Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#564025 Συγχωραμε που δεν γκαταλαβαινω τι λένε τα γκομπιουτερζ κι οι αριθμοι :s_inlove
Άβαταρ μέλους
By 224v
elteo έγραψε:Τι να πρωτοσχολιασω 224..... :lipsealed:

Δεν υπαρχει λογος, να πεις κατι, ουτε να δικαιολογήσεις τις προτιμήσεις σου. εγω λεω απλα τη γνωμη μου χωρις να περιμενω να την εφαρμοσει καποιος. δυσκολα αλλαζουν αλλωστε οι συνήθειες δεκαετιων οδηγησης.
Ο καθενας χαιρεται να οδηγει όπως τον βολευει καλυτερα, και με αυτό το δεδομενο αγοράζουμε τα οχήματα που εχουμε..
Το ιδιο και για την ασφαλεια που νιώθουμε οδηγοντας ώστε να μην εμπλακουμε σε ατύχημα..
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
georgetz έγραψε:Μήπως όμως με τα αναλογικά-περιστροφικά χειριστήρια για διάφορα things είναι λίγο καλύτερα γιατί λόγω αφής καταλαβαίνεις τι κ πως χωρίς να χάσεις την οπτική επαφή με το δρόμο ενώ με haptic/touch λύσεις χρειάζεται να δεις που το βάζεις ? (γουίνκ)
ΕΡΩΤΗΜΑ

ΥΓ critical είναι να βάλει σταν ξέρωγω κ να χρειάζεσαι άμεσα ωτική απολύμανση με λίγο monster magnet ξέρωγω

+1
Κάποιος που οδηγάει εναλλάξ αυτοκίνητο με οθόνη αφής και χωρίς, μπορεί να καταλάβει ποιο είναι πιο εργονομικό και πόσο αποσπάται η προσοχή ακόμα και σταθμό να αλλάξει, δεν θα περιμένει να πάει στο φανάρι. Ο κόσμος προχωράει όντως,δεν σημαίνει όμως ότι δεν χρειάζονται διορθώσεις και τα προηγμένα τεχνολογικά πράγματα.

Στο απολύτως ρεαλιστικό παράδειγμα με υπερστροφικό προσπέρασμα νταλίκας με 220 που προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κρατήσεις τον επιλογέα να μην τινάξει την 5η λόγω κόφτη, ε, θα σου το τραγουδήσουν το space lord τα χερουβείμ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
funkyreverend έγραψε:
Στο απολύτως ρεαλιστικό παράδειγμα με υπερστροφικό προσπέρασμα νταλίκας με 220 που προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κρατήσεις τον επιλογέα να μην τινάξει την 5η λόγω κόφτη,

Γι' αυτό δεν πήρα κι εγώ αμάξι με οθόνη αφής! :rtfm: :s_yes Καθημερινές καταστάσεις για εμένα... :superman:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#564156 Μια από τις πιο εργονομικές κονσόλες /οθόνες...
Όσο κάποιοι θα παιδεύονται να ανοίγουν τα κλιματιστικά από μενού οθονών αφής και όταν θέλουν να πάρουν ένα τηλέφωνο είτε να πρέπει να σταματάνε είτε να κρατάνε το κινητό στο χέρι και να αφήνουν την προσοχή τους από το δρόμο.

< Note >
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#564160 Φωνητικές εντολές λέγονται , κλήσεις στις συχνές επαφές και τηλέφωνα γενικά ... ποιο χέρι ;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#564161 Φωνητικές εντολές... :whistlink:

Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#564169 a swsta... doyleyi ipo sinthikes:

Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#564174 Όχι, δουλεύει στην τύχη βασικά...

Πάρε εσύ τηλ εδώ στην Ελλάδα στην Βόνταφον και προσπάθησε να βγάλεις άκρη με το αυτόματο σύστημα... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#564205 Δεν είχα ποτέ θεμα με το σύστημα της Vodafone. Από εκεί και πέρα η αλήθεια είναι καπου ανάμεσα στις υπερβολές του kilomeater και του realzeus και επισης οχι τα 8000000 κουμπάκια της Volvo δεν ήταν λύση.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#564206 Η λύση του βολβό προϋποθέτει Νάβι στο κινητό;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mirage έγραψε:Δεν είχα ποτέ θεμα με το σύστημα της Vodafone. Από εκεί και πέρα η αλήθεια είναι καπου ανάμεσα στις υπερβολές του kilomeater και του realzeus και επισης οχι τα 8000000 κουμπάκια της Volvo δεν ήταν λύση.

Ε, υπερβολές....λίγο :-)
Το προηγούμενο μου αμάξι είχε κουμπάκια πολλα, το τιμόνι πρέπει να ειναι απο τα πιο κουμπάκια-overloaded που έχουν υπάρξει ποτέ. Δεν ειχα θεμα , μέσα σε πολυ λίγο το συνηθίζεις και κανείς τη δουλεια σου , όπως συνηθίζεις τα πάντα . Άμα αρχίζαμε να αφοριζαμε τα κουμπάκια ειναι κινδυνος θάνατος 666 κτλ, πιθανώς θα έγραφα τα αντίθετα :-)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#564210 Kilomeater γενικα φάσκεις και αντιφασκεις αλλα δεν βαριέσαι. Live and let live.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#564211 Και όμως το underlying pattern ειναι ίδιο, όποτε βγαίνει κάποιος και γραφει αυτό που λέω εγώ και τέλος, οποία άλλη γνώμη ειναι λάθος επειδή έτσι, there we go...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mirage έγραψε:Δεν είχα ποτέ θεμα με το σύστημα της Vodafone..

Εγώ είχα πάντως. Ζητάς να μιλήσεις με άνθρωπο, και ξεμπερδεύεις. Άσε που θεωρώ γελοίο να μιλάω στο κομπιούτερ.