Τι τρολαρισμα ηταν αυτο με τα δυο Μερτσεντες διπλα διπλα ενα γυρο σε ολη την πιστα!

Y.V έγραψε:Πωωωωω![]()
Τι τρολαρισμα ηταν αυτο με τα δυο Μερτσεντες διπλα διπλα ενα γυρο σε ολη την πιστα!

Corto Maltese έγραψε:Ο Σεμπ αν δεν πηγαίνει για πρωτάθλημα και αισθάνεται ότι έφταιγε η ομάδα, το κρίσιμο προσπέρασμα που απλά θα δίνει το πρωτάθλημα δε θα το ρισκάρει καν. Οι ομάδες βαθμολογούνται μέσω των οδηγών και γι αυτό και διαχρονικά τους κάνουν πίπες. Και σήμερα αν είχε συμφωνία εξ αρχής ότι κάτσε 2ος στην εκκίνηση και θα πάρεις τη νίκη μετά, θα μπλόκαρε μια χαρά τον Χαμ και στο τέλος θα έπαιρνε τη νίκη που θέλει. Τώρα πάλευε για τη νίκη από την αρχή και μπλέχτηκε (ξανά) σε |λογοκρισία|, ΞΑΝΑ με δική του ευθύνη. Αλλά θα μπορούσαμε να το έχουμε γλιτώσει και να πάρουμε ένα άνετο 1-2.
)!!! 
Y.V έγραψε:ΠωωωωωΔεν λέγεται τρολαρισμα. Είναι η θεραπεία που σώζει ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ άντρες από τη στυτικη δυσλειτουργια.![]()
Τι τρολαρισμα ηταν αυτο με τα δυο Μερτσεντες διπλα διπλα ενα γυρο σε ολη την πιστα!![]()
) όφειλαν στην Φοράδα να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο ακόμα και μέσω του Κοίμη. Να το παίζουν παρθένες ενώ έχουν βασίσει μεγάλο μέρος της σύγχρονης ιστορίας του στο καθαρό 1 και 2 είναι το λιγότερο για γέλια.
Και ξεφτίλα και αποτέλεσμα 0.
REALZEUS έγραψε:Καταλάβατε τι έγινε σήμερα; Ο Χαμ τράκαρε με τον Φέττελ. ΟΚ, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ο αγώνας χάθηκε όταν έβαλαν μέσα τόσο νωρίς για λάστιχα τον Κίμι. Ο οποίος Κίμι παλεύει τώρα με μια... Williams.Τώρα τι σχέση έχουν τα Νο1 και Νο2, περιμένω να μου το αναλύσετε!!!
REALZEUS έγραψε:Καταλάβατε τι έγινε σήμερα; Ο Χαμ τράκαρε με τον Φέττελ. ΟΚ, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ο αγώνας χάθηκε όταν έβαλαν μέσα τόσο νωρίς για λάστιχα τον Κίμι. Ο οποίος Κίμι παλεύει τώρα με μια... Williams.Ανάποδα. Ο Φέτελ τράκαρε με τον Λιούις.Τώρα τι σχέση έχουν τα Νο1 και Νο2, περιμένω να μου το αναλύσετε!!!

Yugo_para_siempre έγραψε:Για μενα αυτο ειναι εκτος πραγματικοτητας.
Ο Φεττελ εχει περασει τον Κιμι οποτε χρειαστηκε στο παρελθον, ειτε αμεσα (με εντολη), ειτε εμμεσα (μεσα στα πιτς) και πιστευω πως αυτο θα γινοταν και σημερα χωρις κανενα προβλημα αν χρειαζοταν...
Η στοιχειωδης λογικη λεει οτι ο Φεττελ δε θα επρεπε με τιποτα να ρισκαρει το παραμικρο και σε καθε περιπτωση να εχει στο νου του μονο το Χαμιλτον, ανεξαρτητα απο τι ειχε ή δεν ειχε συμφωνηθει με τον Κιμι.
Ειχε ακομα 53 γυρους να δει τι θα κανει με τον Κιμι, που ξαναλεω, τον εχει αφησει οποτε χρειαστηκε στο παρελθον.
Απλα για αλλη μια φορα φετος, σε μικρες λεπτομερειες, ο Γερμανος κανει λαθη, δεν ειναι κιλερ και δειχνει να θολωνει αρκετα στην πιεση.
Σημερα λοιπον δεν ηταν θεμα νο1 και νο2 οδηγου το προβλημα. Ηταν και ατυχια-γκαντεμια αλλα και λαθος του Φεττελ.
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]