Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#56292 Αν θυμάμαι καλά, το αδερφό του πλοιο πρέπει να είχε καμια 500ρια κρεβάτια, αλλά λίγο χλωμό να μην έφταναν. Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι συνήθως στην ΑΝΕΚ πάντα δίνουν κρεβάτι στους οδηγους, όμως όπως και να 'χει παντου και πάντα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου η παραμονή στο γκαράζ.

Μοναδική περίπτωση για το αντίθετο είναι κάποια λίγα βαπόρια που υποστηρίζουν camping on board.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#56314 Και βεβαια το cruise europa δεν ειναι κρουαζεροπλοιο...Εκτος και αν ολα τα αυτοκινητα που εχουν cruise control ειναι και αυτα κρουαζεροπλοια
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
F&G έγραψε:O oδηγός απο την Παραβόλα Μαυραγάνης Βασίλειος επικοινώνησε με τους οικειους του. Ο δε Σταμπολίτης τίποτε νεότερο. Οδηγοί νταλίκας.

Οι Έλληνες που βρίσκονται στο SPIRIT OF PIRΑEUS:... Μαυραγάνης Βασίλειος, Σταμπολίτης Σωτήριος...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231373777

Το πλοίο είναι στο Μπάρι...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#56318 Σα τα ποντικια θα καηκαν οι μ....... !!!!!! Εχω ταξιδεψει με αποστολες της ΠΑ με τετοια πλοια. Θυμαμαι το ελεγαν στα πηγαδακια τους στο καφε." ξ
Ξυπνατε με αν γινει τιποτα"......Οχι ρε π........
Ειχαν και καμπινα και προτιμουσαν τον τρακτορα!!! Τι να πω ρε παιδια!!!
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#56319 Έχεις πρόβλημα αντίληψης !? Η εννοείς κάτι άλλο? :hmmm:

Σύμφωνα με τις λίστες, τα άτομα αυτά διασώθηκαν, ανέβηκαν στο Spirit of Piraeus το οποίο έδεσε και τους αποβίβασε στο Μπάρι. Είναι καλά στην υγεία τους !!!
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#56322 Παλι καλα και δοξα το θεο ! Ο χωριανος εδω σωθηκε. Ευχαριστω για την ενημερωση!!! Σταμπολιτης Σωτηριος σωστα!
Μιχοτσι αγνοουνται κι αλλοι οδηγοι. Μακαρι να εχω προβλημα αντιληψης γιατι οτι ισχυει για τους ελληνες νταλικιερηδες ισχυει και για τους αλλους ξενους συναδελφους τους φυσικα. Το πλιατσικο σε πλοια και σε οχηματα τετοιου τυπου ειναι στο προγραμμα. Γι αυτο κυριως κοιμουνται κατω.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Hellenic tifosi έγραψε:Αν θυμάμαι καλά, το αδερφό του πλοιο πρέπει να είχε καμια 500ρια κρεβάτια, αλλά λίγο χλωμό να μην έφταναν. Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι συνήθως στην ΑΝΕΚ πάντα δίνουν κρεβάτι στους οδηγους, όμως όπως και να 'χει παντου και πάντα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου η παραμονή στο γκαράζ.

Μοναδική περίπτωση για το αντίθετο είναι κάποια λίγα βαπόρια που υποστηρίζουν camping on board.

Αυτό θα έγραφα τώρα...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
F&G έγραψε:Παλι καλα και δοξα το θεο ! Ο χωριανος εδω σωθηκε. Ευχαριστω για την ενημερωση!!! Σταμπολιτης Σωτηριος σωστα!

1) Δεν συνεννοούμαστε...

2) Όποιος ενδιαφέρεται, να ψάξει τις λίστες που έχουν αναρτηθεί...
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#56355 Δυσκολα τα πραγματα για τους αγνοουμενους. Το πλοιο απ'οτι καταλαβα καιγοταν ολοσχερως σε ολα τα ντεκ, γκαραζ και επιβατων. Μονο οι εξωτερικοι χωροι τερμα ψηλα εδωσαν τη δυνατοτητα επιβιωσης...

Μεγαλη τραγωδια και πολυ μεγαλο κριμα. Παντως οσο και κακοσυντηρημενο να ηταν, αν ηταν, δυσκολα ενα βαπορι του 2009 να μην ειχε σε αξιοπρεπη λειτουργια τα μεσα πυρανιχνευσης και πυροσβεσης. Δεν αποκλειεται βεβαια, αλλα μου φαινεται δυσκολο.

Ας ελπισουμε για το καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#56376 Πλέον ειναι σαφές οτι κοιμόταν κόσμος στο γκαραζ. Νταξει, θα πέσει ανελέητο σκίσιμο, ειναι απίστευτα χοντρό αυτο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Yugo_para_siempre έγραψε:...

Μεγαλη τραγωδια και πολυ μεγαλο κριμα. Παντως οσο και κακοσυντηρημενο να ηταν, αν ηταν, δυσκολα ενα βαπορι του 2009 να μην ειχε σε αξιοπρεπη λειτουργια τα μεσα πυρανιχνευσης και πυροσβεσης. Δεν αποκλειεται βεβαια, αλλα μου φαινεται δυσκολο.

...

Κι εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση, δεδομένου ότι είναι γνωστό ότι η φωτιά είναι από τα χειρότερα που μπορούν να τύχουν εν πλω, και συνήθως υπάρχουν κατάλληλα μέσα αντιμετώπισης. Βέβαια το αν το πλήρωμα ήταν εκπαιδευμένο ή αν υπήρχαν πχ τπτ αδήλωτα φορτία είναι άλλο θέμα.

RIP
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#56390 Πως να συνενοηθουμε βρε μιχοτσι αφου δε διαβαζεις καλα. Ουτε πληροφοριες ζητησα για κανεναν. Κατεθεσα την προσωπικη μου εμπειρια και τους φοβους μου για δυο επιβατες ντοπιους οδηγους και την συνηθεια τους να κοιμουνται στους τρακτορες! Αν διαφωνεις δικαιωμα σου. Υπαρχουν συνεδελφοι τους π ου απ οτι φαινεται εκει κατω καηκαν. Μακαρι να μην εγινε τιποτε αλλα ετσι δυστιχως συνηθιζουν να κανουν. Κατεβαινουν και κοιμουνται κατω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
F&G έγραψε:Παλι καλα και δοξα το θεο ! Ο χωριανος εδω σωθηκε. Ευχαριστω για την ενημερωση!!! Σταμπολιτης Σωτηριος σωστα!
Μιχοτσι αγνοουνται κι αλλοι οδηγοι. Μακαρι να εχω προβλημα αντιληψης γιατι οτι ισχυει για τους ελληνες νταλικιερηδες ισχυει και για τους αλλους ξενους συναδελφους τους φυσικα. Το πλιατσικο σε πλοια και σε οχηματα τετοιου τυπου ειναι στο προγραμμα. Γι αυτο κυριως κοιμουνται κατω.

Απο γνωστους οδηγούς που ταξιδευουν 3 φορές τον μήνα Ευρώπη δεν έχω ακούσει τέτοιο πράγμα,πλιάτσικο εν πλω .Στις παρκίδες της Ιταλίας ναι αλλά μέσα σε καράβι ποτέ.Άλλωστε και να κοιμάσαι μέσα πως θα δεις τι γίνεται έξω απο το αμάξι;