Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Govus
#533152 Ακαδημαϊκή η ερώτηση, αλλά το όριο εκεί ποιό είναι;
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#533222 Ναι Govus, να γραφτεί εδώ που παρακολουθείται από τις Αρχές και μετά να είμαστε όλοι υπόλογοι συλλογικά για παρακώλυση του έργου της Τροχαίας. Τα έχω γράψει και σε άλλα φόρα.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#533227 Τώρα θα με αναγκάσεις να "τρέξω" το κουκλμαψ προς τα πίσω μέχρι να βρω πινακίδα :s_hang
Άβαταρ μέλους
By mirage
#533234 Πωλητής συσκευών αντιμετρων εισαι ή πουλας ρανταρ; Ελα πες...
Άβαταρ μέλους
By Govus
#533237 Έχω κανάλι στο γιουτιουμπ και συλλέγω οπαδούς και εμπειρίες :s_yummy
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#533355 Το βανάκι που ήταν παρκαρισμένο τις προάλλες έξω από το σπίτι σου, μπροστά στο καφαο, ήταν εντελώς τυχαίο. :shifty: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#543736 Βραδακι,πρεπει να αναψει φλας οπωσδηποτε για να σε τραβηξει, ε;
Άβαταρ μέλους
By tzoumerkiotis
#568272 Δε ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος , αλλά επειδή την ιόνια την διασχίζω σχεδόν μέρα παρά μέρα , ενημερώνω εδω για όσους δεν ξέρουν τα πιο κοινά σημεία ελέγχου:
Στην κάθοδο από Ήπειρο:
1. Λίγο πρίν τη Φιλιπιάδα , στο τέλος της μεγάλης ευθείας, συχνότητα 8/10,
2. Στα διόδια πάνω από το Μενίδι , δεν είναι ραντάρ, κάθε μέρα ασφάλεια , και πολύ συχνά μπλόκο που ελέγχουν τα πάντα ( χαρτιά,φώτα,φλας,κόρνα,πυροσβεστήρες,τρίγωνο) συχνότητα 8/10, δείχνουν μια αδιαφορία για τις "τοπικές" πινακίδες , δε με έχουν σταματήσει ποτέ.
3.Στο τέλος της κατηφόρας από τις στροφές στο μενίδι, ραντάρ (5/10)
4.Λίγο πριν τη γέφρυρα του αχελλώου , ραντάρ, το πρωί , συχνότητα 7/10.
5.Στην ευθεία του Μεσολογγίου, συχνότητα 5/10.
Στην άνοδο:
1.Λίγο πριν τη γέφρυρα του αχελώου , ραντάρ, το πρωί , συχνότητα 6/10.
2.Λίγο πριν τηις ανηφόρες του Μενιδίου , ραντάρ, συχνότητα 9/10.
3.Στην ευθεία του τερρόβου, ραντάρ, συχνότητα 7/10.
4.Στην ευθεία στο αβγό, ραντάρ, συχνότητα 5/10.
Γενικά πάντως έχει συχνή αστυνόμευση, επίσης το πρωί συνήθως "πιάνουν" την κάθοδο και το μεσημέρι την "άνοδο¨. Σπάνια και τα δύο ρεύματα.
Την έχω κάνει με ότι καιρό μπορεί να υπάρξει, παρουσιάζει για μένα την καλύτερη συμπεριφορά στα όμβρια,μόνο κάποια κομμάτια της Εγναντίας συγκρίνονται μαζί της, αλάτι φέτος έριξαν ακόμα και σε τμήματα που δεν περίμενα ( αγρίνιο ), και έχει λίγες μόνο στροφές με τη γνωστή βλακεία (αδιαφορία) της μη κατασκευής της συναρμογής των επικλίσεων πριν τη στροφή.

Μεταφέρθηκε στο σωστό θέμα.[mod]
Άβαταρ μέλους
By lazarefa
#662443 Σήμερα το πρωί στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Αθηνών (ρεύμα προς Αθήνα) στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, ενώ κινούμασταν σε σχετικά πυκνή ροή πλήθος οχημάτων και στις 3 λωρίδες με ταχύτητες γύρω στα 130-140 χλμ (με όριο τα 130) βλέπω σε κάποιο σημείο στη Λ.Ε.Α. βανάκι και περιπολικό της ΕΛΑΣ παρκαρισμένα και 3-4 αστυνομικοί έξω (άνδρες-γυναίκες) και μια γυναίκα αστυνομικός με την κάμερα-ραντάρ ανά χείρας να σημαδεύει στα αυτοκίνητα.
Σε ότι με αφορά πήγαινα με 135 χαω σε εκείνο το σημείο, άρα τυπικά είχα υπερβεί το όριο. Δεν με σταμάτησε κανείς μετά αλλά και όταν πέρασα από τα διόδια Ελευσίνας είδα ότι στη δεξιά πλευρά είχε πάλι ένα βανάκι της τροχαίας σταματημένο. Η σκέψη που έκανα ήταν ότι ενδεχομένως όσα αυτοκίνητα "έγραφαν" για ταχύτητα στο σημείο του μπλόκου θα τα σταματούσαν είτε στα διόδια της Ελευσίνας (ή ενδεχομένως και στις ενδιάμεσες εξόδους της εθνικής) για να τους επιδώσουν κλήση της παράβασης. Ισχύει αυτό ή η βεβαίωση τυχόν παράβασης γίνεται και σε περιπτώσεις μπλόκων όπως το συγκεκριμένο, όμοια με τις ηλεκτρονικές κάμερες ταχύτητας σε σταθερά σημεία, όπου δηλ. σου ερχόταν η βεβαίωση της παράβασης εκ των υστέρων στο σπίτι; Ή μήπως πλέον δεν παίζει ούτε το ένα ούτε το άλλο και γίνεται εξαρχής ηλεκτρονική βεβαίωση τέτοιων παραβάσεων (πχ μέσω Taxis);
Άβαταρ μέλους
By 224v
#662461 Εάν είχε 130 όριο έχει ακόμα περιθώριο μέχρι 150, εάν πήγαιναν όλοι με ίδια ταχύτητα, δεν ασχολούνται όμως καμιά φορά υπάρχει κάποιος με 180 πχ στην αριστερή και αυτόν θα στοχοποιήσουν. Όμως με γεμάτες λωρίδες δύσκολο να τον μετρήσουν εκτός και αν είναι σε ψηλό σημείο!!!. Εγώ γύρισα χθες από Αστακό σε Αθήνα και 2 -3 οχήματα με πέρασαν με πραγματικά παράνομη ταχύτητα. Εγώ ήμουν με τα 100 λόγω τραϊλερ.

< Note >