Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
Dimitris_P έγραψε:Από ελ ξεκινάνε και τα δύο

Ζωντανό είναι;
Ετσι πως το βλεπω δεν το κοβω και πολυ ζωντανό.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#554545 Κρίμα γιατι ;τα δέντρα αυτα μεγαλώνουν σε ειδικές φυτείες για αυτό τον σκοπό, διαφορετικά δε θα υπήρχαν. Εξάλλου ειναι και φυσικό προϊόν και μετά τις γιορτες υπάρχει ειδική μέριμνα για ανακύκλωση χριστουγεννιάτικων δέντρων
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#554572 Μπαίνω χθες στο Golf, ανοίγω πορτ παγκάζ, το βλέπω άδειο... περίεργο.
Ρωτάω τη γυναίκα που είναι το καρότσι, κ υποθέτει πως το έχω εγώ στο bmw επειδή είχα επισκευάσει το Golf πριν 2 εβδομάδες. Για να πω την αλήθεια δεν το χρησιμοποιούμε καθημερινά πλέον, 1 φορά το ΣΚ αν θέλει να κοιμηθεί ο μικρός έξω. Κάνουμε Brainstorming που μπορεί να είναι κ τελικά καταλήγουμε πως το είχαμε στην αντιπροσωπία της vw τελευταία φορά το προηγούμενο Σάββατο. Είχε πέσει το άπειρο κυνηγητό με τον μικρό στην αντιπροσωπία, ήθελε να μπει σε αμάξια κτλ.

Πάω σήμερα μόλις άνοιξαν με την αυγούλα κ είμαι χαρούμενος που το βρήκαν κ το κράτησαν!

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#554575 Ένα τηλέφωνο δεν μπορούσαν να σε πάρουν; Φαντάζομαι τα έχουν τα στοιχεία σου. Ή μπορεί να μην θυμόντουσαν από ποιό αμάξι το είχαν βγάλει.

Δεν πειράζει, τέλος καλό όλα καλά :thumbsup:

kilo αν υπάρχει "βιομηχανία" οκ, πάσο (όχι ότι είναι καλύτερα), αλλά μην κόβουν από τα δάση, εκεί είναι πιο πολύ κρίμα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Dimitris_P έγραψε:Ένα τηλέφωνο δεν μπορούσαν να σε πάρουν; Φαντάζομαι τα έχουν τα στοιχεία σου. Ή μπορεί να μην θυμόντουσαν από ποιό αμάξι το είχαν βγάλει.

Δεν πειράζει, τέλος καλό όλα καλά :thumbsup:

kilo αν υπάρχει "βιομηχανία" οκ, πάσο (όχι ότι είναι καλύτερα), αλλά μην κόβουν από τα δάση, εκεί είναι πιο πολύ κρίμα.

Το καρότσι το ξέχασα κατά την επίσκεψη για να δω το tiguan. Έμεινε μέσα στην έκθεση ξεχασμένο...! Δεν πήγα το Golf σε αυτούς για service.

Δυστυχώς δεν έχω ταμπελάκι πάνω με στοιχεία κτλ στο καρότσι. Από χθες το σκέφτηκα να βάλω κάτι τέτοιο, όπως στο πορτοφόλι έχω ένα χαρτί με στοιχεία. Το όλο κόστος δεν είναι αμελητέο. 400€ + ! γλίτωσα κα πολύ περισσότερο τρέξιμο, άλλο χρώμα γιατί αυτό δεν υπάρχει κτλ...

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#554593 Ποια δάση ρε παιδιά, βιομηχανική παραγωγή ελάτων ειναι :dizzy:
Πολλές απ αυτές τις "φυτειες" τις βλέπεις κι Απ τον αυτοκινητόδρομο,αυτό έλειπε να θερίζουν τα έλατα κάθε χρονο :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rx8_drifter έγραψε:Ποια δάση ρε παιδιά, βιομηχανική παραγωγή ελάτων ειναι :dizzy:
Πολλές απ αυτές τις "φυτειες" τις βλέπεις κι Απ τον αυτοκινητόδρομο,αυτό έλειπε να θερίζουν τα έλατα κάθε χρονο :lol:

έτσι ακριβώς

άκουγα σήμερα στο ραδιόφωνο πως ένα δέντρο θέλει 12 χρόνια για να φτάσει 180 εκ. Και πως πρέπει να τα κλαδεύουν για να ψηλώσουν ή για να μη γίνουν δίκορφα κτλ...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#554630 πολλα ακουγονται τα 12 χροναι για 1,80μ υψος, δυο Λευλαντ που ειχα βαλει στο κηπο στα 12 χρονια ειχαν φτασει τα 6-7 μετρα.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#554639 24 δέντρα λέυλαντ φράχτης, απο 1,70 ύψος τον Οκτ. 2013 που αγοράστηκαν - τοποθετήθηκαν, είναι σήμερα μ.ο. στα 4 μέτρα. :superman:
Και .. (on topic), μας αρέσουν !!! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#554649 Για λέυλαντ οκ! Εδώ μιλάμε για το έλατο. Πχ το έλατο Νορμανδίας που κυρίως πωλείται τόσο θέλει σύμφωνα με το Google

< >
Άβαταρ μέλους
By krom
#554661 To λευλαντ είναι κυπαρισοειδές, καμία σχέση με έλατα. Τα έλατα όντως μεγαλώνουν πάρα πολυ αργά.
Nordmann fir το ονομάσανε νορμανδίας--λελ