληρώσεις παίρνεις.

1.2 puretech 100hp manual Allure plus

Εικόνα

Εικόνα

(κόστος αυτού του φανταστικού χρώματος: 650€ :vava: )

< >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#617985 Λεντ φοβάμαι πως δεν έχει μπροστά.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#618083 Οντως δεν εχει. Ειναι allure και το allure παιρνει μονο τα eco led ως εξτρα (260€ νομίζω).

Οπου eco led υποψιαζομαι ειναι απλα λαμπες led σε φαναρια με κατοπτρα (οπως του Leon) και οχι full led με προτζεκτορες που εχουν μονο τα gt-line.

Οπως και να χει το αμαξακι ειναι ακρως εντυπωσιακο. Οχι τοσο στο δρομο οσο στο γενικοτερο refinement. Φοβερα υλικα, ποιοτητα συναρμογης και ηχομονωση. Κανει το Leon να δειχνει τενεκες. Ειδικα οι διαφορες στις πισω πορτες ειναι σα να συγκρινεις Atos με 5αρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#618105 Διαβάζω πάντως ότι οδηγικά είναι πίσω τόσο από το Fiesta, όσο και από το νέο Clio.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#618106 Ναι...Και σε χώρους υστερεί.Εγω που το είδα στην έκθεση το βρήκα πολυ στενό πίσω.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#618126 Ειναι αρκετα ξεκαθαρο οτι παει να χτυπησει το Α1 οποτε οδηγικα ειναι εντελως εστιασμενο στην ανεση. Παρολα αυτα εχει στοιχεια που ειναι αρκετα πανω απ το μεσο ορο. Τοσο το τιμονι του οσο και και το κιβωτιο πχ ειναι πολυ πολυ καλα. Κατι χρεπια τυπου Πολο ας πουμε τα κατουραει σε καθε πιθανο τομεα.

Αν επρεπε να του βρω σοβαρο φαουλ αυτο θα ηταν για αλλη μια φορα το ui του infotainment. Ολα τα χουν φτιαξει αυτο δε μπορουν να το φτιαξουν με τπτ στην Πεζω. Τωρα μαλιστα για καποιο αδιανοητο λογο δεν υπαρχει και homescreen. Τουλαχιστον εγω 3 μερες που το χω δεν εχω καταφερει να τη βρω. Παιζουν μονο τα shortcuts στα piano buttons. Γενικα ειναι κριμα να μην εχει ενα σοβαρο και πληρες sw γιατι εχει οθοναρα και με φοβερη αναλυση.

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#618127 Ταμπλό για αντιγραφή από όλους τους κατασκευαστές. Ότι πιο σύγχρονο και όμορφο υπάρχει.
Εξωτερικά όμως δεν μου λέει τίποτα το ιδιαίτερο. Στο αμάξωμα του C3 προσαρμοσαν τα οικογενειακά χαρακτηριστικά τους.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#618164
Deleted User 1 έγραψε:Οντως δεν εχει. Ειναι allure και το allure παιρνει μονο τα eco led ως εξτρα (260€ νομίζω).

Οπου eco led υποψιαζομαι ειναι απλα λαμπες led σε φαναρια με κατοπτρα (οπως του Leon) και οχι full led με προτζεκτορες που εχουν μονο τα gt-line.

Τι εννοείς σαν του Leon?Τα LED του Leon είναι κανονικά δεν έχουν κάτοπτρα.
Στο 208 τα βάζουν στην αντιπροσωπεια δλδ ,τα "απλά" LED?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#618169 Τα led του Leon είναι με κάτοπτρα. Από συγκεκριμένες γωνίες φαίνονται και οι "λάμπες" smd.

Απ' ότι έχω παρατηρήσει παίζουν 2-3 διαφορετικές υλοποιήσεις στο θέμα led. Μία είναι αυτή με τα κάτοπτρα που απλά το φανάρι έχει "λάμπα" led και μία αυτή με τους προτζέκτορες που μετά χωρίζονται κι αυτά σε απλά/matrix κτλ. Προφανώς και η βασική διαφορά είναι το κόστος γι' αυτό και περιπτώσεις με κάτοπτρα τις βλέπεις ως standard σε κάποια μοντέλα (πχ νέο Q3) ή με χαμηλό κόστος Leon/Civic/208 και άλλες περιπτώσεις τις βλέπεις κυρίως ως έξτρα και με αυξημένο κόστος (πχ BMW).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#618171 Tα eco led μπαίνουν στο e-208 από ότι βλέπω και φαίνεται να έχουν προτζέκτορα:
Εικόνα

Στο Leοn τι εννοείς; Αυτό που βλέπουμε είναι κατευθείαν το smd;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#618175 Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος αυτά στο e-208 είναι τα full led που πράγματι είναι με προτζέκτορα και τα έχουν στάνταρ μόνο τα gt-line. Αν δεις τον κατάλογο του 208 θα δεις ότι σε όλες τις εκδόσεις πλην gt-line μπορείς να βάλεις τα eco led και όχι τα full led. Οπότε απ' ότι αντιλαμβάνομαι τα διαφοροποιεί.

Eco led option:

Εμπρός προβολείς Eco LED με αυτόματη ενεργοποίηση (Autolight)  WV70 7,43 195,62 250,0

Full led (διαθέσιμα μόνο στη gt-line ως στανταρ):

Προβολείς 'PEUGEOT Full LED Technology' με αυτόματη ρύθμιση του ύψους της δέσμης και φωτεινή
υπογραφή PEUGEOT &
High Beam Assist (αυτόματη εναλλαγή μεσαίας-μεγάλης σκάλας προβολέων)
 WV63 0,00 0,00 0,0


Σε ότι αφορά το Leon τα τετραγωνάκια που φαίνονται είναι καθρεφτάκια και αν κοιτάξεις μέσα τους και προς τα κάτω, φαίνονται κανονικά τα smd. Αντίστοιχα είναι των Honda απ' ότι έχω δει και του νέου Q3.
Άβαταρ μέλους
By kouladi
#618229 Όλα ωραία και καλά... θα πουλήσει τρομερά στο αντρικό κοινό πιστεύω... αλλά με τις κοπελίτσες τί γίνεται; Αυτό που εμείς λέμε τολμηρό αυτές το λένε καγκούρικο, δεν θα χάσει πωλήσεις η Peugeot από εκεί; Έβλεπα ουκ ολίγες να μπαίνουν μέσα στην έκθεση και είχαν μια έκφραση «ωχ στο αμάξι του Ρόμποκοπ μπήκα»
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#618232 Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.....

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#618240
kouladi έγραψε:Όλα ωραία και καλά... θα πουλήσει τρομερά στο αντρικό κοινό πιστεύω... αλλά με τις κοπελίτσες τί γίνεται; Αυτό που εμείς λέμε τολμηρό αυτές το λένε καγκούρικο, δεν θα χάσει πωλήσεις η Peugeot από εκεί; Έβλεπα ουκ ολίγες να μπαίνουν μέσα στην έκθεση και είχαν μια έκφραση «ωχ στο αμάξι του Ρόμποκοπ μπήκα»


οι περισσότερες γυναίκες πάνε στα κλασσικά Micra-Yaris ....σε αυτά μάθανε, αυτά εμπιστεύονται, αυτά προτιμούν. :innocent:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#618244 Η δικιά μου πάντως ξετρελάθηκε γιατί της το χα δώσει για 2 μέρες και έψαχνε παράλληλα να δει πόσο πιάνει στο car ο τενεκές το Jazz της.