Forum για τους Ελληνικους Αγώνες
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#609381 Το Σαββατοκυριακο θα γινουν ο τριτος αγωνας το πρωταθληματος ταχυτητας και ατομικης χρονομετρησης στα Μεγαρα.
52 συμμετοχες στην ταχυτητα:
https://docs.wixstatic.com/ugd/b734e4_c3be6fe7a74f4114a8d11026a119d3fc.pdf

και 23 συμμετοχες στην ατομικη χρονομετρηση
https://docs.wixstatic.com/ugd/b734e4_0277e4636ac044ab9c4375206ebe4a0e.pdf¨

Αν ο καιρος ειναι καλος, αξιζει μια βολτα στα Μεγαρα, θα εχει καλο θεαμα. Αν ο καιρος δεν ειναι καλος, μπορει να εχει ακομα καλυτερο θεαμα... :lol:

Εγω δεν θα ειμαι, το ετοιμαζω για Ν2 με προοπτικη να κυνηγησω θεσεις πλεον, οχι μονο τη συμμετοχη. Καλως εχοντων των πραγματων θα μπω πιστα απο του χρονου παλι.

Περισσοτερα στο site της λεσχης:
https://www.ellada-racingclub.com/
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#613330 Εχουν ανεβει 2 βιντεο στο youtube με ολον τον αγωνα, HTTC και ταχυτητα. Σε δυο μερη:
1ο μερος


2ο μερος


Ειναι ψιλομεγαλα τα βιντεακια και με μεγαλα κενα γιατι ηταν live streaming αλλα για οποιον θελει να ριξει μια ματια, κανουν.
Καπου στο 50' στο δευτερο βιντεο ξεκιναει η Ν/Α που ειχε συναγωνισμο, στο 2:43' ειναι τα ιστορικα με μερικα ομορφα αυτοκινητα και στο 4:36' ειναι η Saloon με Lamborghini, Escort MK2 με μοτερ Μ5, Civic και Audi A3 ολα τερατα.
Εχει και το ενιαιο οπου κι εκει εμαθα οτι υπηρχε συναγωνισμος και υπηρχαν και "επαφες" (καλα αυτοι νομιζεις οτι τα χουν για πεταμα τα Skoda, μονο εκει βλεπεις τοσα χτυπηματα), αλλα δεν το παρακολουθησα, για να ειμαι ειλικρινεις το ψιλοβαριεμαι το ενιαιο.... :sleep:
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#617934 Τελευταιος αγωνας ταχυτητας για φετος με ρεκορ συμμετοχων!!
Συμμετοχες ταχυτητας
Συμμετοχες HTTC
Προγραμμα αγωνα
Πιστευω θα ειναι ωραια και θα αξιζει τον κοπο μια βολτα, ισως παω κι εγω να κανω λιγη κατασκοπεια για του χρονου :ninja: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#618245 Πρωταθλημα ταχυτητας τελος λοιπον για φετος με εναν αγωνα που εμενα τουλαχιστον μου θυμισε εποχες πριν 20 χρονια. Ειχα καιρο να δω την πιστα γεματη απο θεατες τοσο που τα παρκαρισμενα να φτανουν στον προαστιακο.
Εγω πηγα γυρω στις 12 με την οικογενεια. Μολις βγηκα απο εθνικη στην γεφυρα και εφτασα στο δρομακι που παει στην πιστα ειδα τον χαμο απο αυτοκινητα που ηταν παρκαρισμενα μεχρι εξω, βλεπω και ανθρωπο της οργανωσης που δεν αφηνε αλλα αυτοκινητα μεσα, βλεπω και κοσμο που πηγαινε μεσα με τα ποδια, λεω ποιος ακουει τις μικρες τωρα!! Ευτυχως η λεσχη ειχε προβλεψει και οσοι ειχαν παιδια ειχαν και θεση παρκινγκ διπλα στην πιστα!
Ειδα αγωνα GrN, μετα πηγα μια βολτα Παχη (να ξεδωσουν λιγο οι κορες και να φαμε) και μετα γυρισα και ειδα ομαδα Ε και Formula Saloon. Ωραιοι αγωνες, με συναγωνισμο κατα περιπτωση, σφαγη στα Ν2, ωραια κοντρα Λουκου - Κυρτσιου στα Ε, δυστυχως ο Σολδατος δεν ετρεξε (δεν ξερω γιατι) οποτε ο Φαϊς εκανε βολτα κι οι δικες μου χαρηκαν που ειδαν την Puma Ferrari του Ηλιοπουλου, το αγαπημενο τους οχημα.
Αναλυτικοτερα στο site της λεσχης με περιγραφη, φωτο και αποτελεσματα, υπαρχουν και παρα πολλες φωτο στο FB για οποιον εχει.
4ος Αγωνας Ταχυτητας
Του χρονου αν ολα πανε καλα και δεν εχουμε απροοπτα, τρεχουμε με Ν2. Ελπιζω να εχει παλι κοσμο, να μας τυχαινει καλος καιρος και να περναμε καλα! :yahoo: :metalo:

ΥΓ. Μετα απο 6 αγωνες, η οργανωση της λεσχης μπορω να πω οτι ξεπερναει καθε προσδοκια. Μονο καλα λογια ακουω, ακομα κι απο παραδοσιακους "γκρινιαρηδες". Αξιζει η συμμετοχη, αξιζει και η βολτα για τον θεατη. :s_thumbsup
Τελευταία επεξεργασία από timkoul και 10 Δεκ 2019, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#618247 Ενα πρωτο βιντεο που βρηκα απο τον αγωνα, αν βρω κι αλλα θα ανεβασω εδω

Άβαταρ μέλους
By timkoul
#618568 Incar απο τον δευτερο της Ν2 - "GEO":


Η Ν2 παιζει να ειχε τον καλυτερο αγωνας της χρονιας με 16 συμμετοχες