Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#57377 Για τα Dunlop μιλαμε ετσι?
Τα πλαινα πως είναι?
Λεω να παω να τα βάλω να τελειώνουμε.Είναι και τα ποιο φθηνά.580 και ένα χρόνο εγγύηση/ασφάλεια.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kostis20 έγραψε:Για τα Dunlop μιλαμε ετσι?
Τα πλαινα πως είναι?
Λεω να παω να τα βάλω να τελειώνουμε.Είναι και τα ποιο φθηνά.580 και ένα χρόνο εγγύηση/ασφάλεια.

τα έχω βάλει το καλοκαίρι. Παρατήρησα ότι μαγούλιαζαν αρκετά στην αρχή... Ήταν βέβαια φρέσκα όταν τα έβαλα, 2-3 μηνών, κ δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ένα ρόλο. Τώρα μετά από 10.000 χλμ κ μεγάλο ταξίδι σε Νότια Γαλλία, τα έχω συνηθίσει. Αισθάνομαι πως δε μαγουλιάζουν τόσο... ΑΝ τα άλλαζα τώρα, θα δοκίμαζα από περιέργεια τα καινούρια continental που τα είχαμε (τα 3 αν θυμάμαι) σε μια 320ci στην Ελλάδα που την πούλησα πλέον. Είχα μείνει ευχαριστημένος, δε μαγούλιαζαν... Τα 580€ για ποια διάσταση είναι? Εγώ τα πήρα σε 225/45/17 στα 410€...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kostis20 έγραψε:245/45/17,

όκ, άλλη διάσταση εντελώς...

όπως είπα, αν τα βάλεις ίσως δεις διαφορά, αλλά μπορεί κανείς να ζήσει με αυτό... δεν είναι τόοοοσο τραγικό το μαγούλιασμα... για μεγάλες διαδρομές είναι πολύ καλά, δεν έχουν πολύ θόρυβο...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kostis20 έγραψε:Για τα Dunlop μιλαμε ετσι?
Τα πλαινα πως είναι?

Εγώ τα είχα βάλει το προηγούμενο καλοκαίρι, 550€ σε 225/40/18.
Μην σε πάρω στο λαιμό μου, μαγούλιασμα δεν έχω δει ποτέ.
Από τα Pzero Rosso που είχα πριν, τα θεωρώ ανώτερα παντού.
Γενικά, είτε σαν τιμή, είτε σαν χαρακτηριστικά, νομίζω αξίζουν. Από εκεί και μετά, είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#57413 Το πλαινο στο 225/40 είναι βέβαια αρκετά μικρότερο από το δικό μου.
Θα πάω μια βόλτα από το Κυριαζη να δω τι θα μου πει και αυτός...
Αλλιώς βάζω τα Dunlop και βλέπουμε... Βαρέθηκα να ψάχνω.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kostis20 έγραψε:Το πλαινο στο 225/40 είναι βέβαια αρκετά μικρότερο από το δικό μου.

225/45/17 έχω... όχι 225/40... είναι βέβαια μικρότερο όμως όπως το λες ούτως ή άλλως...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kostis20 έγραψε:Το πλαινο στο 225/40 είναι βέβαια αρκετά μικρότερο από το δικό μου.

Ο Φωκάς ήταν φθηνότερος πάντως. Εγώ σ' αυτόν τα έβαλα.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
blackpug106 έγραψε:προτασεις για
195/65/15 σε αχρωμο αοσμο αδιαφορο σενταν

και 185/55/14 που το ακουνε οι λαστιχαδες και χοροπηδανε

Τα 15αρια τελικα μπηκαν τα εξισου αδιαφορα Μισλεν saver , δεν εχω εντυπωσεις, περαν του οικονομικου (230)

Και στο 106 φορεθηκαν πριν 15 μερες τα rainexpert3, φρεσκοτατα (4314).
πρωτες εντυπωσεις καλες.
Με χαλασε το πλαινο τους που δεν εχει καμια σχεση με το παλιο S.drive, αλλα τι να κανουμε, θα συμβιβαστουμε.
Άβαταρ μέλους
By Alessismore
#58189 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!!

Για διαστάσεις 205/45/16 σε τουρμπάτο μικρό, ποιά ελαστικά προτείνετε;
Από τα μισλέν (pilot, αν δεν κάνω λάθος) που φοράει τώρα δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος (γλιστούσαν αρκετά και δεν κράτησαν και πολύ) Τα Goodyear F1 που φορούσε πριν ήταν κατά την γνώμη μου σαφώς ανώτερα και ειδικά στο βρεγμένο!
Τώρα είμαι ανάμεσα σε Dunlop sportmax rt και G.Y. F1 assymetric.....
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)