Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#55376 Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Είχα κάποια αμφιβολία για το χρονικό περιθώριο (για αυτό και το << :hmmm: >> στην παράθεσή μου), οπότε η ενημέρωση για κάθε ενδιαφερόμενο ολοκληρώθηκε. :)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#55447 Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου "Χ" το οποίο εκλάπη, "μεταβιβάζονται" με κάποιο τρόπο σε άλλο, ίδιων κυβικών?

Νομίζω πως όχι, just checking. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#55522 Πλήρωσα και εγώ για το μοναδικό όχημα που έχει μείνει πινακιδωμενο... 22 ευρώ για το σκούτερ :-)
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#55530 δύναμη του ευρώ κτλ :s_bored

Από την πληρωμή μέσω e banking τι απόδειξη πληρωμής παίρνεις; Έχω τον father που έχασε κανα μισάωρο+ στην τράπεζα για την πληρωμή για να είναι πιο σίγουρος και επιμένει οτι έχει δίκιο ως προς τον τροπο. :protest:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#55531 Αποδεικτικό συναλλαγής. Το εκτυπώνεις και είσαι κύριος. Εχω να πατήσω τράπεζα πολλά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Nikos! έγραψε:Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου "Χ" το οποίο εκλάπη, "μεταβιβάζονται" με κάποιο τρόπο σε άλλο, ίδιων κυβικών?

Anybody? :innocent:

JasonLouk έγραψε: δύναμη του ευρώ κτλ :s_bored

Από την πληρωμή μέσω e banking τι απόδειξη πληρωμής παίρνεις; Έχω τον father που έχασε κανα μισάωρο+ στην τράπεζα για την πληρωμή για να είναι πιο σίγουρος και επιμένει οτι έχει δίκιο ως προς τον τροπο. :protest:

Τραβάς ένα screenshot της συναλλαγής, το τυπώνεις και τέλος. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#55571 Στην Αlpha σώζεται και ως pdf αλλά και τυπώνεται απευθείας.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Nikos! έγραψε:
Nikos! έγραψε:Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου "Χ" το οποίο εκλάπη, "μεταβιβάζονται" με κάποιο τρόπο σε άλλο, ίδιων κυβικών?

Δεν μου ακούγεται για λογικό να γίνεται κάτι τέτοιο.Αν τον άλλο μήνα βρεθεί;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bill33 έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Η βεβαίωση πληρωμής τελών από την εφορία, δεν αναφέρει και πινακίδα πάνω?

Υπάρχει περίπτωση κάποιος που τα έχει πληρώσει για το 2015, να του επιστραφούν/συμψηφιστούν εφόσον κλαπεί (και βεβαιωθεί από την αστυνομία) το αυτοκίνητο από την εφορία?

Διότι αυτό διατείνεται κάποιος. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Nikos! έγραψε:
bill33 έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Η βεβαίωση πληρωμής τελών από την εφορία, δεν αναφέρει και πινακίδα πάνω?

Υπάρχει περίπτωση κάποιος που τα έχει πληρώσει για το 2015, να του επιστραφούν/συμψηφιστούν εφόσον κλαπεί (και βεβαιωθεί από την αστυνομία) το αυτοκίνητο από την εφορία?

Διότι αυτό διατείνεται κάποιος. :innocent:

Εγώ νομίζω ότι δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
JasonLouk έγραψε: δύναμη του ευρώ κτλ :s_bored

Δίκιο έχει ο father. :s_howdy
Και δεν το λέω για να τρολάρω.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#55753 Διάβασε τι λέει το έντυπο των τελών κυκλοφορίας και θα δεις ότι λες τρολολαμακίες :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#55758 |λογοκρισία| λέει επάνω το έντυπο όπως τα περισσότερα έντυπα των αρπακολατζηδικων εφαρμογών της εφορίας που έγιναν σε μια νύχτα για να γλιτώσουν χρήματα από τη χαρτούρα.