Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
40%
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:Μεχρι και πριν λιγες μερες, ειπα οτι κλεψια υφισταται μονο αν πιαστει ο κλεφτης. Και η κλαψα των αντιπαλων εδω και καιρο ειχε καταντησει κουραστικη. Αλλα σε περιπτωση που πραγματι την πιασανε τη Ferrari και αναγκαστηκε να κοψει το κλεψιμο, η διαπομπευση του κλεφτη ειναι MUST. Και οι αντιπαλοι ειναι τοσο σιγουροι για το τι παιχτηκε, που δεν περιμενουν κανενα επισημο ανακοινωθεν απο τη FIA για να τους γλεντησουν.

Reality check: O Binotto πήγε μία βόλτα από τα πάντοκ της Σουρωτής ενώπιον μαρτύρων και είπε ότι την επόμενη φορά που θα ανοίξει κάποιο μεγάλο στόμα σε κάποιο άδειο κεφάλι θα πέσουν μηνύσεις και από τότε οι λαλίστατοι έχουν την ευγλωττία του ροφού. Γιατί τη διαπόμπευση την κάνει η διοργανώτρια αρχή και όχι ένας Βελγολλανδός κρετίνος που δεν μπορεί να καταλάβει και να φιλτράρει τι άκουσε στα πάντοκ ούτε ο go-go boy αφεντικός του.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#613183 Το έγραψε το ιταλικό automoto και υπάρχει στον ιταλικό τύπο και κάποια αγγλικά που το μετέφρασαν. Τι είδους μήνυση να κάνει; Η Φερράρι εναντίον ενός ηλίθιου; Η επίσημη δήλωση της RBR είναι ότι μόνο η Φερράρι ξέρει τους λόγους της κακής απόδοσης.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#613186 Αντε να ερθει το Ιντερλαγκος λοιπον.
Το μονο ενδιαφερον πλεον ειναι αυτο..Ποιος θα ειναι 3ος και το παρασκηνιο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:
George_Prix έγραψε:Μεχρι και πριν λιγες μερες, ειπα οτι κλεψια υφισταται μονο αν πιαστει ο κλεφτης. Και η κλαψα των αντιπαλων εδω και καιρο ειχε καταντησει κουραστικη. Αλλα σε περιπτωση που πραγματι την πιασανε τη Ferrari και αναγκαστηκε να κοψει το κλεψιμο, η διαπομπευση του κλεφτη ειναι MUST. Και οι αντιπαλοι ειναι τοσο σιγουροι για το τι παιχτηκε, που δεν περιμενουν κανενα επισημο ανακοινωθεν απο τη FIA για να τους γλεντησουν.

Reality check: O Binotto πήγε μία βόλτα από τα πάντοκ της Σουρωτής ενώπιον μαρτύρων και είπε ότι την επόμενη φορά που θα ανοίξει κάποιο μεγάλο στόμα σε κάποιο άδειο κεφάλι θα πέσουν μηνύσεις και από τότε οι λαλίστατοι έχουν την ευγλωττία του ροφού. Γιατί τη διαπόμπευση την κάνει η διοργανώτρια αρχή και όχι ένας Βελγολλανδός κρετίνος που δεν μπορεί να καταλάβει και να φιλτράρει τι άκουσε στα πάντοκ ούτε ο go-go boy αφεντικός του.

Κορτο ξες τι λενε. When the going gets tough, κατι τζαμπα μαγκες της φακης αφηνουν μια γραμμη τσιρλιου πισω τους.

Jos Verstappen thinks his son Max was talking too hard about Ferrari

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ
:s_cool

Edit:

And father Jos acknowledges at the Ziggo Sport program Crashen in the Kitchen that his son's choice of words could have been different.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Φταιω; :s_laughat :s_laughat :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#613188 Αν έχουν νιονιό στη Φερράρι (ινβ4 -> δεν έχουν) θα πάνε λάου λάου στους 2 αγώνες να νομίζουν οι άλλοι ότι τα κατάφεραν και να μην ξέρουν οι άλλοι από που θα τους έρθει του χρόνου. Φοβάμαι για το αντίθετο και μία επίδειξη δύναμης στη Βραζιλία.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Αντε να ερθει το Ιντερλαγκος λοιπον.
Το μονο ενδιαφερον πλεον ειναι αυτο..Ποιος θα ειναι 3ος και το παρασκηνιο.

Corto Maltese έγραψε:Αν έχουν νιονιό στη Φερράρι (ινβ4 -> δεν έχουν) θα πάνε λάου λάου στους 2 αγώνες να νομίζουν οι άλλοι ότι τα κατάφεραν και να μην ξέρουν οι άλλοι από που θα τους έρθει του χρόνου. Φοβάμαι για το αντίθετο και μία επίδειξη δύναμης στη Βραζιλία.

Ποιο Ιντερλαγκος ρε Γιωργο? Μη βιαζεσαι.

Εδω αγορασε ο Κορτο πιστωση χρονου μεχρι του χρονου στην Αυστραλια για να καταλαβουμε αν κλεβανε ή οχι :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#613192 H αλήθεια είναι ότι αν πάρουνε χαμπάρι στη FIA ότι υπάρχει ένας τόσο γάτος στην Ελλάδα (μπορεί να συνενοηθεί άνετα με τον Τομπάζη δηλαδή) που τα πιάνει όλα από το live timing και τις δηλώσεις ενός που ακόμα και στην ομάδα του τον θεωρούν ηλίθιο*, νομίζω ότι θα σε πάρουν με τη μία

*https://www.facebook.com/Formula1/videos/1017146528628221/

Περιπτωσάρα
Άβαταρ μέλους
By g8777
kantoniou έγραψε:
g8777 έγραψε:θελω να βλεπω Μπινοττο με dreadlocks και τσαντακι μεσης Λουη :shifty: Βιτον. :rtfm:

:lol:
Ρε μλκ, το εχω κανει εικονα και τωρα δεν ξερω πως θα το ξεχασω, καθε φορα που θα τον βλεπω.
======
Δειτε ξανα το βιδεακι, που παει ο Φετελ (ωραιοςςς) στο room of awkard, να συγχαρει τον King Louis XIX, και θυμαται ξαφνικα ο υποτακτικος ο Αρβυλας οτι δεν εκανε hug τον Ανυπερβλητο, τρεχει την ωρα που χαμουρευονται τα δυο τους, και χτυπαει επιμονα τον Λουη στην ωμο (απαγορευεται αυτο btw :rtfm:), να τον τραβηξουν λιγο οι καμερες οτι δειχνει sportsmanship και οτι υπεβαλε κι αυτος τα σεβη του. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, σε ολα τα επιπεδα, για να κραταει το καλυτερο κοκπιτ στην πιατσα.

Σκεφτομουν οτι θα μπορουσε να γινει μια πολυ ομορφη κινηματογραφικη/τηλεοπτικη ιστορια οταν ειδα αυτη την σκηνη.Ποιος ξερει, θα δουμε οταν αποσυρθουν και οι 2. Λιγο να ξεβλαχεψει ο Φεττελακος μονο :shifty:

Ας ξεκινησει απο ευκολα, δεν ειπαμε να παει στον Μαρτιν Μπραντλ. Ο Λουης που εχει ατσαλωθει σε αυτα θα μπορουσε να κανονισει κατι. Να, μια βολτα αγκαζε στην Ανω Πολη με την Κατερινα Καινουργιου πχ. :iconcool: Μανουλα η Κατερινα σε αυτα, εχει να το λεει η πιατσα, αμα σου περιλαβει το προφιλ θα στο γυαλισει σαν να περασε 25αρι ντουκοχαρτο. :thumbsup:

Και μετα καθοδο Αθηνα για ανακριση απο Νικολαο Χατζηνικολαου. :iconcool: (Καλα εκει δεν χρειαζεται Λουης, εχουμε εδω φορουμιτη που ειναι κολλητος. :whistlink: )

"Και τωρα μια αβολη ερωτηση. Αληθευει οτι εισαι τοσο καλο παιδι οσο λενε;"

Να βγαλει και κανα ρουχο της προκοπης. Πχ νεα σειρα τζιν Wrangler, ποιος καταλληλοτερος απο καποιον που βγαζει το ψωμακι του οδηγωντας ενα; :s_wink

Ετσι, σιγα σιγα να αρχισει να φτιαχνει πετσα στο lifestyle. Μπας και αποκτησει και η δικη μας γενια ενα διπολο αναφορας στο αθλημα, που μαθαμε να λεμε για Σεννα-Προστ, λες και τους ειδαμε ζωντανα, ή Αλονσο-Σουμαχερ. Α σορι, αυτο ειναι δικωλο. :oops:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#613201 Ο Albon δεν είπε στο radio από την αρχή ότι είχε προβλήματα με το μονοθέσιο λόγω της επαφής με τον Sainz ή θυμάμαι λάθος;

Για τα προηγούμενα, χωρίς να το ψάξω, νομίζω ότι ο Button είχε συνολικά περισσότερους βαθμούς και νίκες από τον Hamilton όσο ήταν teammates.
Πέρα από αυτό νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι ήταν η χειρότερη περίοδος του Hamilton αυτή, τότε που ασχολούταν με την τραγουδιαρα :lol:
Και αυτό απαντάει και στον Geo, όχι δεν είναι GOAT o Button. Συνάντησε τον Λούη στα χειρότερα του.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
ripper έγραψε:Και αυτό απαντάει και στον Geo, όχι δεν είναι GOAT o Button. Συνάντησε τον Λούη στα χειρότερα του.

Goat ειναι ο τυπος στο αβαταρ σου.
Και ασε τους αλλους να λενε για τον Μπαριτσελλο :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:H αλήθεια είναι ότι αν πάρουνε χαμπάρι στη FIA ότι υπάρχει ένας τόσο γάτος στην Ελλάδα (μπορεί να συνενοηθεί άνετα με τον Τομπάζη δηλαδή) που τα πιάνει όλα από το live timing και τις δηλώσεις ενός που ακόμα και στην ομάδα του τον θεωρούν ηλίθιο*, νομίζω ότι θα σε πάρουν με τη μία

*https://www.facebook.com/Formula1/videos/1017146528628221/

Περιπτωσάρα

Δεν εχω τοσο υψηλες βλεψεις Κορτο μου. Το να γλενταω εσενα εδω μεσα μου ειναι αρκετο :s_yes
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:
ripper έγραψε:Και αυτό απαντάει και στον Geo, όχι δεν είναι GOAT o Button. Συνάντησε τον Λούη στα χειρότερα του.

Goat ειναι ο τυπος στο αβαταρ σου.
Και ασε τους αλλους να λενε για τον Μπαριτσελλο :s_yes

Ουτε καν στην 5αδα imho.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
ripper έγραψε:Για τα προηγούμενα, χωρίς να το ψάξω, νομίζω ότι ο Button είχε συνολικά περισσότερους βαθμούς και νίκες από τον Hamilton όσο ήταν teammates.

https://www.motorsport.com/f1/news/hami ... n/3219323/

Περισσότερους βαθμούς, λιγότερες νίκες (10 vs 8)
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
George_Prix έγραψε:Δεν εχω τοσο υψηλες βλεψεις Κορτο μου. Το να γλενταω εσενα εδω μεσα μου ειναι αρκετο :s_yes

Νεαρος που ξεκιναει σ' εναν χωρο, νομιζοντας οτι τα ξερει ολα, οταν στην πραγματικοτητα δεν βλεπει περα απο τη μυτη του. Δεν καμπτεται δε απο τις γνωμες των γυρω του, γιατι μονο ο ιδιος "ξερει". Και για αυτους τους λογους, πιστευει οτι δεν χρειαζεται ν' αλλαξει (και δεν αλλαζει) τιποτα στη συμπεριφορα του.

Ταιριαζουν και στον Φερσταπεν :ninja: