Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#59883 Η δεύτερη αν είχε λατινικούς χαρακτήρες και κοβόταν και το έκτρωμα δεξιά θα μπορούσε να έχει τραβηχτεί σε οποιαδήποτε βορειοευρωπαική πόλη
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#60152 Γενικά δεν μου αρέσει να ανεβάζω φωτογραφίες μου που δεν είναι τεχνικά τουλάχιστον αξιοπρεπείς, αλλά αυτό το πανοραμικό πλανάκι με το τηλέφωνο από το παράθυρο του σχολείου μου άρεσε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Alessismore
#60356 Γενικά όμορφη, αν και το κτήριο θα φαινόταν καλύτερα αν ήταν ακριβώς απέναντι και δεν παραμορφωνόταν έτσι!
Τα αυτοκίνητα από κάτω τα ....πετσόκοψε!
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#60361 Πολύ καλό αποτέλεσμα. Μεγάλη apple τι καμεράρα έβαλες πάλι. Προσκυνώ. :metalo:

Τα αυτοκίνητα τα πετσόκοψε γιατί κινούνταν. Τα παρκαρισμένα μια χαρά είναι.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#60364 Με το συμπάθιο, αλλά που το είδες το καλό αποτέλεσμα; Για τον γάιδαρο καβάλα είναι η ποιότητα. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By IKE
#60366 Και μία δικιά μου πιο γιορτινή:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Χρήστος Λάππας έγραψε:Με το συμπάθιο, αλλά που το είδες το καλό αποτέλεσμα; Για τον γάιδαρο καβάλα είναι η ποιότητα. :s_dunno

Μια χαρά είναι η ποιότητα συγκρινόμενη με φωτογραφίες άλλων κινητών και μάλιστα υπό αυτές τις συνθήκες (πανοραμα και λίγο φως).

Εσύ όπως είπες και στο μηλοthread τη συγκρινείς με την GM1. Δεν είναι δίκαιο. Με την ίδια λόγικη να πούμε ότι και η GM1 δεν είναι καλή φωτογραφική μηχανή γιατί δεν παίρνει τηλέφωνα.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Χρήστος Λάππας έγραψε:Με το συμπάθιο, αλλά που το είδες το καλό αποτέλεσμα; Για τον γάιδαρο καβάλα είναι η ποιότητα. :s_dunno

Τυπικό παράδειγμα τυφλού οπαδισμού. Βγήκε με αιφον = γ@μαει. Οτιδήποτε άλλο βγάζει σκουπίδια να ουμε :yahoo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Alessismore έγραψε:Γενικά όμορφη, αν και το κτήριο θα φαινόταν καλύτερα αν ήταν ακριβώς απέναντι και δεν παραμορφωνόταν έτσι!
Τα αυτοκίνητα από κάτω τα ....πετσόκοψε!

Δεν επηρεάζει καθόλου το κάδρο το κόψιμο των αυτοκινήτων. Μόνο λίγο ενοχλεί αυτό στα δεξιά που είναι σαν κλαριά.
Μια χαρά είναι η φωτό :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#61209 Μου το χρωστούσε, όλο στην δουλειά και στον κήπο με έβρισκαν τα χρώματα. Χαλάλι το σκι που έχασα σήμερα! :lol: