giannik1977 έγραψε: το terminal 5 του heathrow.
Για μένα απαράδεκτο, όπως απαράδεκτο και το φαστ τρακ που κανονικά θα έπρεπε να λέγεται φάστερ τρακ (δαν), μπατ....
Το καλύτερο από τα μεγάλα, ΙΜΗΟ, είναι το Changi Term.3 στη Σιγκαπούρη, από πλευράς πρακτικότητας και μαγαζιών, βεβαια και μόνο γιατί πάντοτε είμαι στη φτηνή κλάση και δεν έχω πρόσβαση στα επιπλέον facilities της κάθε εταιρίας.
Και στα Εμιράτα είναι εντυπωσιακά λόγω χλιδής (ιδιώς στο dubai, στο abu dabi μοιάζει με καμπινέ).
Το χειρότερο ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ για εμένα το Fraport (χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα).
Σχετικά με το να στέκεσαι νωρίς στην ουρά, δεν είναι πάντοτε κακή ιδέα ειδικά αν πας Ασία όπου η μέση Κινέζα συνήθως έχει χειραποσκευή μεγαλύτερη από το μπόι της.
Στην Etihad πάντως μόνο μου έχει τύχει να σε βάζουν να τοποθετήσεις τη χειραποσκευή σε ειδικό καλάθι με τις στάνταρ διαστάσεις και στη ζυγίζουν (και πολύ καλά κάνουν ΙΜΗΟ ώστε να μην έχει νόημα να κάθεσαι όρθιος). Και ναι, αν δε χωράει είτε πλερώνεις είτε στην παίρνουν κάτω...
../ ___ \
(O\ | /O)

)
Το πιο δυσλειτουργικό terminal (μαζί με ολόκληρο το FRA
) Το αλλάζουν τώρα να είναι open gates (δηλ. να μην εξαφανίζεσαι στο gate αλλά να 'ναι το security πριν το duty free, πολύ σωστό!)
)