Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#54127 Προτείνω να μη δοκιμάσεις το falling skies γιατί θα ξαναγυρίσεις στα κοινωνικά ινδικά σιριαλ! Πήγαινε σε bsg καλύτερα!
Άβαταρ μέλους
By bill33
elteo έγραψε:Falling Skies > BSG

μα με την καμία όμως!!!!
και φοβάμαι πως το τέλος του FS θα είναι ακόμα πιο ξενέρωτο απο το τέλος του BSG ,τουλάχιστον εκείνο είχε 4 σεζόν καλές πριν το τέλος.

Τελειώσε και το HOMELAND .Οχι ακριβώς όπως το περίμενα για να πω την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
Chris έγραψε:Εξωγήινους στη γη ζήτησε ο άνθρωπος, τι του προτείνετε bsg???

Εφόσον δε ξέρεις την ιστορία του bsg γιατί επεμβαινεις? Κακό παιδί!

Υγ. Ελτεο είσαι θεοπαλαβος αλα βουλτεψη
Άβαταρ μέλους
By Chris
#54184 Ναι ιδέα δεν έχω από bsg. Σε 5 σεζόνς και άλλες 10 ώρες υλικό (webisodes+shortfilms) ζήτημα να εκτυλίσεται μία ώρα στη γη, ακριβώς αυτό που ζήτησε ο sknippex

Δε λέω ότι δε θα κολλήσει με το bsg (φυσικά και θα τρελαθεί), αλλά δεν ζήτησε αυτό. Μόνο στην αντίσταση ταιριάζει λίγο η περιγραφή
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:Ναι ιδέα δεν έχω από bsg. Σε 5 σεζόνς και άλλες 10 ώρες υλικό (webisodes+shortfilms) ζήτημα να εκτυλίσεται μία ώρα στη γη, ακριβώς αυτό που ζήτησε ο sknippex

Δε λέω ότι δε θα κολλήσει με το bsg (φυσικά και θα τρελαθεί), αλλά δεν ζήτησε αυτό. Μόνο στην αντίσταση ταιριάζει λίγο η περιγραφή

4 σεζόν http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ba ... s_overview
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By bill33
trident1971 έγραψε:Homeland anticlimax τελειως. Εκει που περιμενα να πεσουν τρελλα πιστολιδια
αυτη πηγε να βρει τη μανα της στο Μιζουρι.
:rant:

Εγώ έψαχνα μήπως μου έλειπε κάποιο επεισόδιο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
bill33 έγραψε:
Chris έγραψε:Ναι ιδέα δεν έχω από bsg. Σε 5 σεζόνς και άλλες 10 ώρες υλικό (webisodes+shortfilms) ζήτημα να εκτυλίσεται μία ώρα στη γη, ακριβώς αυτό που ζήτησε ο sknippex

4 σεζόν http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ba ... s_overview
:s_biggrin

Μετά λέει ότι ξέρει από bsg...Chris προσπαθουμε να τον βάλουμε στον ίσιο δρόμο και συ φέρεσαι αντιδεοντολογικα!προβλεπόμενα τότε,η σειρά εκτυλίσσεται στη γη και σε άλλους πλανήτες με γήινη ατμόσφαιρα,έχει εξωγήινα όντα αφού οι cylons ειναι εκτός Γης, έχει αντίσταση,βιασμούς,πολυθεισμο και μονοθεισμο,λέιζερ, τηλέφωνα με καλώδιο, case rested,οι ένορκοι χειροκροτούν,ο δικαστής μου δίνει και bonus και φεύγω με τη σφιχτοκωλα ξανθιά βοηθό μου σε κοντινό ΧΧΧ ξενοδοχείο
Άβαταρ μέλους
By bill33
#54211 Πάντως και μόνο που δεν έχει αναφερθεί άλλη σειρά δείχνει το πόσο χάλια είναι τα πράγματα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#54221 Ναι δύσκολα περπατάει το sci fi,είναι και λίγο ακριβό,θέλει και σενάριο ενώ πυροσβέστες,γιατροί,αστυνομικοί κάνουν πράγματα βγαλμένα από τη ζωή