Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#56473 +1!

Μια οδοντοβουρτσα ανα ατομο ειναι πιο σωστο.

Τετοιες εχουμε και εμεις και η διαφορα απο τις απλες ειναι μεγαλη. Απλα πηρα και για συμπληρωμα μια ΑΙΜ με κατι περιεργα τριχακια για πιο βαθυ καθαρισμο.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 30 Δεκ 2014, 10:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
g8777 έγραψε:Εχουν αναφερθει μερικα, το σοβαροτερο ειναι οτι αυξανει τα επιπεδα της σπαταλίασης στον οργανισμο με αποτελεσμα ασκοπες σπαταλες, πχ ΜΙΑ οδοντοβουρτσα/ ατομο. :omg:

Ενα σωμα και 4 κεφαλες, οχι 4 διαφορετικες
Μα πως αλλιως, θα μοιραζομαστε οδοτοβουρτσες?
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:
g8777 έγραψε:Εχουν αναφερθει μερικα, το σοβαροτερο ειναι οτι αυξανει τα επιπεδα της σπαταλίασης στον οργανισμο με αποτελεσμα ασκοπες σπαταλες, πχ ΜΙΑ οδοντοβουρτσα/ ατομο. :omg:

Ενα σωμα και 4 κεφαλες, οχι 4 διαφορετικες
Μα πως αλλιως, θα μοιραζομαστε οδοτοβουρτσες?

Γιατί να μοιράζεστε μια οδοντόβουρτσα-σωμα και να μην έχει ο καθένας την δικιά του;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#56493 Kilomeater λυπάμαι, δεν μπορω να σε βοηθήσω . Υποθέτω οτι έχετε ενα πιατο, ενα κουτάλι και προς θεού δεν θέλω να παμε καν στα εσώρουχα. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#56497 Είναι λίγο μπελάς να αλλάζεις κεφαλές κάθε φορά που βουρτσίζεις. Με τη σύζυγο έχουμε ο καθένας δικιά του οδοντόβουρτσα, και μόνο όταν πάμε ταξίδι μοιραζόμαστε το ίδιο σώμα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#56500 Φανταστηκα οτι ειναι ευκολο να αλλαζεις κεφαλες, δεν ειχα ποτε εξαλλου. Αν δεν ειναι, ισως την αφησουμε για τα παιδια μονο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Anonymous Founder έγραψε:Πριτς, δεν σφάξανε!

Του χρόνου τέτοιες μέρες να μας το ξαναπείς.Και πολύ τράτο σου δίνω!!

:lol: :s_roses :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#56519 Καλά δεν είναι και τελείως παράλογο, 35€ η μιά έκαναν οι Braun-Oral B που πήρα εγώ και η σύζυγος και θα μου φαινόταν ποιο λογικό να έβγαζε κάποια εταιρεία μια καλαίσθητη βάση-φορτιστή για το μοτέρ και τις κεφαλές τις οικογένειας παρά το να έχεις πάνω στον νιπτήρα 2++ θηρία, για να μην μιλήσουμε για βάσεις φόρτισης κλπ. Έτσι κι αλλιώς ένας ένας βουρτσίζει κάθε φορά και η κεφαλή μπαινοβγαίνει πανεύκολα, τουλάχιστον στην δική μου.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
KiloMeater έγραψε:Φανταστηκα οτι ειναι ευκολο να αλλαζεις κεφαλες, δεν ειχα ποτε εξαλλου. Αν δεν ειναι, ισως την αφησουμε για τα παιδια μονο.

Πανευκολο ειναι και εμεις εχουμε 1 σωμα και αλλαζουμε κεφαλες. Το μονο που προσεχεις ειναι μετα το βουρτσισμα να το βαζεις το σωμα να φορτισει για να εχει ισχυ και για τους 4.