Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#61480 (Koιταξε να δεις που θα απολογουμαστε για τις γαβρες..)
Stefan μου εσυ τι νομιζεις δλδ; Γιατι σκουζει ο οπαδος του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, του μΠΑΟΚ κτλ;
Για ισονομια; Για 50-50; Οχι βεβαια. Μαρινακης στην θεση του Μαρινακη θελει για προεδρο. Θυμασαι πριν κανα 2-3 χρονακια που χε βγει η φημη οτι ενδαιφΡεται ο Ροκκο γαι τον ...λιΑΡΗ; Τουμπες κανανε τα Αρειανα μπας και....
Γιατι τοσο δουλος του καθε προεδρου ειναι ο ελληνας οπαδος. Νομιζει οτι επειδη κερδαει την ψοφια την Χαλκηδονα ειναι και ο γαμαω στην καθημερινοτητα του.Ποια ισονομια και τριχες κατσαρες. Αυριο αν ερθει το ΔΝΤ και σου πει "παρε μανα μου 15000 δισεκατομμυρια ευρω απο τους φορους των αλλων Ευρωπαιων να φτιαξεις ομαδα και γηπεδο" ΤΡΙΠΛΟ ΤΟΛΟΥΜ θα κανεις.
Και βαλε απο πισω να κανει τις μπιζνες του με το κρατος ο καθε Κοκκαλης...Και χαχαχα και χουχουχου στην εξεδρα τα αλανια για τον π**τσαρα τον προεδρο που του παιρνουν ΟΛΟΙ πιτες (και υποσυνειδητα και σε μας).
Η ελληνικη ποδοσφαιρικη κοινωνια, απο τοτε που πεθανανε οι μεγαλοι Ελληνες παιχτες, προσφερεται μονο για κοινωνιολογικη αναλυση. Το τελευταιο που βλεπεις ειναι μπαλα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#61485 Εγώ ξέρω πολύ καλά τι θέλουν όλοι οι οπαδοί. Σαν αρχή όμως σ' αυτή τη ζωή έχω το "μην κάνεις αυτά που δεν σου αρέσει να σου κάνουν". Οπότε Μαρινάκηδες και Χοχοχο δεν θέλω στην ομάδα μου. Αν ήταν έτσι θα είχα γίνει ωραιότατος gayρος. Ο πατέρας μου είναι τέτοιος, η εποχή που άρχισα να ασχολούμαι ήταν η ιδανική αλλά απ' το πουθενά επέλεξα να γίνω ΑΕΚ γιατί φαινόταν κάτι διαφορετικό. Την πρώτη στιγμή που θα νιώσω ότι πήρα κάλπικο τίτλο ή ότι κρέμεται ο σύλλογος από ένα ζευγάρι πλούσια @@, θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και πλέον μόνο τηλεορασίτσα και ΟΤΕΣπορτ.

Ήδη από πέρσυ έχω ψιλοξενερώσει με κάτι διαιτησίες που έχω δει στο ΟΑΚΑ και που στα μισά παιχνίδια ο αντίπαλος παίρνει κόκκινη και η ΑΕΚ πέναλτυ. Αυτά είναι γαυριλίκια, δεν είναι για μας. Αλλά ακόμα κάνω το κορόιδο και πάω γήπεδο γιατί θέλω να δω που το πάνε και πως θα είναι με την επάνοδο στη SL.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 12 Ιαν 2015, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By elteo
g8777 έγραψε: Το τελευταιο που βλεπεις ειναι μπαλα.

Εδώ και χρόνια. Για αυτό η Nova πάει για φούντο με την σούπερ-λιγκ. Όλοι το γύρισαν στο ΟΤΕ για να δουν λίγη μπαλίτσα της προκοπής και όχι κλωτσοσκούφι σκύλων με γάτες.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Deleted User 1 έγραψε:Την πρώτη στιγμή που θα νιώσω ότι πήρα κάλπικο τίτλο ή ότι κρέμεται ο σύλλογος από ένα ζευγάρι πλούσια @@, θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και πλέον μόνο τηλεορασίτσα και ΟΤΕΣπορτ.

Κάτσε ρε stefan γιατί θα μας τρελάνεις.
Δλδ τώρα δεν κρέμεται από τα @@ του τίγρη; Δεν παρακαλούσατε τον τίγρη πριν 2 χρόνια να αναλάβει την αεκ και αντί να τον πάρετε στις κλωτσιές που σας έριξε στη Γ για να πάρει την ομάδα καθαρή χωρίς χρέη, κάθεστε και του κάνετε τεμενάδες και "ερχόμαστε" και ιστορίες;
Το ότι πήρε τον ΟΠΑΠ ο τίγρης με τις ευλογίες του Σαμαρά (φιλαράκια) και έδωσε χορηγία στην ΑΕΚ (ομάδα β εθνικής) μεγαλύτερη από του Ολυμπιακού δεν είναι "γαυριλίκια" όπως τα χαρακτηρίζεις;
Άσε το γηπεδικό που και αυτό αν πιάσουμε τους όρους με τους οποίους ζητάει να φτιαχτεί ο Μελισσανίδης πάλι "γαυριλίκι" θα το χαρακτήριζες αν ήταν για άλλη ομάδα.
Ντάξει είπαμε πλάκα και πειράγματα αλλά όχι και να κάνουμε τη νύχτα μέρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#61515 Είδες πουθενά στα γραπτά μου να υπάρχει ίχνος εκτίμησης προς το Μελισσανίδη? Προφανώς και κρέμεται απ' τα @@ του τώρα η ΑΕΚ γιατί αλλιώς θα ήταν ακόμα στη Γ΄ ή θα είχε διαλυθεί σα σύλλογος. Γι' αυτό και έγραψα ότι περιμένω να δω που το πάει και απλά στηρίζω την ΟΜΑΔΑ μου αυτή τη στιγμή που το έχει ανάγκη και όχι το Μελισσανίδη. Από μένα φέτος έχει πάρει 10 ή 15€ και έχω πάει σε 6-7 ματς και εγώ κόβω εισιτήριο ακόμα και σε προπόνηση. Τόσα μου παίρνει ο Τράκης για ένα ματς και λέω και ευχαριστώ και δεν είμαι καν βάζελος! Αν σου λέει κάτι αυτό...

Για να μην αναφερθώ στο στοίχημα που εννοείται δεν περνάω ούτε απ' έξω από πρακτορείο ενώ είμαι τακτικός παίκτης. Περιμένω να βγάλω τα συμπεράσματά μου λοιπόν στη SL γιατί εκεί παίζεται το παιχνίδι κι αν δω μαϊμουδιές θα είμαι ο πρώτος που θα πατήσω φάσκελο και θα φύγω. Το θέμα είναι όμως να καταλαβαίνουν μερικοί ότι 2 πέναλτυ και 2 κόκκινες στη Β' συν κάποιες (μικρές) παραχωρήσεις για το γήπεδο μιας μεγάλης ομάδος δεν ισοδυναμούν με 20 χρόνια σκανδάλων και ισοπέδωσης του λαοφιλέστερου αθλήματος.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#61521 Δλδ περιμένεις να δεις που το πάει ο Μελισσανίδης;
Δεν έχει δώσει τα "διαπιστευτήρια" του; Όχι μόνο σαν επιχειρηματίας αλλά και σαν ποδοσφαιρικός παράγοντας. Έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κι αυτός.
Μήπως άλλαξε μυαλά τώρα στα γεράματα;

Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών/φιλάθλων για τη φανέλα ασχολούνται με τη μπάλα. Ούτε για τον χοντρό, ούτε για τον τίγρη ούτε για τον Ιβάν.
Προφανώς δε μιλάω για τους πληρωμένους οπαδούς που κάναν το οπαδιλίκι επάγγελμα και παίρνουν μισθό μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Bayern7 έγραψε:Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών/φιλάθλων για τη φανέλα ασχολούνται με τη μπάλα. Ούτε για τον χοντρό, ούτε για τον τίγρη ούτε για τον Ιβάν.

Μαζί σου. Αν και ο μέσος γαύρος δείχνει υπερβολική αγάπη στους κατά καιρούς αφεντικούς. Πιο πολύ κι απ' τους παίκτες που αυτοί φέρνουν. Τυχαίο?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#61528 Nike εναντιον Puma σημειωσατε 1. Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα. Δλδ ΤΙ πρεπει να κανουν οι υπολοιποι; Να παρουν απο το χερακι το Αργος Ορεστικου και να του δωσουν ΤσουΛου; Νισαφι.Ελεος.
Άβαταρ μέλους
By nass
junior gt έγραψε:
nass έγραψε:
O ΠΑΟ ναι. Η ΑΕΚ είχε αλλά το γκρέμισαν για λόγους, που ποτέ δεν κατάλαβα (πάντως όχι για χρήση από τους ΟΑ, δεδομένου ότι η κατεδάφιση έγινε Φλεβάρη του 2004, δηλαδή πότε θα προλάβαινε να γίνει γήπεδο σε 6 μήνες ?)

Βαρέθηκα να ακούω μαλ@κίες με κορυφαία την παραπάνω και να διαβάζω παπαριές από παραπομπές σε ερυθρόλευκα links από δήθεν ουδέτερους:
Το γήπεδο κατεδαφίστηκε Μαιο 2003 με το τέλος της σεζόν (τελευταίο παιχνίδι με τα σκουλήκια).
Μάλιστα μερικά βράδια αργότερα το αποχαιρετήσαμε στην σκεπαστή με το θρυλικό: ΑΝΤΙΟ ΝΑΕ :iconcool:

Α μάλιστα. Ζητώ συγνώμη. Επί της ουσίας βέβαια δεν υπάρχει καμία διαφορά, το παλιό γήπεδο κατεδαφίστηκε χωρίς σοβαρή μελέτη (κάθε τόσο άλλαζε η μορφή, η διάταξη κτλ.), με μεγάλες αντιδράσεις των κατοίκων αλλά και του Δήμου (που δικαιώθηκαν από το ΣτΕ), χωρίς καν να έχει διασφαλιστεί η χρήση του για τους Ολυμπιακούς -πρόλαβε ο Κόκκαλης και έκανε αυτά που δεν έκανε η ΑΕΚ

22/8/2002
Στην τελική ευθεία η ανακατασκευή του Σταδίου Νίκος Γκούμας

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ (στην οποία ανήκει το στάδιο) Γιάννης Γρανίτσας δηλώνει πως όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η κατεδάφιση του υπάρχοντος σταδίου και να ακολουθήσει η ανέγερση του νέου, πάνω στα σχέδια που είχε παλαιότερα παρουσιάσει ο σύλλογος. Σημειώνεται πως αν προχωρήσει αυτό το έργο, είναι πολύ πιθανό να «μετακομίσει» στη Νέα Φιλαδέλφεια ο ένας όμιλος και οι τελικοί του Ολυμπιακού ποδοσφαιρικού τουρνουά το 2004 (διαφορετικά μάλλον θα γίνουν στο Στάδιο Καραϊσκάκη).

4/8/2003
Η αλήθεια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Πολλά λέγονται και γράφονται για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Λίγα από όλα αυτά όμως έχουν σχέση με την αλήθεια.

Τα δεδομένα λοιπόν έχουν ως εξής:

Το γήπεδο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι έτοιμο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ό,τι άλλο ακούγεται είναι για λαϊκή κατανάλωση. Αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν λυθεί ένα επιπλέον πρόβλημα, εκτός από την γνωστή προσφυγή των κατοίκων στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Αυτό το πρόβλημα αφορά το αμαξοστάσιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στην πλευρά του άλσους, πίσω από τις παλιές θύρες 21-22-23. Η νότια πλευρά του μπαίνει «μέσα» στην έκταση που θα κτιστεί το γήπεδο κατά 3 μέτρα! Ώσπου λοιπόν να λυθεί αυτό το θέμα, είναι προφανές ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν καν οι εκσκαφές.

21/8/2003
Αναστολή εργασιών για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ από το ΣτΕ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας άναψε προσωρινά «κόκκινο φως» στα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση του ΣτΕ, οι εργασίες πρέπει να σταματήσουν μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημερομηνία έχει οριστεί να εκδικαστεί η κύρια προσφυγή του Δήμου και δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας, που ζητούν να μην γίνει το έργο με τη μορφή που έχει εξαγγελθεί.

Οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν πως είναι παράνομη και αντισυνταγματική η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για το έργο. Επικαλούνται παραβίαση του άρθρου 24 του Συντάγματος, καθώς: 1) επήλθε τροποποίηση του σχεδίου πόλης με την επέκταση της υπάρχουσας αθλητικής εγκατάστασης, 2) επιτρέπεται δόμηση «ουσιωδώς μεγαλύτερη» από την υφιστάμενη, 3) επετράπησαν νέες χρήσεις γης με εμπορικό χαρακτήρα και, 4) η επέκταση των εγκαταστάσεων θα γίνει σε δασική έκταση.

Ποιό είναι το αποτέλεσμα από όλα αυτά; Η ΑΕΚ διαθέτει πλέον μία ωραιότατη… αλάνα (!), μιας και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής κ. Γρανίτσας προχώρησε στην κατεδάφιση του σταδίου «Νίκος Γκούμας» χωρίς να εξασφαλίσει ότι θα μπορέσει να εκδώσει άδεια ανέγερσης για το νέο γήπεδο. Η χρηματοδότηση για το όλο έργο φαντάζει πλέον πιο αμφίβολη παρά ποτέ, ενώ η προοπτική ολοκλήρωσής του πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένα θαυμάσιο ανέκδοτο!

http://www.aek1924.gr/podosfairo/podosfairo-andrwn/item/7229-%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%CE%B1%CE%B5%CE%BA

Και έρχεται τώρα η ΑΕΚ και ζητάει ένα σωρό κωλοτούμπες από τους πάντες συν 20 εκατ. ζεστό ευρωπαϊκό χρήμα (μη μου πείτε ότι αν δεν διατεθεί θα χαθεί, πρώτη φορά θα ανακατανεμηθεί προϋπολογισμός ευρωπαϊκού προγράμματος...) στο όνομα της ισότητας στην παρανομία. Ωραία! :slap:

Anonymous Founder έγραψε:Το λινκ εγώ το παρέπεμψα και πραγματικά είμαι ουδέτερος, αφού στο γήπεδο έχω πάει μόνον για χάρη του πατέρα μου να του κάνω παρέα! :lol:

Α μη στεναχωριέσαι, έχουμε ήδη καταχωρηθεί ως φιλοΟλυμπιακοί :dizzy: :omg: :protest: :help: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By pasxos
Deleted User 1 έγραψε:
pasxos έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Εσείς να δεις κλάψα αν γίνει κάνα κουλό και χάσετε κάνα πρωτάθλημα ακόμα και χωρίς αντίπαλο και με όλη τη δυνατή εύνοια που απολαμβάνετε! :iconcool:

ο παοκ με την απιστευτη ευνοια που απολαμβανει (συνολικα) φετος και θα το χασει,δε σε ενδιαφερει το ιδιο ομως... :shifty:

Τι να με ενδιαφέρει? Οι μπαναγίες και άγιοι τόποι? Εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο και για τη βρωμιά των λιμανίσιων! :rtfm:

Αρα σε ενδιαφερει μονο τι κανει ο ΟΣΦΠειραιως. Λογικο,ολοι,παντα και παντου, τον πρωτο θελουν να χτυπησουν. Μονο που το dna της αεκ δυστυχως για σας τα κουλακια ( :rtfm: :svivhaha: :lol: ) ειναι εκφυλισμενο και παντα θα εχει στοχο την 2η και κατω θεση. Η προσδοκια της πρωτης θεσης δημιουργει στρεβλωσεις του στυλ η αεκ παντα κοιταει την πρωτη θεση και τετοια κουραφεξαλα. Ο ΟΣΦΠειραιως απλα δε γινεται να χασει την πρωτη θεση. .&-
Άβαταρ μέλους
By pasxos
Deleted User 1 έγραψε: Την πρώτη στιγμή που θα νιώσω ότι πήρα κάλπικο τίτλο ή ότι κρέμεται ο σύλλογος από ένα ζευγάρι πλούσια @@, θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και πλέον μόνο τηλεορασίτσα και ΟΤΕΣπορτ.

Deleted User 1 έγραψε: Προφανώς και κρέμεται απ' τα @@ του τώρα η ΑΕΚ γιατί αλλιώς θα ήταν ακόμα στη Γ΄ ή θα είχε διαλυθεί σα σύλλογος.

Κατι δε μου στεκει. Μαλλον θα φταιει οτι δεν ειμαι κουλα και δεν καταάβαινω την...ιδεα.. :lol: :lol: Η θα μου πεσε βαρυ το σουβλακι που εφαγα πριν λιγο απ το μαγαζι του γεωργαμλη στη φιλαδελφεια. ντεν ξερω. ειστε αεκ ρε πουστη μου.. :metalo: :metalo: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υγ Εβαλα κι εγω γκολ στον Σαχα... :metalo: :metalo: :metalo: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#61645 Προφανώς και δεν καταλαβαίνεις. Αυτό είναι σωστό. Εσύ και οι ομοϊδεάτες σου ρε Πάσχο ξέρετε μόνο από νίκη με κάθε τρόπο και από πατήματα επι πτωμάτων. Αυτό έλειπε να είμαστε ίσα κι όμοια με τους λιμανίσιους και να καταλαβαίνουμε τα ίδια! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g8777 έγραψε:....Stefan μου εσυ τι νομιζεις δλδ; Γιατι σκουζει ο οπαδος του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, του μΠΑΟΚ κτλ;
Για ισονομια; Για 50-50; Οχι βεβαια. Μαρινακης στην θεση του Μαρινακη θελει για προεδρο....

Δεν μπορώ να διαφωνήσω περισσότερο με αυτή τη πρόταση. Αν με κάποιο μαγικό τρόπο, ερχόταν ένας "Μαρινάκης" για πρόεδρος στον ΠΑΟ, δεν θα ξαναπατούσα στο γήπεδο (δεν μπορώ να αλλάξω ομάδα). Απλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, αισθάνομαι το ίδιο άσχημα αν χάσω με κάλπικο penalty στο 93' με το αν κερδίσω με κάλπικο penalty στο 93'. Επίσης δεν μπορώ να ανεχτώ καταστάσεις "κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη", είτε κατά είτε υπέρ της ομάδας μου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#61725 Γιατί το λες αυτό? Οι γαύροι (όχι όλοι ευτυχώς) είναι πολύ περήφανοι για τους αφεντικούς τους. Μάλιστα λένε (επίσης όχι όλοι, αλλά πολλοί) με στόμφο ότι "καλά σας κάνουμε γιατί αν δεν σας τα κάναμε εμείς, θα μας τα κάνατε εσείς!!". Πιάστο αυγό και κούρευτο! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
The Ace έγραψε:
g8777 έγραψε:....Stefan μου εσυ τι νομιζεις δλδ; Γιατι σκουζει ο οπαδος του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, του μΠΑΟΚ κτλ;
Για ισονομια; Για 50-50; Οχι βεβαια. Μαρινακης στην θεση του Μαρινακη θελει για προεδρο....

Δεν μπορώ να διαφωνήσω περισσότερο με αυτή τη πρόταση. Αν με κάποιο μαγικό τρόπο, ερχόταν ένας "Μαρινάκης" για πρόεδρος στον ΠΑΟ, δεν θα ξαναπατούσα στο γήπεδο (δεν μπορώ να αλλάξω ομάδα). Απλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, αισθάνομαι το ίδιο άσχημα αν χάσω με κάλπικο penalty στο 93' με το αν κερδίσω με κάλπικο penalty στο 93'. Επίσης δεν μπορώ να ανεχτώ καταστάσεις "κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη", είτε κατά είτε υπέρ της ομάδας μου.

Το "κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη" είναι το αντίστοιχο του "βάρεσα κι εγώ βολές στο ΟΑΚΑ" ;;
Μάλλον όχι, στο μπάσκετ ας πούμε είναι όλα αγγελικά πλασμένα... :slap: