>> στην παράθεσή μου), οπότε η ενημέρωση για κάθε ενδιαφερόμενο ολοκληρώθηκε.
>> στην παράθεσή μου), οπότε η ενημέρωση για κάθε ενδιαφερόμενο ολοκληρώθηκε.
Nikos! έγραψε:Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου "Χ" το οποίο εκλάπη, "μεταβιβάζονται" με κάποιο τρόπο σε άλλο, ίδιων κυβικών?
Νομίζω πως όχι, just checking.
JasonLouk έγραψε: δύναμη του ευρώ κτλ![]()
Από την πληρωμή μέσω e banking τι απόδειξη πληρωμής παίρνεις; Έχω τον father που έχασε κανα μισάωρο+ στην τράπεζα για την πληρωμή για να είναι πιο σίγουρος και επιμένει οτι έχει δίκιο ως προς τον τροπο.
Nikos! έγραψε:Nikos! έγραψε:Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου "Χ" το οποίο εκλάπη, "μεταβιβάζονται" με κάποιο τρόπο σε άλλο, ίδιων κυβικών?
Anybody?![]()
bill33 έγραψε:Nikos! έγραψε:Nikos! έγραψε:Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου "Χ" το οποίο εκλάπη, "μεταβιβάζονται" με κάποιο τρόπο σε άλλο, ίδιων κυβικών?
Anybody?![]()
Δεν μου ακούγεται για λογικό να γίνεται κάτι τέτοιο.Αν τον άλλο μήνα βρεθεί;
Nikos! έγραψε:bill33 έγραψε:Nikos! έγραψε:Nikos! έγραψε:Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου "Χ" το οποίο εκλάπη, "μεταβιβάζονται" με κάποιο τρόπο σε άλλο, ίδιων κυβικών?
Anybody?![]()
Δεν μου ακούγεται για λογικό να γίνεται κάτι τέτοιο.Αν τον άλλο μήνα βρεθεί;
Η βεβαίωση πληρωμής τελών από την εφορία, δεν αναφέρει και πινακίδα πάνω?
Υπάρχει περίπτωση κάποιος που τα έχει πληρώσει για το 2015, να του επιστραφούν/συμψηφιστούν εφόσον κλαπεί (και βεβαιωθεί από την αστυνομία) το αυτοκίνητο από την εφορία?
Διότι αυτό διατείνεται κάποιος.
JasonLouk έγραψε: δύναμη του ευρώ κτλ![]()
Από την πληρωμή μέσω e banking τι απόδειξη πληρωμής παίρνεις; Έχω τον father που έχασε κανα μισάωρο+ στην τράπεζα για την πληρωμή για να είναι πιο σίγουρος και επιμένει οτι έχει δίκιο ως προς τον τροπο.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]