Μοναδική περίπτωση για το αντίθετο είναι κάποια λίγα βαπόρια που υποστηρίζουν camping on board.
Μοναδική περίπτωση για το αντίθετο είναι κάποια λίγα βαπόρια που υποστηρίζουν camping on board.
Έφτασε στην Ηγουμενίτσα το κρουαζιερόπλοιο με 69 διασωθέντες

F&G έγραψε:O oδηγός απο την Παραβόλα Μαυραγάνης Βασίλειος επικοινώνησε με τους οικειους του. Ο δε Σταμπολίτης τίποτε νεότερο. Οδηγοί νταλίκας.

Hellenic tifosi έγραψε:Αν θυμάμαι καλά, το αδερφό του πλοιο πρέπει να είχε καμια 500ρια κρεβάτια, αλλά λίγο χλωμό να μην έφταναν. Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι συνήθως στην ΑΝΕΚ πάντα δίνουν κρεβάτι στους οδηγους, όμως όπως και να 'χει παντου και πάντα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου η παραμονή στο γκαράζ.
F&G έγραψε:Παλι καλα και δοξα το θεο ! Ο χωριανος εδω σωθηκε. Ευχαριστω για την ενημερωση!!! Σταμπολιτης Σωτηριος σωστα!

Yugo_para_siempre έγραψε:...
Μεγαλη τραγωδια και πολυ μεγαλο κριμα. Παντως οσο και κακοσυντηρημενο να ηταν, αν ηταν, δυσκολα ενα βαπορι του 2009 να μην ειχε σε αξιοπρεπη λειτουργια τα μεσα πυρανιχνευσης και πυροσβεσης. Δεν αποκλειεται βεβαια, αλλα μου φαινεται δυσκολο.
...
F&G έγραψε:Παλι καλα και δοξα το θεο ! Ο χωριανος εδω σωθηκε. Ευχαριστω για την ενημερωση!!! Σταμπολιτης Σωτηριος σωστα!
Μιχοτσι αγνοουνται κι αλλοι οδηγοι. Μακαρι να εχω προβλημα αντιληψης γιατι οτι ισχυει για τους ελληνες νταλικιερηδες ισχυει και για τους αλλους ξενους συναδελφους τους φυσικα. Το πλιατσικο σε πλοια και σε οχηματα τετοιου τυπου ειναι στο προγραμμα. Γι αυτο κυριως κοιμουνται κατω.
Μολις πονταρα 6.200 € στο 1-2 της Φοραδας. Ευχαρ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]