Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
EDDIE_147 έγραψε:Σε κάρτα δεν πάω.

Απλά σκέφτομαι ότι τα 300-400-500ΜΒ που δίνουν τα περισσότερα πακέτα δεν θα φτάνουν ούτε για ζήτω αν χρησιμοποιώ συνέχεια το Internet.

Δεν μιλάς σωστά.

Δεν νομίζω να αντέξεις να χρησιμοποιείς τόοοοσο πολύ internet στο moto e λόγω μεγέθους οθόνης. Αλλά και πάλι με browsing,tapatalk μια χαρά είσαι με τόσα mb (που δεν είναι τόσα όπως λένε οι υπόλοιποι).
Βέβαια αν με το internet εννοείς βλέπω 10 video 1080p,κατεβάζω 1.5gb παιχνίδι απο το play store ( :innocent: :shifty: ) και στριμάρω ράδιο συνέχεια τότε θα χρειαστείς πολλά data.
Άβαταρ μέλους
By corsair
JasonLouk έγραψε:

Απλά σκέφτομαι ότι τα 300-400-500ΜΒ που δίνουν τα περισσότερα πακέτα δεν θα φτάνουν ούτε για ζήτω αν χρησιμοποιώ συνέχεια το Internet.

Δεν μιλάς σωστά.

Δεν νομίζω να αντέξεις να χρησιμοποιείς τόοοοσο πολύ internet στο moto e λόγω μεγέθους οθόνης. Αλλά και πάλι με browsing,tapatalk μια χαρά είσαι με τόσα mb (που δεν είναι τόσα όπως λένε οι υπόλοιποι).
Βέβαια αν με το internet εννοείς βλέπω 10 video 1080p,κατεβάζω 1.5gb παιχνίδι απο το play store ( :innocent: :shifty: ) και στριμάρω ράδιο συνέχεια τότε θα χρειαστείς πολλά data.

+ 1 στον Jason! Η εχει γινει λαθος εκτιμηση στην χρήση των data ή εχει γίνει τοτε λαθος αγορα κινητου για την καταναλωση τοσων data. Εγω που ειμαι συνεχεια online και κανουν sync τα παντα, και κατεβάζω ακομα και τα updates εφαρμογων καμια φορα μεσω mobile data και tunein radio κανα 4-5 ωρες... μεχρι 600-650mb καταφέρνω να φτάσω (τον μηνα).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#59213 Δεν προσπαθείς αρκετά. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#59230 drdino.mirage κλπ εις την Καποτιαν ,εκει ποσο κοστιζει η κινητη με συνδεση? καρτοκινητα υπαρχουν?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#59234 Σύνδεση αν θες να πάρεις συσκευή σε δόσεις, αλλιώς δεν αξίζει και πολύ. Εγώ έχω κάρτα και με 15 λίρες έχω απεριόριστα δεδομένα και κάμποσα λεπτά,μηνύματα κλπ, ποτέ δεν τα τελειώνω.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#59239 Αν ο xenos πάρει guilietta θα αλλάξω σε κάρτα.

Δεν μπορώ να δεσμευτώ για κάτι παραπάνω. :x
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
drdino έγραψε:Σύνδεση αν θες να πάρεις συσκευή σε δόσεις, αλλιώς δεν αξίζει και πολύ. Εγώ έχω κάρτα και με 15 λίρες έχω απεριόριστα δεδομένα και κάμποσα λεπτά,μηνύματα κλπ, ποτέ δεν τα τελειώνω.

Κάποιοι διαδιδουν οτι τα δεδομένα σας σεν είναι και τοσο απεριόριστα. :shifty:

<
Άβαταρ μέλους
By spiros
corsair έγραψε:
JasonLouk έγραψε:

Δεν μιλάς σωστά.

+ 1 στον Jason! Η εχει γινει λαθος εκτιμηση στην χρήση των data ή εχει γίνει τοτε λαθος αγορα κινητου για την καταναλωση τοσων data. Εγω που ειμαι συνεχεια online και κανουν sync τα παντα, και κατεβάζω ακομα και τα updates εφαρμογων καμια φορα μεσω mobile data και tunein radio κανα 4-5 ωρες... μεχρι 600-650mb καταφέρνω να φτάσω (τον μηνα).

με 600ΜΒ εισαι νιουφης :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
spiros έγραψε:
corsair έγραψε:
JasonLouk έγραψε:

Δεν μιλάς σωστά.

με 600ΜΒ εισαι νιουφης :lol:

Και εδώ γίνεται λάθος εκτίμηση, αφού εγώ με την ίδια περιγραφόμενη χρήση, το 1,5GB το έχω ανετότατα....άρα όπως έχουμε ξαναπεί, η χρήση του καθενός είναι διαφορική από όλων των υπολοίπων :s_wink
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#63414 Χθες στο άκυρο μου έστειλε η cosmote οτι μου ενεργοποίησε το 4g. :O

Σήμερα τεσταρα ταχυτητα μετά απο παρότρυνση του GeorgT 2* :O
Εικόνα

<
Άβαταρ μέλους
By g47
drdino έγραψε:Σύνδεση αν θες να πάρεις συσκευή σε δόσεις, αλλιώς δεν αξίζει και πολύ. Εγώ έχω κάρτα και με 15 λίρες έχω απεριόριστα δεδομένα και κάμποσα λεπτά,μηνύματα κλπ, ποτέ δεν τα τελειώνω.

Giffgaff :inlove:
(Aν και ακριβυνε)