Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
Geo f1 έγραψε:Παντως οι κιμι φανς εχουν υφος και τουπε λες και ο δικος τους κερδισε 18-2...αν (!) γινοταν κατι τετοιο τι θα διαβαζαμε αραγε???

Send from my Note 3

Απλά λυτρώθηκαν από το μαρτύριό τους (ίσως περισσότερο και από τον ίδιο τον Kimi) από την ώρα που σιγουρεύτηκαν ότι φεύγει ο βασανιστής τους. Τώρα απελευθερωμένοι προσμένουν την αναγέννησή του, επειδή τρέφονται απ'την κρυφή ελπίδα ότι φέτος θα αναμετρηθεί με έναν όμοιό του. :shifty:
Και η μεγαλύτερη πλάκα θα είναι να αποδειχθεί ότι έχουν δίκιο (κάτι που δεν μπορώ να αποκλείσω) και ο Kimi να παίζει στα ίσα το Vet.
Εκεί να δεις ραψωδίες που έχουν να γραφτούν... :s_rofl
Προς το παρόν τηρούν στάση αναμονής, επιστρατεύοντας το ατράνταχτο επιχείρημα ότι δεν μπορεί να μην ξέρει η ferrari που τον κρατάει τι κάνει. Πώς όχι; H ferrari πάντα ξέρει τι κάνει.Κερατιάτικα 2009 docet.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#53811 Κοίτα, ο Kimi έχει την καρριέρα και τα αποτελέσματα που έχει, έχει την εμπιστοσύνη αυτών που τον χρυσοπληρώνουν και από την άλλη υπάρχουν οι απανταχού αναλυτές που γράφουν νουβέλες και οπερέτες με μόνο τεκμήριο τη φάτσα του. Το ξέρω πως υπάρχει και η επίφαση της παρασκηνιακής γνώσης αλλά δεν.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#53860 Καλά μην....
Το ότι τον έδιωξε κακήν κακώς το 09, πληρώνοντας τον για να φέρνει τούμπες στα ράλλυ, τον ξαναπήρε με παιάνες το 14 και αυτός έχασε τ ' αυγά και τα πασχάλια , είναι γεγονότα.Όχι παρασκήνιο, ούτε fiction.Γεγονότα που αποδεικνύουν ότι όσο και αν η ferrari πρέπει να ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι κάνει, στη συγκεκριμένη αλληλουχία, τα ίδια πρόσωπα,τουλάχιστον μια φορά έκαναν λάθος.Αφού λοιπόν δεν είναι αλάνθαστη η ferrari, το τεκμήριο της γνώσης και της ορθής εκτίμησης αυτών που τον πληρώνουν,που εσύ αντιτάσεις απέναντι στα γεγονότα... πάει περίπατο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#53861 Γεγονότα είναι και το 0/5 του μπέμπη και το ότι έχασε 2 κούπες στον τελευταίο αγώνα...

Αυτά φυσικά δεν τα δέχεσαι σκέτα αλλά με την αντίστοιχη ποικιλία.

ΥΓ: Τώρα σοβαρά, νταξ ο Geo είναι ερωτευμένη κορασίδα δικαιολογείται να μη νιώθει, εσύ δεν βαρέθηκες το οπαδιλίκι;
Δηλαδή έλεος...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#53879 Εγώ δεν είπα ότι είναι αλάνθαστη η Ferrari, απλά δεν βλέπω καμία σοβαρή τεκμηρίωση, και όχι, τα diy άρλεκιν δεν είναι τεκμηρίωση.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#53989 Εγώ λέω ότι δεν κάνει για τη Ferrari και το ρόλο που (επαν) εκλήθη να εκτελέσει σ'αυτή, στηρίζοντας την άποψή μου στις θλιβερές του εμφανίσεις, που συνοψίζονται σε ένα 17-2 και σε μια διαφορά 106 βαθμών από το συνάδελφό του......αφήνοντας κατά μέρος ότι επί μια τριετία συμβίωσης,ήταν μια ή άλλη με τον αποδιοπομπαίο τράγο Massa.
Εσύ προφανώς πιστεύεις ότι κάνει και αφού τελικά καταλήξαμε στο ότι η εμπιστοσύνη της ferrari, ως μη αλάνθαστης, δεν είναι βαρύνουσας σημασίας,το μόνο σου επιχείρημα περιορίζεται στην καριέρα που κάποτε είχε.
Στην τεκμηρίωση λοιπόν εσύ είσαι που υστερείς.

@Εddie
ειδικά για εσένα, αν δεν υπήρχε ο Alonso......θα έπρεπε να εφευρεθεί. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#53991 Εγώ αγάπη μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Alonso αλλά με την επιβεβλημένη άποψη ότι όλα γυρίζουν γύρω από αυτόν, όπως μια περίοδο έπαιζε full αυτό το σενάριο από τον έτερο ημίθεο της F1, την αυτού εξοχότητα Λούη.
Η παραμύθα δούλευε μέχρι το 2010 (με όλο το παρασκήνιο από πίσω) μέχρι που ήρθε ο κομήτης RB-Vettel.

Δεν μπαίνω στη διαδικασία ανωτεροποίησης κάποιου πιλότου έναντι του άλλου.
Από ένα επίπεδο και πάνω όλοι είναι κορυφαίοι και το νούμερο που θα πιάσει καθένας σε νίκες, κούπες κλπ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (πχ δεν θεωρώ καλύτερο του Senna τον Schumacher παρότι ο τελευταίος έχει διπλάσια πρωταθλήματα).

Δυστυχώς στο forum (το νεόκοπο και το προηγούμενο) έχουν πήξει αναρίθμητα τοπικά σε μαλακισμένες αναλύσεις τύπου Κική vs Κοκώ.
Κάποια στιγμή ελπίζω να ξεπεράσουμε αυτή τη μπούρδα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#53993 Ναι αλλα αν η κικη κερδιζε τον κοκω 17-2 θα μας ειχατε πρηξει τα παπακια..τωρα που εχασε μας λετε για τον Πετρωφ..ειναι και αυτο κατι δεν λεω...

Send from my Note 3
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
kantoniou έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Εγω λέω να κάνουν 2-3 γύρες ο Βερν, ο Γκουτι και ο Κίμι στο πρώτο τεστ και μετά τα πράματα θα πάρουν το δρόμο τους (και ο Κίμι το δικό του)

Corto, δεν μπορω να παρακολουθησω τη συζητηση (δουλεια και το ΣΚ :rant: ).

Πιστευεις οτι ο Κιμι ειναι πιο αργος απο Γκουτιερεζ και Βερν;
Αν ναι, τζαμπα συζηταμε, δεν θα συμφωνησουμε σε τιποτα.
Αν οχι, δεχομαι οτι θελεις να γραψεις για την πορεια του φετος, γιατι τουλαχιστον υπαρχει ακομα καποια λογικη.

REALZEUS έγραψε:Θα σε ρωτήσω στα σοβαρά Στάυρο φίλε μου. Πιστεύεις ότι ο Κίμι είναι αργός οδηγός;

Aυτή τη στιγμή; Από τον Βερν πιθανότατα (έως σχεδόν σίγουρο), από τον Γκουτιέρες δεν είμαι και σίγουρος γιατί έτρεχε φέτος με επιπέδου Μινάρντι κάρο, άσε που μπορεί να μην τον βόλεψαν οι νέοι κανονισμοί :s_cool
IKE έγραψε:Κοίτα, ο Kimi έχει την καρριέρα και τα αποτελέσματα που έχει, έχει την εμπιστοσύνη αυτών που τον χρυσοπληρώνουν και από την άλλη υπάρχουν οι απανταχού αναλυτές που γράφουν νουβέλες και οπερέτες με μόνο τεκμήριο τη φάτσα του. Το ξέρω πως υπάρχει και η επίφαση της παρασκηνιακής γνώσης αλλά δεν.
Θα βγει καμιά εγγλέζικη ατάκα όπως "as lame as an IKE argument" :lol:
EDDIE_147 έγραψε:Εγώ αγάπη μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Alonso
αν εξαιρέσεις ότι προχθές δήλωσες hater :yahoo: :s_thumbsup :metalo: Πάντως αν θες να κοπούν οι μπούρδες στο φόρουμ ξεκινα γιατί είσαι η μεγαλύτερη μηχανή παραγωγής τους εδωπέραναπουμε
Άβαταρ μέλους
By mirage
#53998 #natalemeauta

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#54003 @Geo
Όταν βάλεις avatar την Αλίκη Βουγιουκλάκη τότε θα σου απαντήσω. :)

@maltezos
Έχεις δίκιο.
Το πιο ακριβές θα ήταν alonso-groopies hater. :s_thumbsup

Τουλάχιστον εγώ:
- δεν ασχολούμαι με το πόσο καυλιάρης είναι κάποιος πιλότος --> εμετός
- δεν έχω ψύχωση με ένα πιλότο για να πουλάω τσουκαλίστικο οπαδιλίκι και να πρήζω τους όρχεις του forum
- παρότι οπαδός της Ferrari δεν έχω πρόβλημα να αναγνωρίσω τις |λογοκρισία| τους και να αναγνωρίσω την καλή επίδοση άλλου πιλότου/ομάδας

ΥΓ: Ειδικά το πρώτο νομίζω το έχουμε ανεχτεί υπερβολικά πολύ στο forum. :)
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
EDDIE_147 έγραψε:Εγώ αγάπη μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Alonso αλλά με την επιβεβλημένη άποψη ότι όλα γυρίζουν γύρω από αυτόν, όπως μια περίοδο έπαιζε full αυτό το σενάριο από τον έτερο ημίθεο της F1, την αυτού εξοχότητα Λούη.
Η παραμύθα δούλευε μέχρι το 2010 (με όλο το παρασκήνιο από πίσω) μέχρι που ήρθε ο κομήτης RB-Vettel.

τουλάχιστον την άποψη ότι ο Alonso είναι ο καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να την εκφράζει το paddock και όχι απλά και μόνο τα media,την στήριξη και αποθέωση των οποίων απήλαυσαν σε υπερθετικό βαθμό στην πρόσφατη ιστορία της f1 οι Vettel και Raikkonen.....και καλά ο ένας έχει και τέσσερα πρωταθλήματα στην καβάτζα......

Corto Maltese έγραψε:Aυτή τη στιγμή; Από τον Βερν πιθανότατα (έως σχεδόν σίγουρο), από τον Γκουτιέρες δεν είμαι και σίγουρος γιατί έτρεχε φέτος με επιπέδου Μινάρντι κάρο, άσε που μπορεί να μην τον βόλεψαν οι νέοι κανονισμοί :s_cool

τώρα που το λες, 55 βαθμούς θα τους έπιανε άνετα και ο Vergne με τη Ferrari.....εδώ κατάφερε 22 με την ΤR
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#54008 Πες τα ρε Εντι
Εικόνα

Send from my Note 3
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#54010 Προς το παρόν το paddock είναι καυλωμένο για πάρτη του Λούη.

Εικόνα

:) :)
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Geo f1 έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

:hmmm: :ninja: