Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#59168 αυτο στα 5000 ευρω με αλλαγμενα ελαστικα/αναρτησεις/ιμαντες/τρομπες εαν ισχυουν ειναι ωραια επιλογη.Εχει αλλαξει ολα τα ''ακριβα'' αναλωσιμα.
Οδηγικα παντως ειναι πολυ καλο το αυτοκινητο.Και ενω εχουν περασει τοσα χρονια, φαινεται διαχρονικα ομορφο.
Μακαρι να παρεις κατι τετοιο Δημητρη,ωραια επιλογη που να εχει ζμπορ ανησυχιες,χωρους,ποιοτητα,ενα σχετικο κυριλικι κλπ.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#59170 The main differences a sport has to an SE is lowered suspension and a limited slip diff. Cosmetic additions are metal kick plates + pedals, two tone steering wheel, mini spoiler and "Chrome" Exhaust trim.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#59194 1) συμφωνα με το παραπανω statement ειναι εκδοση SPORT?
2) γιατι να αγορασεις κατι με σχεδον κοντα διπλασια χιλιομετρα?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimsabas έγραψε:Εμένα αυτό με αρέσει.

και αυτο που σου αρεσει τι διαφορα εχει δλδ απο το αλλο μπλε με τα μισα χλμ και ολα τα ακριβα αναλωσιμα αλλαγμενα,απο την στιγμη που ειναι στην ιδια σχεδον τιμη?
μην υποτιμας τα 70-80κ χλμ παραπανω.
εκτος εαν εννοεις οτι επειδη θελει ανταλλαγη με ραβ και ισως δεχθει το βιταρα? που αν δεν κανω λαθος εχεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#59228 Γιάννη, δεν ήξερα τις αισθητικές αλλαγές, να είσαι καλά που μου άνοιξες τα μάτια. Αν δεν είναι Sport, δεν το θέλω. Στα Miata ίσχυε ότι αν δεν είχε μπλοκέ, τότε ήταν μισό Miata. Κάτι αντίστοιχο θα ισχύει κι εδώ. Μήπως ο τύπος εννοεί ότι έχει προσθέσει το μπλοκέ; Κάποια εποχή ήταν περιζήτητα τα μπλοκέ από τα μη Sport 200άρια, όπως στα Miata 1.6. Μα μόνο εγώ βλέπω πολλές ομοιότητες ανάμεσα στα δύο μοντέλα; :lol:

Από εκεί και πέρα, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πιστεύω ότι ένα οικογενειακό μοντέλο 13.5 ετών έχει 83Κ χλμ. Το οποίο μάλιστα έχει περάσει τα πρώτα του πέντε χρόνια στα αλάτια. Ή ένα 14.5 ετών έχει 118Κ χλμ. Και φωτογραφίες της κακιάς κατάρας σε ένα υπόγειο πάρκινγκ. Ακόμα και το πώς είναι γραμμένη μια αγγελία έχει πολλά πράγματα να σου πει. Μπορεί να είμαι εγώ γεροπαράξενος, αλλά εκτιμώ κάτι τέτοια πράγματα. Ή ότι λέει τα πραγματικά χιλιόμετρα στην αγγελία. Θεωρώ ότι δείχνουν άνθρωπο της προκοπής κι αυτό αντανακλά και στο πώς θα έχει φερθεί στο αυτοκίνητο. Θα το έχει λιώσει (για να το χαρεί) αλλά αφού ζεστάθηκε σωστά και με τρόπο που δε θα το φέρει στα όριά του.

Χαζομάρες, απλώς σκέφτηκα ότι μπορεί να θέλει το Vitara μου. :lol: Διάβασα το θέμα του Ξενοφώντα, του πρότεινα το IS200 και χαζεύοντας τις αγγελίες, έπεσα στην ανταλλαγή με τζιπάκι. Γιατί να μην το δοκιμάσω;

Από χώρους τι λέει; Κάθε πότε αλλάζουμε πίσω λάστιχα; Όπως στο Miata; Σιδερένιες παίρνει πίσω για την πίστα; :lol:

Εν τω μεταξύ, η όλη φάση είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" :s_drinks . Το Vitara είναι του πατέρα μου, άλλο που μου το έχει παραχωρήσει. Έτσι και μάθει για ανταλλαγή με σεντάν 15ετίας (το Vitara είναι 9.5 ετών και εγγυημένο σκυλί), θα με γδάρει. Μόνο στο ξαφνικό μπορεί να γίνει η δουλειά. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#59233 καλα κανεις και εισαι επιφυλακτικος με τα χλμ των αγγελιων,αλλα δεν ειναι σπανια φαινομενα πλεον.
το δικο μου εχει 66κ χλμ απο το 2005.
Το ρεκορ το εχει σπασει κολλητος με εβο Χ του 2009 με 17κ χλμ.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#59269 απο την στιγμη που ολα βρισκονται στην αθηνα , ειναι πολυ ευκολο να περασεις και να τα δεις και απο κοντα.... μην σταθεις μονο σε ενα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#59277 Εγω θα κοιτουσα τα τελευταια μοντελα προς 2004 μερια.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#59324 Αντί για 4.5-5 χιλιάρικα, τα τελευταία κοστίζουν 7.5-8. Σχεδόν διπλά λεφτά. Δε συμφέρει με τίποτα.

Το ερώτημα είναι άλλο. 200αρι ή 8άρι Mazda; Για 10Κ χλμ ετησίως, αν η διαφορά στα καύσιμα είναι 5 λίτρα ανά 100 χλμ, τότε έρχεται σχεδόν όσο η διαφορά στα τέλη. Και παίρνεις ένα πισωκίνητο με περισσότερη δύναμη, νεότερο, με καλύτερη παθητική ασφάλεια, πιο διαχρονικό σχήμα. Το σημαντικότερο: με πιο απελπισμένους ιδιοκτήτες= πρόθυμους για ανταλλαγή. Το μόνο μειονέκτημα η αξιοπιστία του κινητήρα. Κι ίσως η αίσθηση του τιμονιού.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#59636 Το μικρο χωραει στο 8αρι;;;

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#59854 Και ξαναρωτάω:

xenos έγραψε:Το μικρο χωραει στο 8αρι;;;

καθισματάκι;;; :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#59942 Δεν έχω προσωπική γνώμη ή αφού χρήστη. Στο Google βγάζει κάμποσες φωτογραφίες με δαύτα. Άλλο θέμα βέβαια είναι το τι θα βλέπει το μικρό με αυτά τα φινιστρίνια που έχει για παράθυρα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#67428 Δημητρη δεν μας ειπες το αποτελεσμα της διαπραγματευσης.

< >