Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#592500 Συμφωνώ με ΗΦ, δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύσει την αυτοδυναμία εκθέτοντας τον εαυτό του σε διάλογο με αντίπαλο που είναι φανερά καλύτερος.

Το αν θα βγαίνει να μιλάει κατόπιν εορτής είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και εμπίπτει στο κλασσικό "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται". :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#592507 Εγώ πάλι πραγματικά απορώ:
https://www.iefimerida.gr/politiki/htyp ... -me-tsipra
:dizzy:
Δηλαδή πάνω από 1 εκατομμύριο συμπολίτες μας κάθισε να δει την συνέντευξη.
Ειλικρινά, ΔΕΝ το περίμενα. Αυτό λέει πως εν τέλει, στρατηγικά ήταν έξυπνη κίνηση.
Επίσης λέει πως η αφεντιά μου, δεν μπορεί να προβλέψει τίποτε αξιόπιστα, γιατί μάλλον είμαι πολύ μακριά από αυτό τον τρόπο σκέψης.
Στο μόνο που έχω δίκιο, είναι πως η δύναμη των ΜΜΕ, είναι συγκλονιστική και η τηλεόραση παραμένει ισχυρότατο μέσο.
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#592508 Το πόσοι το είδαν από μόνο του δεν επαρκεί ως εργαλείο αξιολόγησης της κίνησης αυτής. Εξέφρασα και νωρίτερα την έκπληξή μου αναφορικά με την εμφάνιση στο εμπαργκοχτυπημένο σκάι (δηλ. ήδη έμμεση παραδοχή στριμωξιδίου), το σταθερό ακροατήριο του οποίου μάλλον έβγαλε σπυριά στη θέα του. Αυτοί που είδαν αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη συνέντευξη, επίσης θεωρώ ότι περιέχουν μικρό ποσοστό αναποφάσιστων. Εντούτοις, πάντα υπάρχει το τσιτάτο there's no such thing as bad publicity. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#592510 Μπράβο ρε Θάνο! Έτσι! Μ' αρέσει που ο άντρας ο σωστός, αυτός που θα καθαρίσει τα Εξάρχεια δεν φοβάται να πει πως όπως είναι τώρα, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. Πολύ καλά έκανες που μιλούσες σιγά, αν ξυπνούσε κανένας Ρουβίκωνας και ερχόταν, τι θα έκανες; Σιγανά και ταπεινά, έτσι πρέπει. Και διακριτικά, και γρήγορα, ένας πραγματικός αίλουρος. Και τελευταίο μπράβο που δεν κολλάς να βγεις και να πεις στο twitter πως είσαι μεγάλος χ3στης.
Αυτά να τα βλέπουν οι ΣΥΡΙΖομαδουραίοι! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#592512 Από τα σχόλια:

Εικόνα

Ο πρώτος αναρωτιέται γιατί δε θα τον υποδεχθούν με ανθοδέσμες οι κάτοικοι μιας προοδευτικής γειτονιάς της αθήνας.
Ο δεύτερος αναφέρεται σε έμα τημί και είναι και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της νουδού το κέρατό μου.

ΗΜΑΡΤΟΝ.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Αφού δεν τον πλάκωσε κανένας από τους κατοίκους για να μάθει άλλη φορά να μην λέει μ@λακίες... :lipsealed:
Φυσικά, κανείς από τα Εξάρχεια δεν θα τον ψηφίσει, γι' αυτό και βγαίνει και κάνει την φιγούρα του.
Τέσπα, εγώ τον συμπονώ γιατί είχε δύσκολα παιδικά χρόνια το παιδί... Δεν είναι εύκολο να έχεις πατέρα ένα τεράστιο @ όπως αυτός.
:s_blush
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80& ... 63&cid=122

Κανενας δεν θα τον ψηφισει αλλα εσυ τσιμπησες και ασχολεισαι μαζι του. Γιατι αραγε αφου ειναι αδιαφορους σε ολους; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
GTS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Αφού δεν τον πλάκωσε κανένας από τους κατοίκους για να μάθει άλλη φορά να μην λέει μ@λακίες... :lipsealed:
Φυσικά, κανείς από τα Εξάρχεια δεν θα τον ψηφίσει, γι' αυτό και βγαίνει και κάνει την φιγούρα του.
Τέσπα, εγώ τον συμπονώ γιατί είχε δύσκολα παιδικά χρόνια το παιδί... Δεν είναι εύκολο να έχεις πατέρα ένα τεράστιο @ όπως αυτός.
:s_blush
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80& ... 63&cid=122

Κανενας δεν θα τον ψηφισει αλλα εσυ τσιμπησες και ασχολεισαι μαζι του. Γιατι αραγε αφου ειναι αδιαφορους σε ολους; :hmmm:

Δεν ξέρω αν είναι αδιάφορος, αυτό θα το δείξει το αποτέλεσμα της κάλπης, αλλά σίγουρα είναι ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ αφού προσβάλλει τους χιλιάδες ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. Βέβαια με τέτοιο όνομα δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις..
Άβαταρ μέλους
By harpymonk
#592531 Το θέμα είναι αν πήγε πρωί, μιλάει χαμηλά και πως τον λένε, όχι ότι σε γειτονιές Ευρωπαϊκής (γεωγραφικά πάντα) πρωτεύουσας υπάρχουν μέρη που αν πάει κάποιος τον σπάνε στο ξύλο φασισταρια και μαφιόζοι που δεν γουστάρουν τα μούτρα του. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By alexm
harpymonk έγραψε:Το θέμα είναι αν πήγε πρωί, μιλάει χαμηλά και πως τον λένε, όχι ότι σε γειτονιές Ευρωπαϊκής (γεωγραφικά πάντα) πρωτεύουσας υπάρχουν μέρη που αν πάει κάποιος τον σπάνε στο ξύλο φασισταρια και μαφιόζοι που δεν γουστάρουν τα μούτρα του.
Φαντάζομαι δεν έχεις περάσει ποτέ από τα Εξάρχεια ε;

.
Άβαταρ μέλους
By harpymonk
#592534 Πέρυσι η πρόπερσι φάγαμε σουβλάκι (πολύ καλό και φθηνό) Εξάρχεια, ξαφνικά βλέπουμε διμοιρίες ΜΑΤ να εμφανίζονται και πάω και τους ρωτάω τι γίνεται παιδιά υπάρχει πρόβλημα και μου λέει ένας ΜΑΤας ότι συμπτωματικά περνούσαν όλοι οι συνάδελφοι από κει και βρέθηκαν οπότε σταμάτησαν για καφέ.